![]() |
|
Tipsport a SkylinkTak jsem dnes zjistil, že Tipsport (alespoň u nás ve městě) přestal vydávat kupony v žádaných hodnotách a nabízí pouze v hodnotě 250,-, čili balíček na 4 měsíce za litr rovná se 4 kupony, rovná se 4 SMS - jsou to k.u.r.v.y.!!!!!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Tipsport a Skylinktak prečo neplatíš kreditkou na nete?veď je to pitomosť chodiť niekam do Tipsportu a potom ešte posielať SMS |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Tipsport a SkylinkTo není pro mě - já jsem prodejce, který ale nemá aktivační místo pro dobíjení Skylinku (je to pro prodejce celkem dost nevýhodný a raději posílám lidi do Tipsportu)Všimnul jsem si, že dávají lidem pouze kupony v hodnotě 250,- a ještě minulý týden dělali třeba i za 750,- nebo za 1000,-. prostě chtějí vydělat více na SMS (7,-) U nás se všechno dělá jen v neprospěch zákazníka.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Tipsport a Skylinkz jakého důvodu je aktivační místo pro prodejce nevýhodné? |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
Tipsport a SkylinkJá zase platil za multi balíček 254,- Kč, 4,- Kč asi za manipulaci s PC. |
Lukáš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
TDHenry FordMě prostě přijde daleko výhodnější dobíjení zákazníkům přes kupony CS Linku. Kupon objednám, mám ho v ruce a prodám (nebo dobiju zákazníkovi přímo v obchodě přes internet) U Skylinku musíte vložit min.pět tis.aby Vám zřídili virtuální účet, který musíte (třeba platební kartou) neustále dobíjet a udržovat. A to se mi moc nechce - ostatně ani dalším Skylink partnerům ve městě a okolí. Nejbližší aktivační místo je až 30 km daleko.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Tipsport a SkylinkNo něco na tom asi je...ale jsou tam přece i nějaké finanční bonusy za dobíjení nebo ne?Myšleno bonusy pro prodejce |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Tipsport a SkylinkProč tady tyto věci řešíte? Podmínky jsou stanoveny a komu nevyhovují, tak se buď musí přizpůsobit, nebo danou službu nepoužívat. Já bych si třeba nikdy nekoupil nějaký kupon... (Jen na okraj pane Dejfe - kupony nemusíte platit předem?). Já bych si třeba u pana Dejfa nikdy nic nekoupil (a je mi jedno co nabízí, nebo nenabízí), už třeba proto, že jako prodejce ani nemá aktivační místo a posílá zákazníky do Tipsportu. A příjem placené televize si mohu pohodlně a s okamžitou aktivací zařídit internetovou kartou z domova.Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Tipsport a SkylinkPane PetřeT - aktivační místo má ani né polovina prodejců karet Skylink!! Prostě je to nevýhodný a profit mají z něčeho jiného, než-li z dobíjení programů.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Tipsport a Skylinkto Dejf:Však právě jako dobrý obchodník byste mohl nabídnout něco,co nemá zatím vaše konkurence :lookaround: ! Dobíjíme oba operátory,ale právě u Skylinku je to super! Je den,kdy přijdou třeba jen dva zákazníci na aktivace a druhý den jich přijde deset třeba na multi na půl roku(15.000) a kartou pošlu hned co potřebuji dobít a za deset minut je vše hotovo! Zato u CS linku stále objednávat kupóny je opruz a hlavně to není pružné a částku nemůžete přes kupón dát přesnou např.330,-960,-1.860, :fuming: A když použijete kartu,tak z toho dobití máte joko prodejce prd! :( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Tipsport a Skylink@Dejf nejde o profit ale o vstřictnost k zakazníkovi co děla obchodnika obchodnikem |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Tipsport a Skylinkto miku:Vždy jde o obojí a musí to být vyvážené! Pokud je daný operátor, dodavatel,výrobek atd. solidní,tak prodejce je rád doporučí dál! U SAT např.nahraje nový firmware,nový setting,aktivuje nové předplatné,provede servis pokud je potřeba! To vše lze provádět,ale samozřejmě za přiměřenou odměnu! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Tipsport a SkylinkDnes v Tipsportu možnost zakoupení jakékoliv dominantní hodnoty SKYLINKU jak multi,csfilm,kinoCs, a na počet měsíců jak chci. Sednu k PC najedu do sekce zaloguji se na svůj nick(email) zadám heslo a zadám číslo kuponu.. za minuty dojdou zápisy a já se koukám. Takže je to samé jak přes kartu bankovní. Jen je asi jasné, že pan Dejf nemá přístupy lidém co dobijí,ale myslím že každý v dnešní době má přístup na net a opsat čísla z kuponu umí tak proč platit SMS za 7,- kč :o)) |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
![]() |