![]() |
|
SKY FREESAT UKDobry vecer.Prosil by som o radu. Chcem si kupit FREESAT kartu UK a neviem ako je to aktualne funkcne a v ktorom CAM. Viem, ze karty sa daju objednat za cca 60 libier, no neviem ci mi to bude spolahlivo fungovat. Ide mi o tych par programov (channel 5 a pod.) Pouzivam satelitny prijimac DREAMBOX 8000. Dakujem za pripadne odpovede. |
radosatsk
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: SKY FREESAT UKFreesat používá systém videoguard. Takže origo modul ze zahraničí nebo uni čtečka. Možná ho tu nabízí nějakej e-shop, ale o tom pochybuju. |
carnacv
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: SKY FREESAT UKto viem ze "uni čtečka" je potrebna....mam DM8000 takze uni-čitačka tam je...mne skor ide o to, ci tu ma niekto skusenost s konkretnym prijmom freesat programov.... vraj su nejake problemy so zapismi na kartu cez CAM... |
radosatsk
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: SKY FREESAT UKJde o dva pojmy: balík "Freesat" a placenou službu "Freesat from Sky". Nejlépe nahoře ve vyhledávači zadej "freesat" a dostane se ti mnoho informací od experta vortimonda, který je momentálně, ke škodě fóra, nepřítomný. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: SKY FREESAT UKMám VU+ Duo a karta Freesat from Sky mi běží pos Scam 3.59 |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: SKY FREESAT UKFunguje to úplně bez problémů. Já osobně používám mgcamd s newcs, který to přečte, ale na doporučení z nějakýho fóra mám instrukce ga a c0 blokovaný. A i když ua by to mělo přijímat, tak nepřijímá, takže se karta neupdatuje. Ale když potřebuju cca jednou za měsíc a půl update, tak tam dám cccam 2.1.3 a je to bez problémů, i když to většinou trvá přes noc...Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: SKY FREESAT UKA přímo sasc-ng si s tím neporadí? |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
Smart Go+ - najlepsia volbaZdravim kolegovia,kedze pouzivas Dream, tak by som ti radil pouzit Smart Go+. Je to opat o nejaky peniaz navyse, avsak po nakonfigurovani ti na tom Sky karta pobezi ako vino i s update. Sam som pouzival kartu v citacke zopar mesiacov, ale kedze na forach sa pise ze pouziva ine napatie a moze sa prehriat, tak som pouzil Smart Go. Z modulov iba Diablo. Stara modra este bezala i v T-rexovi, ale bez update. S nastavenim neporadim, pretoze mi na tom pracoval kolega Dolby Boy. Iba viem, ze jeho nastavenie co ma na DM800 nesedelo na mojom DM8000. Tusim ze su/boli tam 2 soft verzie Smart Go - 1.1 a teraz 1.3 ???. http://www.maxdigital.nl/smargo/ potom klikni na "Download". Inak Smart go je tiez unicitacka..takze modul za normalnu cenu! Rad by som pomohol viac, ale snad sa ozvu skusenejsi. Mam doma spica sat zelezo, avsak mimo domu travim viac casu...zatial. https://www.parabola.cz/clanky/3013/smargo-smartreaderplus-usb-ctecka-cipovych-karet/ http://aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2090&category_id=213&option=com_virtuemart&Itemid=1 ----------------------------------------------------------------------------------- Be independant and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
![]() |