![]() |
|
re:Ab forumnechapem daju Vianocnu sutaz a tak BLBU ze moze clovek posielat odpoved kazdy den 3x,kolko za week maju nastevu a teraz server padol...stacilo raz poslat odpoved a pokoj ...nechapem kto mohol takuto sutaz dat pred vianocami...nech sa necuduju ze im padol server :laughing:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: re:Ab forumnezda sa ti ze places na nespravnom hrobe ?? |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
RE: re:Ab forummne je to jedno vlado ale dat sutaz a padnut :bigeyes:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: re:Ab forumno to svedci o tom, ze tam vladne silny amaterizmus. ten server zil len z darov v podobe reklamnych bannerov a hlavny ucel toho fora nie je pomoc uzivatelom, ale paradoxne nalamovanie hesiel a scanovanie portov uzivatelov v sekcii sharring. |
Fogovic
![]() |
|
RE: re:Ab forumnikto nikomu nekaze aby tam chodil... |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: re:Ab forumAB fóorum zablokoval SkyLink, hádejte proč. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: re:Ab forumHiFIOK to si kde nabral? nerozkotulali sa ti tabletky? |
freee
![]() |
|
RE: re:Ab forumTo Fogovic,niekto plače na nesprávnom hrobe,a niekto(Ty)šteká na nesprávny strom.Keby toto fórum svojou úrovňou,kultúrou a ochotou, malo aspoň spolovice, ako AB-fórum,tak by za chvíľu spadlo aj toto.Na AB,sa človek dozvie mnoho užitočných vecí,rád a pod.ale na tomto len pohŕdanie,invektívy,urážky a správnu odpoveď na položené otázky, ledabolo a nie raz aj dezinformatívne.Toto fórum navštevujem preto, že sa dozviem rôzne klebety,nezmysli,kopu rôznych akože odborných blábolov atď. :sly:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: re:Ab forumFogovic - presne tak, Toto forum nema ani zdaleka na AB-forum, kde naopak ludia dostali rady ake potrebovali a nie ako tu kde sa odpovede docka jeden zo 100. Ako pise vladohulu - toto forum je o klebetach a urazkach (a o klucoch v case ked slo DigiTV bolo prave toto forum to najhorsie), AB-forum je prave tym o satelitnej technike. Nikdy som tam nevidel otazky o hlupostiach ake su tu, ale vzdy len k veci a nik tam nikoho neurazal a takmer vzdy tam prisla odpoved. Keby sa dalo hlasov ktore forum je lepsie na rady o satelitnej technike, by si sa velmi cudoval aky by bol vysledok. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
BillyskR^mas pravdu |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
RE: re:Ab forumfree, nemel nesmysly. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: re:Ab forumtak povedz kde si to nabral? |
freee
![]() |
|
RE: re:Ab forumTo si opravdu myslíš že to budu někomu a ještě zde troubit? |
HiFiOK
![]() |
|
RE: re:Ab forumjo ale nezmysli trubit si mohol... |
freee
![]() |
|
RE: re:Ab forumrevisModerátor Re: Problémy s AB fórom Mame problem s dikovym priestorom. Docasne som znepristupnil adresar /cache/ - ktory sluzi na urychlovanie nacitavania stranky - beztak sa tam zapisovali subory s 0 velkostou . Takze nacitanie stranky bude trvat. Na odstraneni problemu sa pracuje. VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@Billyskmas dost velke sebavedomie a neviem ci je to v tejto chvili podstatne..je spustu boardou kde sa venuju sat. prijmu a sat. prijimacom - to vase vynikalo v tom ze okrem spusty gramatickych chyb a uzivatelov pod hranicou plnoletosti podporovalo aj spustu šuniek ako opticum, dreamsky, orton atd atd.. Vlastne sa stacilo kuknut len na bannery a bolo jasne kto za vasim boardom stoji a plati vam hosting.. takze v ziadnom pripade nemohlo byt loajalne a v tom zase naopak si myslim ze parabola ma navrch !!! |
Fogovic
![]() |
|
RE: re:Ab forumFogovic za toto Ti niekto platí,alebo len proste.....? :))) |
freee
![]() |
|
RE: re:Ab forumA ty si kto (to je recnicka otazka, z fora ta poznam uz roky co si zac) ze si dovolis rozhodovat o tom ktory prijimac si maju ludia kupit a ktory nie? A myslis si ze ked si niekto kupi horsi prijimac, tak nema narok na to aby mu niekto poradil? To si fakt charakter! To ze ma niekto Trabanta este neznamena ze ked ostane viset niekde na ceste, ze mu neponuknem pomoc, ci uz zavolat si, odtiahnut alebo nieco podobne. Ty by si mu povedal, ze ked si si kupil sunku, tak sa staraj sam? Okrem toho su tam aj prijimace ako DM, Ip Box, Az Box a podobne. O DM snad nechces tvrdit ze je sunka, alebo hej? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Mistr Fogoněkdy si uplně zbytečně plivete po zubech .Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
BillyskDatum přidání: 28.11.2010, 17:58.00s tymto tvoji prispevkom suhlasim... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@Billysknerozhodujem o tom kto si ma co kupit, ale pisem o dobrych prijimacoch a o zlych prijimacoch .. v cenovej relacii do 60 € sa predsa da kupit aj prijimac s original citackou cryptoworks, to iste aj u HD boxov kde do 150 € kupis tiez dobry box a nie nejaku madarsku zoologicku zahradu..Je predsa mraky prijimacov z dobrym HW, tak preco robit podporu niecomu co nevydrzi ani 2 roky - jedine preto ze dovozca mi za to plati, je tak Billysk ? takze ako ty tvrdis ze na parabole je len osocovanie, na abfore bola len komercia a lobizmus .. to je to o co tu ide v tomto threade |
Fogovic
![]() |
|
RE: re:Ab forumthready si zakladaju uzivatelia,co ma stym ma podpora spolocne..preveze podpora je tam velmi dobra napr. pre IP HD-boxi co by som nepovazoval za lacny sunt..to ze niekto sa opyta na problem s opticum 4000 a podobne nec nemeni na situacii,kto vie pomoze,preco nie? nema kazdy na dreambox,ani financie ani znalosti.. |
freee
![]() |
|
RE: re:Ab forumPovedz ze mas v zaludku madarov a nestrapnuj sa madarskou zoo.Tie stroje sa tak isto skladaju z dovezenych modulov a davaju do krabic ako vsetky ostatne inde.Vsetky suciastky sa robia za hrst ryze u sikmookych tak co.Ide o kunstrukcne riesenie stroja to robi kvalitu alebo nie.A tie lacnejsie musia byt aj jednoduchsie.Ale niekomu mozu totalne vyhovovat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: re:Ab forumNeviem co je lepsie ci toto forum alebo ab forum akurat ked som nieco chcel vediet o prijmaci alebo sw tak tu ma kazdy posielal na Abcko. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
re:Ab forumVlado Fogo, je smutne, ze clovek ako ty, ktory si pred mesiacmi na vlastnu ziadost dal zablokovat vlastny nick sa tu dnes naparujes pod duplicitou a nemas tolko hrdosti a nepoziadas adminov o odblokovanie stareho nicku. Kritizuješ a ohovaras tu ine forum ako nejaky mecenas, pritom to forum je zdrojom informacii a pomoci pre tisice zacinajucich, ale aj skusenych userov, kde im ludia ako revis , pablo a dalsi vela krat trpezlivo radia, ako rozbehnut svoje masinky, ci su to uz sunky, alebo linuxove stroje. Vrcholom je vsak tvoj postoj k tym "sunkam", ktore denno denne opravuje a ktore ta zivia. Ako ti uz napisal Billysk, kto ty vlastne si? Obycajny flustrovany servisak. Zablokovanim tvojho nicku parabola nestratila vobec nic, tak zalez do svojej dielne a opravuj tam dalej spokojne tie "sunky". |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
RE: re:Ab forumSte si nevšimli, že AB fórum podne každý rok pred vianocami?Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W
|
jimmy.a
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |