![]() |
|
Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?Chtěl jsem se zeptat, jestli mi bude k něčemu samotnej modul Cyfrowy Polsat? Nedávno jsem ho s kartou pořídil v Satsklepě v přepočtu asi za patnáct set, ale až mi skončí to promo na několik měsíců, který je v ceně modulu, co s nim? Já si pak pořídim modul TNK HD. Cena 40 zlotech měsíčně je naprostá lidovka. |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?Bude Ti na dvě věci,je to dekoder pouze na kartu č...... atd.Sežeň si saťáka poláka,který Ti poradí,nebo ho upraví na N3/třeba DIGI tv :))) :)))Vím,že to kluci umí,mám takový modul. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?Pak to lze použít v každém přístroji a kašleš na jejich spárování s přístrojem.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?Digi mi nesmí do domu, takže díky, ale modul asi poletí voknem. :))) |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?Tak ho ponech někomu na studijní účely,škoda jen vyhodit né????Za poštovné. |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?Jak je to s těmi polskými programy. Polsky rozumím dobře, ale jak se to kupuje a kde? |
DědaLojza
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
Fero ChZ něho nic dvakrát nevyčteš,co by si s ním dělal,na to musíš mít SW s keys box vyčtenými ze spárovaných přístrojů s kartou a naprogramovat ho.Dáš origoš kartu N3 a hoši Ti ji v Polsku otevřou bez spárovaného přístroje,pouze v tom modulu CAM ,který pak je neidetifikovatelný!!!Takhle se v přístroji třeba ve VANTAGE hlásí,ale programy běží jedna radost.Jsem vždy s prací kluků Poláků velice spokojen,proto s nimi udržuji kontakty :8) :8) :8)vždy poradí a navíc umí a nejsou nafoukaní,jak třeba někteří experti u nás.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?A není to protizákonné, sledovat takhle cizí programy? |
DědaLojza
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?každý něco sleduje,někdo přes sharing,což je taky protizákonné,někdo v EMU což taky není legální,někdo přes různé karty neoficiál,ale perfekt chodící/Gamma,Dragon blue/Omnia, atd.To máš jedno,hlavní je ,že co chceš vidět vidíš!!!!!! R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?No tak to ne! Jak bychom za chvíli dopadli, kdybychom všichni kradli. Vždyť se to dá koupit, ne? |
DědaLojza
![]() |
|
To heryCo to tady zase píšeš o N3 kartě a vyčtení ...BTW. Jak chodí karta Liberty co majitel je Ital a žije ve Švýcarsku a už ti dávno poslal loader ... :lookaround: SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat modul - je k něčemu?No jo, je to von!Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
![]() |