![]() |
|
@ adminuž udělejte "čistku" viz "DědaLojza"...Je nějak moc "chytrý" a hlavně se někomu moc podobá..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
RE: @ adminTakže paní už mě volá na kutě, odložím náhradu do skleničky a jdu spát. |
DědaLojza
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: @ adminNapadlo vás někoho, jak mu tu nudu žerete?Sleduji ho celý večer, (bohužel) musím říct, že není blbej a pravidla neporušil. Zřejmě trpí nějakou úchylkou se všude ukazovat, ale nedělá to hloupě. Je jednoduché ho vyhodit navždy, trvá to asi 5 vteřin. Ale proč? Stojí vám za to, mu odpovídat? Kdybyste se na něho vys.rali, tak to nevydrží a vyhodí se sám. Jen mu nahráváte a on se dobře baví. Nezbývá mi, než mu pogratulovat. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
DědaLojzaDědaLojza,ja nie som u teba bača 1.nevieš čo to je a taraš.Ved ty nevieš ani čo je bača,soploš??????? |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: @ adminfajn . blaboleni jeste v pravidlech nemas. pridej ho tam a mas ho za co vyhodit :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: @ adminTomiku535 máš uplnou pravdu ! Na forum jsem se dostal až ted a nestacim se divit co jeden "člověk" dokáže . . . Nadruhou stranu asi bych se už taky vytočil. Chodím na parabolu prakticky den co den, ale reguji spontálně . Máš pravdu, (vy)chytrale to dělá . . . Dobrou noc |
m.night
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
Tomik535Dakujem za tvoju odpoved. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
DědaLojzaJá se jenom divím, že se tu nehádá i David Kříž, on to mívá tak v oblibě ... Mě nějakej Děda Lojza taky nevadí, proč by ostatně měl. :) Ti Jaivani, JanMani, Dropouti, Gravidní vlci a podobná chamradˇ jsou už tak přeci ohrkaní :laughing: No, tak nově ještě přibude do seznamu Děda Lojza. ;) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: @ adminJojo přátelé, takové chudáky jako Jaivan znám dobře, dělám na CC a máme jedince, kteří jsou schopni zavolat 30x za hodinu a jen blábolit, blábolit a blábolit :( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
@Tomik535Mas recht, spam je aj nezmyselna a hlavne zbytocna odpoved. :)))Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: @ adminDobré ráno moji milí, tak jsem se krásně vyspal, ometl parabolky a budeme ladit, hledat a vyprávět si. |
DědaLojza
![]() |
|
Tomik535No je fakt, že za bláboly bys ho teoreticky vyhazovat neměl i když to je dost široký pojem. Za dvojitou registraci se vyhazovalo - i když tyto hranice již taky padly (vortimond, fogovic...). Tím se nechci ani jednoho ze jmenovaných dotknout, protože v sat tématice toho vědí hodně. Jaivan toho ví taky hodně, jen ho příliš vytáčí jakýkoli náznak získání něčeho jinak než oficiálně schváleným postupem a tak ze sebe dělá b.l.b.a jakože nechápe wo co go. Osobně jsem proti vyhazování, ale myslím, že Ti brzy dojde trpělivost :lookaround: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
tomikTohle ti přijde v pořádku? Tak to potěš pán Bůh toto forum! ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: @ adminJá myslím, že když spolu lidé hovoří a komunikují slušně, pak je to v pořádku. |
DědaLojza
![]() |
|
RE: @ adminSvůj prostor právě vyčerpal, času na rozmyšlenou měl dost.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
adminŽádám admina, aby laskavě poučil nick Violista o slušném chování a dodržování pravidel. Jeho soustavné napadání cílené na moji osobu už je do očí bijící, bez toho, že bych byl v této diskusi jakkoli účasten sem zatahuje moje celé jméno a tvrdí o mně nepravdy! Vystupuji tady pod nickem a on tu zveřeňuje moje údaje, což je v přímém rozporu s pravidly zdejší diskuse!!! Pokud je dotyčný nezná, měl by býti poučen, nebo z diskuse vyloučen!Na webu parabola.cz v komentářích k článkům a na diskusním fóru je zakázáno: 5) zveřejňovat osobní informace o ostatních uživatelích a soukromých osobách |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidkrizNo, jestli se jmenuješ David Kříž a nechceš, aby Tě někdo poznal tak sis měl dát trochu složitější nick. Nebo se jmenuješ jinak a on to zveřejnil? To by bylo jiný kafe :lookaround: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
gastonO to tady snad vůbec nejde. To bys ale musel vědět, co za element je Violista a o co mu jde: jen spamovat a když něčemu nerozumí (resp. nerozumí ničemu) tak napadat druhé lidi. |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizmozem ta poprosit o uvedenie vlakna za posledne 2-3 days, kedy k tomu prislo?dakujem nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasextoto samé vlákno výše!--- Já se jenom divím, že se tu nehádá i David Kříž, on to mívá tak v oblibě ... Mě nějakej Děda Lojza taky nevadí, proč by ostatně měl. Ti Jaivani, JanMani, Dropouti, Gravidní vlci a podobná chamradˇ jsou už tak přeci ohrkaní No, tak nově ještě přibude do seznamu Děda Lojza. Registrován: 07/2007, Autor: Violista |
davidkriz
![]() |
|
RE: @ admin"Já se jenom divím, že se tu nehádá i David Kříž, on to mívá tak v oblibě""5) zveřejňovat osobní informace o ostatních uživatelích a soukromých osobách" no nehnevaj sa na mna, ale mat uzivatelsky nick svoje vlastne meno, tak clovek s trochou inteligencie si vie odvodit davidkriz = David Kríž, teda pokial narazas na toto, a bohuzial za inteligenciu sa vyhodit neda... nebolo tvojou chybou si dat nick svoje realne meno? ... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
alfasexTady snad nejde o odvozování! Jednou to tu funguje pod nicky, tak si nemá co odvozovat.A o nějaké odvození tady snad ani nejde! To zdůraznil až kdosi další, mně šlo primárně o to, že ať pod nickem nebo mým jménem, o mně vypisuje, že se diví, že se tu nehádám. Pokud je toto náplní diskuzí na parabole, pak se asi nechám dobrovolně zabanovat, už je to tady opravdu jen výplach patlalů. Budu se tedy muset obrátit přímo na redakci, protože admin nedokáže vyhodnotit, že si mne tu jakýsi Violista bez jakékoli příčiny bere do huby a tvrdí cosi o "hádání se". Moje chyba není reálné jméno, to je moje volba. Ale neregistroval jsem se tu, aby mne nějaký k.rypl Violista tady při jakékoli příležitosti pomlouval. |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizna redakci se klidne muzete obratit, je to vase pravonicmene si nemyslim ze konstatovani "proc se nekterej uzivatel nehada" neni porusenim zadneho pravidla ... nekdy se treba povznest, a vykaslat se nato, protoze kdo chce provokovat a neni na neho reagovano, tak to bude stupnovat az do taky miry, ze si "vyslouzi" status banned natrvalo at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: @ adminno podla vsetkeho ten Violista nebude k.rypl ako pises, ale priemerny inteligentny clovek. Dat si nick taky ako meno a potom sa na to hnevat a napisat nieco taketo obludne ako toto : " Tady snad nejde o odvozování! Jednou to tu funguje pod nicky, tak si nemá co odvozovat." a zaklincovat to nakoniec tymto: " pak se asi nechám dobrovolně zabanovat, už je to tady opravdu jen výplach patlalů " tak to vyzera nie na dobrovolny ban ale na ban od redakcie za porusenie pravidiel, pominuc tie urazky a napadanie toho Violistu by si si ho zasluzil za ohovaranie webu a de facto aj urazenie vsetkych uzivatelov tu prihlasenych, nakolko si ich nazval: "výplach patlalů" . Sorry ale u nas mame na to co si ty jeden pekny vyraz že : " poškrabek " .. to je zvycajne posledny najmladsi clen rodiny na ktoreho neostalo tatkovi semienko... ako mu nebolo nadelene semienka, tak mu nebolo nadelene ani rozumceku, a vseobecne zostal taky jednoduchy .. vid tvoj nick = meno, priezvisko :laughing: :laughing: |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
RE: @ adminsorry, ten predchadzajuci moj prispevok samozrejme patril na triko uzivatelovi davidkriz a nie ako tam je @admin .. nejak mi to ostalo nacitane v cache firefoxu |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
Fogovicna tebe je škoda slov, protože sám sebe popisuješ dokonale :Da prohlásit o Violistovi, že je "priemerny inteligentny clovek" může jen totální degen :laughing: to ses vybravil Rv |
davidkriz
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
![]() |