![]() |
|
FULL HD TV+DVB-T2Umožní mě některý tv příjímač v takovéto kategorii v boudoucnosti u nás sledovat pozemně program v HD free?Mám na mysli telivize co jsou už nyní běžně na trhu aniž bych dokupoval stb dvt-T2.Děkuji za vaši námahu a čas. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2Pochybuju ze ti tak dlouho ta televize vydrzi :)) |
Mirectec
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2tych prijimacov je uz vela na trhu..rozne znacky..staci si zajst do shopu a opytat sa alebo pouzi google.. |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2televizor s DVB-T2 u nás v nabídce není.HD se nerovná DVB-T2, HD jsou i dnes, ale v DVB-T/MPEG4. DVB-T2 se bude vysílat kdovíkdy... do té doby ta televize umře. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2děkuji všem za info a zcela jsem pochopil na co se obyčejný tv spotřebitel nemůže těšit. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2no nevím.....http://www.(nevhodné slovo).cz/aktuality/radikomunikace-dnes-necekane-zahaji-v/ |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2České Radiokomunikace, dominantní provozovatel televizních a rozhlasových vysílačů v České republice, bude moci nakonec otestovat systém DVB-T2. Český telekomunikační úřad (ČTÚ) totiž této společnosti vydal individuální oprávnění do konce roku 2011. Serveru (nevhodné slovo).cz to potvrdil předseda Rady ČTÚ PAVEL DVOŘÁK. Vysílání má začít již dnes v devatenáct hodin na 25. kanálu. |
trondik
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2No a? Nějaký test není důvod pro šílenství kolem DVB-T2.DVB-T se testovalo od roku 1999 a skutečné smysluplné vysílání v Praze začlo o 8 let později. A to bylo v situaci, kdy DVB-T mohlo po analogu hodně přinést. Ale DVB-T2 nemá přinést co, ne na našem trhu. Takže buď to bude zas experiment na hraní na pár let nebo to stejně po nějaké době vypnou. |
davidkriz
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2České Radiokomunikace už tento systém letos testovaly. Bylo to ve druhé polovině května. Signál tehdy doletěl až do Mladé Boleslavi, přesto, že byl šířen pouhými 300 Watty. Součástí multiplexu byla tehdy televize Nova jak v SD tak i HD rozlišení a program ČT 1 v klasické kvalitě obrazu. Nechyběla ani stanice ČT HD. Plán ČRa je smělý - do olympiády, která se koná za dva roky, chce pokrýt signálem většinu České republiky. Výsledky testu budou na jeho konci zveřejněny v souhrnné zprávě. Pravidelně o nich bude ČTÚ referovat na svém webu. |
trondik
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2To že se něco testuje ještě neznamená že to brzo bude. Už se testoval rozhlas DAB a DRM a taky DVB-H. Já věřím tomu že DVB-T2 bude, HD a free, ale k tomu původnímu dotazu: ne, přístroje na běžném trhu ještě nejsou. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2nejsou?samsung ich ma niekolko aj so slovenskym manualom...napr..le40c750.. |
sysy
![]() |
|
sysyje tu řeč o dvb-t2, tak si v tom udělej jasno. Ty dáváš odkaz na FullHD a 3D TV s DVB-T tunerem, ne s DVB-T2. |
davidkriz
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2ma aj dvb-t2....najdi si vhodnu stranku na ktorej si to precitas...a robia to uz asi 2roky takze aj niektore starsie modeli to mali..a je jedno teraz ci je to 3d alebo full hd.. |
sysy
![]() |
|
sysyTak nám prosím najdi tu stránku ať je nějaká sranda. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
sysyokej, Samsung dělá 2 roky DVB-T2 tunery, když norma byla přijata DVB.org 9/2009 a vůbec první STB se objevily na konci 2009, tj. před rokem, a iDTV o několik měsíců později.Vtipálku :-D Já nehledám kdejaké stránky prodejců po webu, mně stačí informace od zdrojů. A ty říkají že tento tv nemá DVB-T2 tuner a už vůbec ne aby se vozily sem! :laughing: dej odkaz, když to někde viděls... já ti zas dám tento a hledej šmudlo :) (zkopírovat celé do adresního řádku): http://www.freeview.co.uk/HD/Products/HD-Ready-TV/(dir)/asc/(brand)/Samsung |
davidkriz
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2ved sa snazit ten odkaz vlozit ale nejak to neumim |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2urcite poslem...ale ak ti nebude stacit dvb-t2 tak nevim... |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2urcite poslem...ale ak ti nebude stacit dvb-t2 tak nevim... |
sysy
![]() |
|
sysyno přímo na stránkách samsungu je u le40c750 uvedeno:integrovaný digitální tuner DVB-T/C MPEG4 (pozemní/kabelový) http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE40C750R2WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2Sysy LEC750 R2W má takíto tuner:TV Tuner: Beépített analóg tuner Nagy felbontású digitális DVB-T földfelszíni TV-tuner MPEG4/AVC (H.264) HD Nagy felbontású digitális DVB-C kábel TV-tuner MPEG4/AVC (H.264) HD je to na digitalco.hu ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
sysyJak stačit? Bavíme se snad o tom jestli ta televize to má nebo ne. Tady nejde o žádné "stačit"... |
davidkriz
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2Tudy je normalni DVB-T v plenkach,kvalita a datove toky fialovy hnus,prozatim nepokryte,dere se jakesi 3D a nekdo chce resit DVB-T2:).Vzdycky jsem se smal sovetskym soudruhum,kde jiz "zitra znamenalo vcera",pochopil jsem,ze to byli ubozi bridilove... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2ja som asi (nevhodné slovo) ako to tam vkladate?http://www.samsung3dtelevision.com/uncategorized/samsung-le40c750-40-full-hd-3d-ready-lcd-tv-with-free-shrek-3d-the-complete-collection-free-3d-blu-ray-player-and-2-pairs-of-3d-glasses/ nechaj si to prelozit.. |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2Vstavaný DVB-T2 tuner TNT HD znamená, že budete môcť vychutnať úžasný obraz s vysokým rozlíšením priamo z krabice, s výhradou k dispozícii HD vysielanie vo vašej oblasti. |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2kde jsi smudlo? |
sysy
![]() |
|
sysysorry, ale nevim co si mám myslet... za prvé: díky za radu si to nechat přeložit :laughing: už to svědčí o tom, že tomu sám nerozumíš. Já si to přečtu tak jak to je anglicky, protože jakési překládání na internetu je tak pro děcka.To cos poslal není žádný popis parametrů tohoto typu ale jeden neuvěřitelně velký ctrl-c a ctrl-v text odkudsi zkopírovaný, který s tím nemá absolutně nic společné! To že se to nahoře jmenuje typem té TV neříká nic. POchopils vůbec co je v tom textu??? Je to popis balení a různých dalších produktů a jejich cen zkpírovaný z nějakého webu do jednoho velkého řádku! Jedním slovem: mišmaš! Ta TV má i na anglickém oficiálním webu Samsungu pouze DVB-T tuner, nikde není ani písmeno o DVB-T2! To cos poslal je nesmyslný zkopírovaný text odkudsi, který někdo plácl na web. Lituju času co jsem tu promarnil tímto... můžu se zeptat, to si takto necháváš přeložit stránky a pak z toho odvozuješ takovéto závěry? Nevim jestli se smát nebo brečet... kam toto došlo...?! :laughing: |
davidkriz
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |