Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

re:Ab forum

nechapem daju Vianocnu sutaz a tak BLBU ze moze clovek posielat odpoved kazdy den 3x,kolko za week maju nastevu a teraz server padol...stacilo raz poslat odpoved a pokoj ...nechapem kto mohol takuto sutaz dat pred vianocami...nech sa necuduju ze im padol server :laughing:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

@matov3

opat si mimo.. tak ako neopravujem sunky neopravujem ani linux stroje po cudzom zasahu , to jest ked tam svojvolne uzivatel zasahuje. zrovna teraz tam mam arivu 100 z martina ktoru sa uzivatel snazil ozivit pomocou navodu z abfora a vysledok ? vadna flash ktoru je problem u nas zohnat.
To iste sa deje z dreambox 500HD kde ludia nahravali spatlany soft od moderatora z kosic (zamerne nemenujem), ktory dokonca sposoboval to ze flash prisla aj o rezervne bloky.. to co ty nazyvas frustrovanim ja nazyvam nasranim, takze som nasrany na tych radobych radcov z onoho fora.
a co sa tyka stareho nicku - bola to jedna stara kapitola, teraz tu mas nove vedenie, novych adminom, takze nova kapitola. Mohol som zvolit aj uplne iny nick, tak ako aj ty tu mas aj druhy uplne iny nick, ale zamerne som volil co najpodobnejsi tomu povodnemu ...

Fogovic
Registrace: 8/2010

To matov3

Než zase tady budeš psát bláboly, tak trochu popřemýšlej, proč to tady Vlado píše. Píše to ze strany servisáka, protože on musí vysvětlovat lidem, kteří přijdou ze svoji "šunkou" na opravu, překupník od kterého to za "akční" cenu koupili už jim nebere telefon ... a lidé jdou do vývrtky, když zjistí cenu opravy, která se většinou rovná ceně nové "šunky".

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

4mk

no píšeš bláboly zase ty,
Píše to ze strany servisáka, protože on musí vysvětlovat lidem, kteří přijdou ze svoji "šunkou" na opravu...
neznám vyjma tady těch několik nedoceněných,kteří by to osvětlovali na nějakém fóru...
příklad podívej na reklamu na parabole vlevo dole
jeden z nejlepších Zorbas- tady něco vysvětluje :laughing: :laughing: :laughing:

misut

wwwe

ses nastvanej kuli ty soutezi nebo mas abstak ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: re:Ab forum

jedine co mi z toho vyplyva je, ze na abfore najviaac zarobil pan Blasko. A nezarobi len na tom, na co nedokaze zohnat diely :)))

grantec
Registrace: 3/2007

To misut

No potrefená husa se ozvala ... Zorbas od jisté doby nepublikuje zde na Parabole, ale věř, že by žádnou "šunku" nedoporučil a v dřívější době také varoval před "výhodným nákupem" ...
BTW. Musím souhlasit, že když v ČR pozáruční servis, tak Zorbas a na SK Vlado.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk

Co sa tyka komercie a lobizmu ako pise VF, je asi pravda, staci sa pozriet na to, ze tam bol prisny zakaz pisania o novych IPBOXOCH. Ked zacali predavat nove prijimace, porozdavali prijimace moderatorom atd.... a zrazu boli box rozdelene do dvoch kategorii: IPBOXY - tie nove a DGS Prijimace. V obchodnom registri som nenasiel nejaku firmu DGS, ze by tu vozila prijimace. Keby na tie stare aspon dorobili E1 do pouzitelneho stavu ako slubovali. Zatial je to nedorobok a asi aj ostane. Co sa tyka novych, tak potrebuju niekoho, kto im tieto nove bude testovat a tam nasli vhodne miesto.....

mariola
Registrace: 2/2006

re - fogovič,vlado a jemu podobní

nevím ,kdo má jaké IQ ,dá se to zjistit jen pohovorem,ale dospělý člověk,který se nemůže přihlásit svou IP : protože se třeba dal sám na Black list ..ogre: a přihlašuje se různými NICKY :bomb: hovoří o IQ houpacího koně a to dřevěného :laughing: :laughing:

misut

4mk

přečetl sis co jsem napsal ,zkus pomalu :laughing:
a pak dej dohromady cos napsal ty :
...Zorbas od jisté doby nepublikuje zde na Parabole, ale věř, že by žádnou "šunku" nedoporučil a v dřívější době také varoval před "výhodným nákupem" ... :laughing: :laughing:

misut

AB fóorum zablokoval SkyLink, hádejte proč.

Žeby jim někdo šáhnul na 03436?

Judas
Registrace: 9/2007

@grantec

a dalsi nasrany ktoremu som nechcel vycitak bk a rsa z jeho digiboxu...
ste hodne detinsky chlapci

@judas
no celkom urcite a najvacsi hackerovia pochadzali z abfora a lahko ich bolo aj z poznat - boli ti s tvrdkami vo vetach :laughing: :laughing: :laughing:

Fogovic

mariola

venuj se laskave radsi tomu cemu rozumis.
dgstation alias cuberevo digital funguje a to tak, ze nedorobek to nazyva leda pako co to nevidelo ani z rychliku

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

fogo - ja nemam digi, s niekym si ma mylis. Nemam ani kartu, ani prijimac. Nemal by som ti dat co z coho vycitat . Je mi luto.

grantec

@bublajs

Comu rozumies ty? Mam ho doma a viem o com hovorim - nedorobok zo strany ABCOM-u a tie nove nie su tiez ziadna slava co?

mariola

Stastie, ze to kupili aj oem vyrobci a ma kto platit za SW podporu.Aspon DGS fw funguje.

mariola

Vlado Fogo, nikdy som nemal iny nick ako mam a jedine tu na parabole mam 3 za nickom, lebo cisty mi nevzalo. Ja sa nemusim schovavat a zacinat ine obdobia. Si aky si a to je tak. Ze si nastvany na vyrobcov srotov? To ty nevyriesis, to je v mentalite naroda. Slovac ci cech bude po vatsine kupovat to najlacnejsie, lebo nema na to kvalitne drahe. Tak je to zo vsetkym. Mas dobru telku a srot, mas dobre auto a sunku. Proste tak to funguje a na tom bohatnu sikovny. Kludne si napis na dvere servisu, neopravujem sunky a hotovo - opravujem len kvalitne stroje a co sa stane, skrachujes. Nie sme nemci, patrioti, ktory kupuju len svoje, ktory daju 450Eciek za DM800 a su na to hrdy. My kupujeme klony za 200 eciek a sme nar... ake je to drahe. To iste je to s sharingom. Na forach vidis len rumunov, chorvatov ci srbov. Ktory nemec sharuje, velmi malo. Pre nich je to potupa, on si kartu kupuje, lebo vie ze zarobi dalsi nemec. U nas chce kazdy sharovat aby druhy nezarobil. Pokial slovak ci cech nezarobi ako nemcur ci rakusak, nikdy sa nezbavis oprav 4060 a podobnym typom, super masin, ktore idu rok, pokial sa im kondiky neroztecu. Preto budu fungovat podobne abfora a im podobne.

matov3
Registrace: 11/2007

mariola

timto deklarujes to co sem napsal v predelem prispevku. venuj se tomu cemu rozumis.

bublajs

Sluby sa slubuju.... Mam Ti tu odcitovat nieco z toho ako sa bude robit enigma do tych boxov? Ak chces povedat, ze ide aj ta, tak potom preco zamrzne na HD programe a preco nedokaze ovladat SHARP tuner? A kto ju urobil tak ako ide? Aj Ty si dostal novy IPBOX?

mariola

nevim nic o tom, ze by nekdo neco sliboval. hlavne nechapu na co ti je E1 kdyz mas kupu E2.
ja sem nic nedostal ale tobe to zjevne hodne lezi v zaludku :)))

bublajs

@matov3

necital si zrejme moj predchadzajuci prispevok kde som pisal ze sa da kupit lacny a kvalitny box do 60 €, trebars z rady topfield ktory ma licencovanu citacku cw, takze odpadnu problemyi s kartami..
ano slovac je taka, kupit co najlacnejsie a este popri tom co to kde ukradnut, takze radsej si v nayku kupia opricum multiview a potom vyplakavaju po forach aky maju skaredy obraz, ako im mrzne karta atd atd.. a riesenie je jednoduche - dva prijimace s licencovanymi citackami, karta skylink ice + karta next a su podstatne na tom lepsie.
a ked sme uz u tych oprav, myslis ze niekto zavali 16,6 € za preprogramovanie flash(vyletovanie, naprogramovanie a znovunaletovanie 48 pin smd flash) pri zburanom ortone 4xxx kde najskor uzivatel 10x skusal a "ogrcal" JTAG piny a az potom ho poslal do opravy... zabudni, kazdy by to chcel zadarminko ...

Fogovic

@bublajs

E1 mi je nanic, to bol priklad co toho co mal dobre ovladat ten prijimac a az tak mi to v zaludku nelezi, ale hovorilo sa tu o komercii a lobizme a to je priklad ako vysity...

mariola

Nevie ovladat tuner , lebo je tam zly driver. Ani bublajs, ani ja, sme ipboxy nedostali. Ja som bol prvy ,kto si ho kupil - ked bol dostupny , konecne. A nejde tak ako by mal. Preto sme povodne uvazovali aj s tym,ze vytvorime team a pomozeme ipboxu - koli tomu obrazu sa to oplati. Zial situacia sa vyvinula, tak ako sa vyvinula. Este nikdy som nevracal box predajcovi,ze nefunguje tak ako je to deklarovane a to som si kupil kedysi aj DM800 - este so starym tunerom -ten dodnes nefunguje celkom dobre - ale nezatracujem ho. Jasne,ze ked chcem nebodaj pozriet cely film, musim si zapnut starucky HDBOX (ano ten som dostal) . Pamatam na casy,ked pan Blaskovic preferoval ipbox SD -ako lacnu alternativu s dobrym zelezom. Dnes mu uz nemoze prist na meno - asi si ho dobre obzrel aj z vnutra. :))) Tiez bez zasahu nevydrzi viac ako dva roky.
Ono je rozdiel asi v mysleni. Ked lacik prida do downloadu sw o ktorom viem,ze moze poskodit prijimac - upozornim ho na to. Fogo nie - on pocka na prvy pokazeny prijimac a potom salamunsky oznami ake sproste forum - ked zisti,ze nevie zabezpecit nahradny diel. Vzdy sa daju pouzit viacere riesenia.
Je to rovnake ako s tou digi kartou . Nikdy som o nic take neziadal a nikoho , len raz mi nejaky Cervenak pisal,ze ci neviem o niekom, kto by mohol poskytnut share. Jasne ze som nevedel - ja sa tym nezaoberam a koli digisportu , ktory nemusim, by som tam ani parabolu neotocil. Fogo vie , ze ja nepotrebujem rsa ,ale preco neoznamit svetu , ze on vie vycitat box, ked revis v predchadzajucom prispevku uviedol aj priezvisko ? Ved to je celkom dobra reklama na sluzbu ktoru moze poskytnut a ked uz zacal revis - tak to treba aspon vyuzit. Fogo vie toho vela - vie podstatne viac ,ako viete vsetci dokopy ,ale on nerozdava- predava. Pre foga su sat. fora biznis. Dobry biznis . Oplati sa zmenit nick, vzdy. To nieje o tom,ze nedokaze aspon vlastne slovo dodrzat, to je o biznise. Mozete ho odsudzovat , nadavat - Fogo je odbornik a vzdy sa bude spoza monitora usmievat , lebo vie co stoji bezne reklama a takto to ma zadarmo . Kazdy pologramotny (nevhodné slovo)ko s e-shopom ho presti cenami ,ale vie velmi dobre,ze cast tych lacno kupenych prijimacov sa objavi u neho.

grantec

@grantec

Nic v zlom, ja som rad, ze ma niekto zaujem stravit cas s vyvojom prijimaca na ukor obrovskej straty casu, ktoreho tomu musi venovat a toho casu je 25 hodin z 24 hodinoveho dna a viem o com hovorim. Co sa tyka IPBOXov ABforum je na tom najlepsie s ich podporou.

mariola

splietol si do kopy jablka z hruskami ..
po 1, IPBOX 200,250,350 - ovela kvalitnejsie boxy co sa tyka HW ako dreambox 500.. Ipbox 400 je hrciace cudo z malou flash, ale vdaka enigme 1 sa stal z toho aky taky box na pouzivanie, sice degradovany o 1 tuner, ale aspon ako tak funkcny ..
Bez zasahu ti nevydrzi ziaden box, aj kvalitny octagon 918 a jeho klony, pokial vcas nevymenis kondiky odstreli ti zdroj display na nom
po 2, zasah do dotovaneho boxu je nelegalna cinnost, staci si len pozriet historiu ako dopadol poliak co to robil.

BTW: a s tym cervenakom si to tiez netrafil .. ten Ta o nic neziadal, pretoze ten co viem tak ma dve karticky (nevhodné slovo)
:laughing:

Fogovic

Tiez si mylim ze Fogo sa tu rozculuje na "sunkach" ale vlastne su to tie "sunky" co ho zivia. Inak by bol bez roboty.
Tiez nechapem ako sa mohol dobrovolne vzdat svojho nicku (nebolo to tazke kedze bol na Blackliste), a zrazu je tu s inym nickom? To hovori samo o sebe co je to za cloveka - chrbtovu kost teda fakt nema!
Co sa tyka zakazu podpory novych IP Boxov, tak to hovori skor v prospech toho ze je to kvalitne forum a ze moderatori nie su ovplyvneni ziadnou reklamov ani vyrobcom - ved moderatori si dovolili postavit sa proti podpore stroja, ktory nesplnal urcitu kvalitu a to ich len cti, nie? Ked vyrobca splnil ich poziadavky, opravil co mal a zacal spolupracovat a otvoril sw, tak sa zakaz zrusil. Dnes ako je to tu uz pisane, zacina mat aj vdaka tomu Ip Box spickovu podporu a sw je den co den lepsi a lepsi. Fogo nam tu pise ze niekto robil co nemal, alebo urobil nieco zle a moze za to forum? Divim ako sa tato tema zvrhla k ohovaraniu ineho fora. Je to nechutne!

Billysk
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra