Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Feruson Ariva - FW 2.05B7patch,postrehy

Dobré ráno,tak by som sa rád podelil z týmto novým FW tuná na fóre keďže ab-fórum stále nejde.Na začiatku chcem povedať,že FW nepoužívam na sharingy,zdielanie a pod.
Plusy na novom FW - Vynikajúco spolupracuje z Diablo CAM rev.2.2,neprehrieva sa moc čo sa nedá povedať ak sa vloží Diablo do FW 1.07B1patch,plynulé prepínanie kanálov.
- Zdá sa mi,že rýchlejšie naskočia programy po prepnutí aj z Diablom aj bez Diabla R^
- Pribudlo pár drobností stlačením tl.edit V.PID,A.PID,PCR apod.
Mínusy na novom FW - Prekvapivo nedekóduje na module CA Modul Cryptoworks Eurocam rev.2.3 HD kanály na frekv.12109 oproti FW 1.07B1patch.
Inak som nič negatívne nepostrehol,ale treba nahrať na čisto nový FW cez allcode+downloader a nanovo naladiť inak budete mať problémy ak si nahráte setting z jednotkového FW Rv
Inak nemám ako otestovať ako spolupracuje tento nový FW z motorom takže v tom poradiť neviem.Osobne som z novým FW spokojný kvoli Diablu :8) ,ale chce to ešte pár doladení,ale čo by sme čakali keďže je to prvý dvojkový FW z patchom.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Feruson Ariva - FW 2.05B7patch,postrehy

Vopred sa ospravedlňujem,nevšimol som si,že pcword už založil vlákno ku tomuto FW,SORRY :-/

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

kostik123

Ahoj kostik123, a co dekoduje tento firmvare v emu?dik za odpoved R^

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

Dekóduje presne to isté ako 07B1.Nič nové tam nie je.

vw1
Registrace: 1/2006

Moje zkušenosti!!ARiva se zasekne u playru když se dají informace!!! DivX opět nejedou...

pcword
Registrace: 2/2009

trochu opravim

allcode+bootloader

Standa22

V položce System jsou kromě položky Předávat EMM ještě další 3. Emm U, Emm S, Emm_G.
Natáčení funguje - používám DiSEqC1.2.
Pokud dáte starý setting, tak vám nepůjdou v Installation položky - Nastavení antény, Prohledávání jednoho satelitu, Vyhledávání více stelitů, Seznam transpondérů. Stačí ale jeden fígl a půjdou vám. V Seznamu satelitů si nejprve všechny označení satelity ODZNAČTE, vyjděte z menu a následně si je znovu OZNAČTE a vše půjde.
Mám ale problém se Shoutcast rádii...připojení do netu mám aktivní, protože mi lze stáhnout nový soft přes ftp (přes HTTP protokol nejde). Ale nelze mi stáhnout Playlist...

petr121
Registrace: 4/2008

Zkoušel někdo to předávat instrukce,když se to vypne jestli to nepropouští zápisy?

charlie

Další postřehy. Při navolení jiného satelitu se anténa automaticky nezačne otáčet, ale až př navolení dalšího programu téhož satelit. Občas zůstává po otáčení "zmršená grafika" v obraze.
Při editaci klíčů zaměnili funkce u některých tlačítek: Žluté mění velikost písma a červené je potvrzovací - při přidávání Provideru. Ovšem u editace klíčů červené tlačítko není potvrzovací, jak je zobrazeno, ale žluté.
U programů kódovaných v BISS nastává problém s dekódováním, pokud máte více programů v témže kódovacím systému za sebou. Občas nenaskočí obraz, jindy zvuk. Nutné přepnout na nekódovaný kanál.
A něco pozitivního: Daleko lépe ukládá SCPC kanály, které minulý soft neuložil. I když byla kvalita i síla signálu OK.

petr121
Registrace: 4/2008

Oprava pomohla už se to neseká při přehrávání nahrávek.při zapnutí informací

pcword

Skusali ste, ako je na tom cccamd? Pisali, ze ho upgraduju na verziu 2.1.4. Stalo sa tak? Je to stabilnejsie?

palces
Registrace: 2/2006

Este drobnost. Ma niekto moznost odskusat, ci uz konecne funguje aj Sky UK aj na inych frekvenciach, ako je 11 836 a 11 914.

palces

NewCamd pracuje stabilně.Cccamd jsem nezkoušel,nemám kde.

IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.

jirkaol

Takze ak mate niekto oscam server beziaci na 2.1.4, tak novy soft ani neskusajte. Nechodia nan ziadne poziadavky. Dokonca v logu vidim, ze ariva stale bezi na cccamd 2.0.11, aj ked tvrdia, ze 2.1.4.
Pozeral som, ze poliaci maju rovnake problemy.
Teda pre mna je tento soft opat sklamanie a vraciam sa spat ku predoslej verzii

palces

Zdravim a ake mate skusenost ako funguje v arive 200 cez tento soft modul TNK HD?A stale sa seka v Hello HD Digisport HD?a Private Spice?dik za odpvede. R^

Ariva 202e

Frankovic

mě s tímto novým firmwarem jde už bezproblemu Astra 3D to u toho staryho mi obraz nenaběhl ted už to šlape jak má. Avšak přepínáni programu se zpomalilo občas nenaběhne nebo napíše zakódovaný.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra