![]() |
|
FULL HD TV+DVB-T2Umožní mě některý tv příjímač v takovéto kategorii v boudoucnosti u nás sledovat pozemně program v HD free?Mám na mysli telivize co jsou už nyní běžně na trhu aniž bych dokupoval stb dvt-T2.Děkuji za vaši námahu a čas. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2no ked som videl tie raekcie ze neni v ponuke tv z dvb-t2..?viem ze prvy takyto tv samsung zacal robit zaciatkom roka 2009 este stare B modeli to boli..samozrejme vsetko islo vacsinou na vyvoz..ako to viem?no pretoze v samsungu pracujem..nasi predajcovia co pisu nech pisu co chcu.....a mas to tam cierne na bielom takze nesnaz sa ma zosmiesnit prosim ta.. |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2no ked som videl tie raekcie ze neni v ponuke tv z dvb-t2..?viem ze prvy takyto tv samsung zacal robit zaciatkom roka 2009 este stare B modeli to boli..samozrejme vsetko islo vacsinou na vyvoz..ako to viem?no pretoze v samsungu pracujem..nasi predajcovia co pisu nech pisu co chcu.....a mas to tam cierne na bielom takze nesnaz sa ma zosmiesnit prosim ta.. |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2ja to nemusim zesmesnovat, to je samo o sebe smesne :D"cerne na bilem" na interentu je fakt "dukaz" jak blazen :D muzu se zeptat co delas v Samsungu? Pokud mas pristup k takovym info nemusis posilat takovouto uplne ujetou stranku anglicky s navodem jak si to nechat prelozit :-D ale posles nejaky podklad z firmy. Pokud to info mas, poskytni. Ale ty ho nemas... ja jsem slysel od hromady lidi "ja tam pracuju" a pak jsem zjistil ze bastli soucastky a cokoli takovehoto slyseli maximalne na chodbe od stejne nekvalifikovaneho kolegy. Sorry, tato debata je onicem protoze tvoje "dukazy" jsou uplne nesmysly a tvoje tvrzeni "podlozene" praci v Samsungu ma nulovou vypovidaci hodnotu. Ja treba pracuju v NASA, predstav si to, a vim kdy se zas poleti na Mesic :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2pracujem v logistike....takze nic moc ale obcas si rozbalime nejaku telku a studujeme co to ma a co nie..som len amater..a ak niecomu nerozumiem tak sa opytam kvalitarov ktorich mam za rohom..a presne ti mozem zistit ktore modeli maju dvb-t2 ak by si mal zaujem..ty mas svoje informace ja zas svoje..ak som ta nejako urazil tak sorry.. |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2sysyTak to ste ich vyvážali do Švédska,Talianska alebo Anglicka? ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2uplne vsade v europe ale su aj na domacom trhu len treba hladat... :) |
sysy
![]() |
|
jankpočkej až mu to přeloží google translator ;) |
davidkriz
![]() |
|
sysyNo já furt čekám na nějaký důkaz :)Zatím tu jsou jen hromady tvých tvrzení, ale důkaz žádný... |
davidkriz
![]() |
|
jankvies kolko modelov sa u nas robi?aj keby som bol vyrobny riaditel tak neviem co vsetko ktory model ma...tych cisel je moc... |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T2David,je to možné že vyrabali/jú/,no nie sú určené pre náš trh,veď načo by boli?Všetko to mohlo ísť do krajín,kde používajú tú normu.Počas MS vo futbale vraj stúpol u nás príjem z vývozu,robili to vyvezené TV. ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
jankJá jsem nikde netvrdil že je Samsung nevyrábí, já jsem se ptal na důkaz. A ten byl:1. uplně nesmyslná webová stránka s hromadou zkopírovaného nepřehledného mišmaš textu 2. jeho potřeba si ji překládat v translátoru 3. tvrzení že pracuje v Samsungu, tak "to musí vědět" 4. že to dělají už 2 roky Takže výsledek je nula. Pokud je schopen jakkoli doložit, že se tak děje, řeku: "super, Samsung právě teď vyrábí tento typ TV s DVB-T2 tunerem a na všech svých ofiko webech (včetně toho anglického) kecá." Pokud takové info má, pak ho může jistě i podložit postupem, jak ten tuner aktivovat, když se za něho Samsung tak stydí, že ho podle specifikací neprodává ani v Anglii! :) |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizno ty si ale riadny rypak...chcel si dokaz...bud ta televize dvb-t2 ma alebo nie..chcel si odkaz mas ho..alebo ti mam najst iny odkaz?a zas to prekrutis?myslim ze ty sam mas informacie len z netu.. |
sysy
![]() |
|
jankno samozrejme ze su urcene pre zapadny trh...ale predavaju sa aj tu aj ked u nas je zatial zbytocne aby si to mal |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2A odkud je mas ty? Jen z netu. Ale oháníš se tady prací v Samsungu. Ja jsem tu nezacal tvrdit ze tento typ ma DVB-T2 tuner a že se u nás prodává, ty ano tak bys to měl něčím podložit.Tys to tvrdil a dukaz k tomu nemas, to cos poslal neni dukaz, to je nesmysl, to nemusím překrucovat, je to jasné každému, kdo se na to podívá. Změť seznamu položek odkudsi zkopírovaná. |
davidkriz
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2ty neustale tvrdis ze sa u nas nepredava...no daj dokaz...mas ho?cakam....daj odkaz...ak ma naseries tak ja ti tu zajtra napisem ktore samsungy to maju...dokazes sa aj omluvit potom..alebo to bude zasa pre teba nedostacujuce? |
sysy
![]() |
|
RozhodnutieTak vyzerá to takto:Pravdu má Davidhttp://www.(nevhodné slovo).cz/aktuality/samsung-vyviji-televizory-s-tunerem-dvb-t2/ A nechce sa mi veriť,že majú vývojové stredisko vo výrobnom závode ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
sysyNic takového netvrdím, žádám po tobě důkaz že se to prodává, protože tys přišel s tvrzením, že to má, ač se to nikde nepíše! Já jsem pouze oponoval, že se to nikde neuvádí a tedy je nepodložené tvé tvrzení, že by to měly tyto TV.Takže jediný kdo tu něco obrací, jsi ty. Seznam? A to bude jako seznam odkud a v jaké formě? Napsaný na lístku a tady opsaný? Nebo sken z papíru samsungu s názvem "DVB-T2 televizory u nás vyráběné" ? A hlavně aby tam byl tento typ, protože o tom se tu bavíme. Že se dělají typy s DVB-T2 je jasné, ale jestli je to tento typ. A 2 roky se nedělají, viz výše. To sis vymyslel. Proč bych se měl omlouvat? A za co? Nikoho jsem neurazil ani nikomu neublížil. Psal jsem, že když dáš důkaz tak prohlásím to co jsem napsal o příspěvek výše. To není omluva, ale konstatování stavu, o kterém ty přineseš hmatatelný důkaz. Do té doby je to JPP z fabriky... |
davidkriz
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2To nevhodné slovo je (nevhodné slovo) ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2proste DZ nebo-li (nevhodné slovo) bez pomlcky :DAle jsem posledni kdo by delal reklamu, to jen aby to proslo :D I kdyz ta aktualita mi moc zasvecena neprijde... |
davidkriz
![]() |
|
jankto co si dal za odkaz?13 maj 2008?smiesne.ale to by vlastne sedelo pretoze zaciatkom roka 2009 b modeli uz to niektore mali.tak ja si to dobre pamatam pretoze to boli novinky vtedy.to akoze co si tym chcel povedat? |
sysy
![]() |
|
jankvyvojove stredisko je v soule..samsung na slovensku je najvacsi zo vsetkych samsungov na svete...ak pride daka novinka prvy zaciname seriovu vyrobu..ochvilu to budu mozno OLEDY |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2"Již v příštím roce..." příští od 2008 je 2009.Pise se tam obecne o roku 2009, a ten konci 31.12.2009. To uz prvni STB byly, iDTV ne. A to nic neříká o otm, že se plány mohly změnit. Na zacatku roku 2009 nikdo nemohl montovat DVB-T2 tunery, kdyz jeste nebyla ani norma! Nevim jestli umis cist, ale asi ne! Pak je Samsung asi strašně skromný, když si víc jak rok nechal pro sebe info, že má v televizorech DVB-T2 tuner :-D Když mohl být první na trhu :-) |
davidkriz
![]() |
|
wow"samsung na slovensku je najvacsi zo vsetkych samsungov na svete"tak to je super, jasný důkaz že se tam dělaly DVB-T2 tunery už začátkem roku 2009 :laughing: čéče, logistika=sklad, tak pozdravuj kolegy skladníky a až příště zas rozbijete nějakou TV (aha vy tomu říkáte rozbalíte :)) tak dej vědět jaký má tuner... R^ |
davidkriz
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2no s tebou sa neda vazne bavit...zosmiesnujes urazas mas to asi v krvi..ty si chcel dneska odist ako sa tak divam..bolo by to myslim pre ludi tu lepsie..koncim komunikaciu s tebou a to navzdy ale nech sa dari ... |
sysy
![]() |
|
RE: FULL HD TV+DVB-T2jasne, chapu, dukaz nemas tak delas ze mne spatneho :) Tak at se dari v Samsungu :)neurazil jsem nikoho, spis ses sam nachytal a nemas na to to priznat. |
davidkriz
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |