Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?

Chtěl jsem se zeptat, jestli mi bude k něčemu samotnej modul Cyfrowy Polsat? Nedávno jsem ho s kartou pořídil v Satsklepě v přepočtu asi za patnáct set, ale až mi skončí to promo na několik měsíců, který je v ceně modulu, co s nim? Já si pak pořídim modul TNK HD. Cena 40 zlotech měsíčně je naprostá lidovka.

Capoli
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?

Bude Ti na dvě věci,je to dekoder pouze na kartu č...... atd.
Sežeň si saťáka poláka,který Ti poradí,nebo ho upraví na N3/třeba DIGI tv :))) :)))Vím,že to kluci umí,mám takový modul.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Pak to lze použít v každém přístroji a kašleš na jejich spárování s přístrojem.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Digi mi nesmí do domu, takže díky, ale modul asi poletí voknem. :)))

Capoli
Registrace: 9/2009

Tak ho ponech někomu na studijní účely,škoda jen vyhodit né????Za poštovné.

Fero Ch
Registrace: 2/2007

Jak je to s těmi polskými programy. Polsky rozumím dobře, ale jak se to kupuje a kde?

DědaLojza
Registrace: 10/2010

Fero Ch

Z něho nic dvakrát nevyčteš,co by si s ním dělal,na to musíš mít SW s keys box vyčtenými ze spárovaných přístrojů s kartou a naprogramovat ho.Dáš origoš kartu N3 a hoši Ti ji v Polsku otevřou bez spárovaného přístroje,pouze v tom modulu CAM ,který pak je neidetifikovatelný!!!Takhle se v přístroji třeba ve VANTAGE hlásí,ale programy běží jedna radost.Jsem vždy s prací kluků Poláků velice spokojen,proto s nimi udržuji kontakty :8) :8) :8)vždy poradí a navíc umí a nejsou nafoukaní,jak třeba někteří experti u nás.

hery

A není to protizákonné, sledovat takhle cizí programy?

DědaLojza

každý něco sleduje,někdo přes sharing,což je taky protizákonné,někdo v EMU což taky není legální,někdo přes různé karty neoficiál,ale perfekt chodící/Gamma,Dragon blue/Omnia, atd.To máš jedno,hlavní je ,že co chceš vidět vidíš!!!!!! R^

hery

No tak to ne! Jak bychom za chvíli dopadli, kdybychom všichni kradli. Vždyť se to dá koupit, ne?

DědaLojza

To hery

Co to tady zase píšeš o N3 kartě a vyčtení ...
BTW. Jak chodí karta Liberty co majitel je Ital a žije ve Švýcarsku a už ti dávno poslal loader ... :lookaround:

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

No jo, je to von!

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra