Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Propojení DIGI TV a TV plazma

Dobrý den,mám Digi TV(už nějaký rok)vcelku spokojenost (bez nějakých problému)-měl jsem dosud klasiku(TV)100hz.Koupil jsem plazmu 42LG PJ350-600Hz,no obraz nic moc,na klasice neměl chybu.Mám propojení SCART-SCART,Dá se stím něco dělat?

henrys
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Propojení DIGI TV a TV plazma

Tomu nepomůže ani svěcená voda. Případně si dát místo Digi-TV, Skylink nebo UPC.

Rocco
Registrace: 2/2010

zahodit digi a zaplatit si neco lepsiho. prijimac HDMI to jisti.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ak chcete zostat u Digi tak sa naspät vratit k tomu byvalemu tv alebo ukoncit zmluvu a ist na sluzbu Sky Link alebo CS link,UPC,rozhodnutie je len alen na Vas

Radko3003
Registrace: 12/2009

Skylink - neplacený základ má vyšší obrazovou kvalitu. Placená nabídka srovnatelná s DIGI TV. UPC Direct...kompromis.

petr121
Registrace: 4/2008

UPC je kompromis mezi cim ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Mezi DIGI TV a "neplaceným" základem Skylinku.

petr121

Ja mám Panasonic plazmu a mal som rok Digi, teraz mám Skylink a nevidím ten veľký rozdieľ. Obraz mám stále OK. Nastav si poriadne kontrast a dynamiku farieb, možno sa ti to zlepší. Alebo si kúp DVD rekordér s HDMI a prepoj ich týmto káblom.

Karner
Registrace: 3/2010

Můžeš to propojovat čím chceš, je to jedno. V Rumunsku to berou ze Skylinku a mají to propojené scartama do uplinku.

visper
Registrace: 5/2008

digi a kvalita...???

měl by si se nad sebou zamyslet.... :8) již jsem to psal, platforma vhodná pro chatrče na východní slovensko, rozumný člověk za to přece nemůže platit... :8)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker

Informujte provozovatele služby... My tady s (ne)kvalitou digi nic neuděláme. A pokud nejste spokojen (vůbec se Vám nedivím) využijte nabídky konkurenčních firem... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

pigfucker

Keby len chatrče na východnom Slovensku.Omnoho viac abonentov Digi je v Čechách a na Morave....tiež. :)

Milan C
Registrace: 4/2006

pigfucker

čo bereš do huby východné Slovensko? Pre cigáňov? a chceš mi povedať že u Vás v Čechách ich nemáte??? :ogre:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

No tak, přece se tady nebudete (kvůli digi :laughing: ) vzájemně osočovat... Nic proti digi, pokud má dostatek zákazníků, kterým její kvalita vyhovuje, tak je úspěšnou firmou (a asi je, když může vynaložit takový balík peněz za vysílací práva pro digisport R^ )! A pokud snad je někdo, komu už nevyhovuje blikající a rozmazaná 4:3 skleněnka s nenastavenými barevnými konvergencemi v rozích, tak jednoduše místo digi přijímá konkureci... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Vzdycky a zase - podle polohy kopyt a dle vkusu kazdeho soudruha.Netvrdim,ze snad idealni,ale moznosti by bylo nainstalovat multifokalni parabolu pro soucasny prijem DIGI a SKYLINK.SKYLINK vyuzivat na nase programy v lepsi kvalite,popr.neplacene/placene HDcka a DIGI do poctu a premier league za 5,5 Kc bez DPH.Jak uvedli predrecnici nekolik paru placenych SD programu se blizi fialovemu hnusu na vsech zminovanych platformach:).
Zaver,zkus vsechno a sam se rozhodni.

hdpe
Registrace: 11/2007

PROPOJENI DIGI TV A PLAZMA

Mám obojí, skylink 5 let, digi 2 měsíce a využívám ho pouze kvůli digisportu a anglické PL. Pokud srovnám kvalitu Sport 1 z obou, taj praš% jak uhoď.Na digisport se dá dívat i na Sony s metrovou uhlopříčkou.

Jumi
Registrace: 7/2006

Karner - ak mas rovnaky obraz na Plazme z DigiTV ako aj zo Skylinku na programoch ako JOJ, PRIMA, MARKIZA, CT a podobne, tak tu plazmu vyhod a chod si kupit poriadnu, lebo ta tvoja potom za moc nestoji. Alebo si kup okuliare. Ak tam nevidis rozdiel tak musis byt riadne slepy!

Billysk
Registrace: 4/2006

Na dobrom televízore je aj Digi pozerateľné. Nie je až taký hnus ako to mnohí opisujú. Nepreháňajme.

Karner
Registrace: 3/2010

Jasně, ten dobrý televizor je tak chytrý, že si ty chybějící písmenka na rozmazaných novinách domyslí. Akorát ten můj si tam pořád domýšlí čínské znaky. ;)

visper

Visper: Tak si nekupuj televizi podle reklamy, ale recenzí a hlavně...vlastního porovnávání.

petr121

zvykni si ,jako si zvykli ostatní,sedni dál od TV ono to půjde,digi je celkem hnus,ale jednou za měsíc jsem to přežil,když to šlo zdarma,cesta ke kvalitě je delší,než koupit plazmu(tu ti chválím,než ty monitory LCD Led),cslink je za pár šupů s přijímačem kvality Digi humax,výsledek je znát R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ja som mal kedysi Digi a k tomu LCD Sony,teraz mám Skylink a Full HD plazmu a že by bol obrovský rozdiel medzi Digi a Skylinkom z vlastnej skúsenosti povedať nemôžem.Mazanica SD vysielania je rovnaká tam alebo tam,aj ked plazma trochu ten obraz vylepšuje.

marek69
Registrace: 6/2010

visper

"V Rumunsku to berou ze Skylinku a mají to propojené scartama do uplinku." toto asi nie je pravda, pokial viem priamo zo zdroja jednej televizie, by mala ist optika priamo to rumunska a odtial hore na satelit

mjamriska
Registrace: 4/2003

mjamrska

Jak se dostane optika z rumunska hore na satelit ? :O

Rudolf
Registrace: 2/2006

Rudolf

samozrejme uz ide uplinkom, ale reagoval som na vispera, ktory pisal : "V Rumunsku to berou ze Skylinku a mají to propojené scartama do uplinku.", ale malo by to ist optikou do rumunska a potom uplinkom na satelit

mjamriska
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra