![]() |
|
výber vhodného HDTV prijímačaChcel by som poprosiť o pomoc pri výbere vhodného HD prijímača. Požadujem súčasné využívanie (bez prehadzovania kariet) Skylink,UPC Direct a nemeckej HD+, ide mi hlavne o komfort a spoľahlivosť. Za návrhy vopred ďakujem. |
mmspis
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačadreambox 800hd se + 1x smargo, pripadne dm8000hd + 1x smargo alebo 1x ci modul |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
@FogovicNěmecký HD+ modul na dm8000 nejde |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačavantage 7100Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaTechniSat HD8+ -kartu HD+ už máš v krabici s prijímačom.+2CI moduly TechniCrypt pre SkyLink a UPC Direct. Spoľahlivé a overené riešenie bez špekulácií a potrebe zháňať niekde neofiko FW. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaA co říkáte starším modelům Topfield 7700HSCI nabo Ocatgon 918-nebyly by snad problémy s uničtečkami nebo SW a cenově jdou hodně dolů. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
DisplejKde se ještě nechá 918 sehnat a za kolik? |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaNa Octagon 918 zapomen, nejhorsi pristroj od doby DMSIS, zdroje odchazeji jak na bezicim pasu, po zdroji displeje atd. |
PowerPC
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaU mne běhá třetím rokem.Vše mám do něj "vymakané".Jen bych do něj nalil svůj SW a měl bych to bez práce.Radši bych se zabýval DM.U mne totiž umí vše co potřebuji,tak že jedným vrzem 2 mouchy.Bylo by to jen na 1 pozici.Pokud by byl za výhodnou cenu,tak jej beru. |
zzaner
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaVantage 7 100 S. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaO těch zdrojích a nafouklých kondících se píše i u jiných značek - je to zřejmně o klice na co se natrefí.Jinak stačí zadat do vyhledávače - nabídek je dost. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaNějakou přijatelnější cenu nevidím,stále je dražší než Linuxák a přitom bych očekával,že cena pujde dolů(proč asi?)Tak to vypadá,že mám smůlu na výhodnější koupi(neexistuje). |
zzaner
![]() |
|
toto bola téma o HD+takže neviem ako tie lacné Topfieldy chce niekto použiť na HD+ kartu.tiež pochybujem že Octagon ju žere. |
Dagy2
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaZ navrhovaných sa mi pozdávajú Vantage 7100 a hlavne TechniSat HD8.Tá priložená karta HD+, to je aj v CS a SK shopoch alebo len DE a A? |
mmspis
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: výber vhodného HDTV prijímačaTen stroj sa dá kúpiť len v A/DE/CH. Karta je vo vnútri aktivovaná na rok. Po zastrčení fičíš 365 dní. Potom treba poslať 50EUR do nemecka a fičí ďalších 365dní.HD8+ nemá chybu, 3roky záruka, prehrávanie SD kariet, nahrávanie na USB, LAN, strih, JOG funkcia, EPG v pamäti na 7dní, ISIPRO (ak sa zaujímaš o nemecké programy), EPG+ od Technisatu pre nemecké programy, nastavovanie timerov cez LAN takže aj z mobilu, výborná podpora pri nastavovaní paraboly a veľa ďalších dobrých funkcií. Ktorý iný nelinux to dokáže? Myslím že s HD+ a Vantage7700 nepochodíš tiež. Nemá CI+ (ak ho tam niekto nedobastlil) |
Dagy2
![]() |
|
![]() |