Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

blu ray panasonic DMP BD45EG-k

Chcem sa spýtať ma niekto nejake skúsenosti s týmto prehrávačom?

boban
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

boban

ak ti mozem poradit, tak nekupuj BluRay Panaka

poohliadni sa po LG BD390 cena cca 280EUR (neskutocna predovsetkym multimedialna podpora)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

RE:blu ray panasonic DMP BD45EG-k

Ahoj, vlastnim 85ku a naprosta spokojenost

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

RE: blu ray panasonic DMP BD45EG-k

pardon je to 80ka

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

praveze Panasonici su dobre podla mna

ja sice nemam zkusenost s tymto konkretnym modelom,
mam ale Panasonic DVD rekorder, alebo som robil so starsim modelom prehravaca BluRay tusim nieco 30, potom sa nahradil za 35 (tie pismena okolo si nepamatam), ale bolo to dobre.
Par krat som sa hral s Philips ci Samsung, Panasonic bol urcite lepsi. LG neviem ale skor som skepticky.
Ono Panasonici su drahsie, napr. ten player -30- stal 300 jura pricom ho uzuz nebolo ani dostat, nahrada 35 bol 199 pricom to bol vacsi shit ale to vies, BD-cka sa nejak neujimali, kazdy uz cakal na novsiu 30 (mala take ze zvuk len 5.1 a nie 7.1, bez USB disku a co ja viem nie tie YouTube a pod.) a silnejsi model co ja viem 85 bol ku... drahy...
Som sam prekvapeny ze tato 45 co ponuka za kolko. ALE som aj podozrivy ze ziadnu anotaciu - test na nete som nenasiel. Asi by som radsej pockal resp. sa o tom docital v nejakom test magazine ci na webe ako Zdnet a pod.
Jedinu vec co som si vsimol je slabsi video DA prevodnik,
ale na tuto temu pisali uz par krat ze pokial nemas oko orla si to nevsimnes...
K

krikri
Registrace: 3/2010

take tie kaky maju lepsie prehravanie XyDivx

aby to bolo vyvazene - je pravda ze ehm slabsie znacky ti prehraju hociaku kakacku XyzDivxyz - chapes.
U Panasonicu pri prvom spusteni musis aj registrovat akoby Dvix kodek a s inymi XVid resp niekde vo vnutri vsejake metody kompresie a pod. su problemy. Skratka prehraje len to take tie standardy (zial alebo normal).
Zly je aj v tom ze zariadenie ku ktoremu to pripojis ak nedovoluje nahravat, tak nenahrajes - resp. berie do uvahy tie signaly proti kopirovaniu atp.
Co u kakaciek je who cares... Sice to je skor o rekorderoch, Ty riesis player...
K

PS: Pana je vacsi a ma aktivny chladic - ventilaor

krikri

hmm ta LG not so bad

aby som bol abs fer, kukol som si ten LG, co alfasex pise,
ma naozaj take vychytavky, co ine nie
- ze inet ja cez Wifi - predpokladam ze das do USB taky Wifi stick a ides bez kabla
a co sa tyka prehravania naozaj ci MKV a ine uz nahrate formaty aj s SRT titulkami a pod. - musim uznat...
K

krikri

krikri

ja mam Panasonic ako znacku velmi rad, bohuzial, pani od Panaka na multimedialne vychytavky kaslu, ci je to dobre alebo nie, zalezi co od daneho pristroja cakas, ak len prehravanie BluRay, tak hor sa do Panaka, ale pokial chces nieco viac, tak Panaka by som nevolil, a aktualne LG s modelom BD390 je trosku ine kafe, a hlavne za celkom slusny peniaz ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

K čemu je dneska něco mechanického na přehrávání filmů třeba i v HD ?? KUp si palyer co přehraje vše ASUS O! Play HD2 R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

==zalohovanie==?

mas vsetko na HD - v boxoch detto, raz ti to padne,
co s tym?!
alebo chcel odlozit nieco co ti zda ako tak dolezitejsie (alebo menej dolezite nez to co drzis na HDD)...
Hm?
K

krikri

Zálohuj na netu , stejně tam je skoro vše

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra