![]() |
|
Problem s nahrávaním na recívru ShowboxZdravím mám recíver Showbox DVB-S S-300 Platinum po připojení externího disku a když začnu něco nahrávat tak serecíver nikdy zasekne a nikde ne ale když se zasekne tak ho musím vipnout ze zadu našel sem nato nákej soft ale chci se přesvědšit jestli jeto fakt on jeto tento S300_PLATINUM_PVR_APPL_12112008.zip nebo není pokud to není on tak mužete mi doporučit jiný předem děkuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru Showboxhttp://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=89&t=2609Je nutná registrácia! |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru ShowboxTuhle stránku mám a tam sem našel ten soft ale nevím jestli jeto on co potřebuju tak se právě ptám jestli jeto on nebo ne a pokud to není tak jaký to je. |
DjTommy
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru ShowboxTo máš soft z roku 2008 , nahrej tam nějaká z 2009 nebo z 2010 Verzi 24 ...Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru Showboxno ja mam verziu z roku 2010 najnovsi a detto, problem |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru Showboxaha a mužete mi sem hodit odkaz na ten novější soft já bych siho sám našel ale ještě se moc vtom neviznám. |
DjTommy
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru ShowboxSkus tento je oficialny, ale musis zachovat urcitý postup, nastav po odstránení stareho a pred novým FW tovarenské nastavenia.http://www.sapro.cz/ftp/index.php?PHPSESSID=aeb0fc8facf4d9534c71222c0b4faa17&direction=0&order=nom&directory=SHOWBOX/SHOWBOX%20S-300%20PLATINUM |
Nibiru
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru ShowboxAby si dlho nematuroval nad tým tak asi takto:Postup pri továrenskom nastavení prijímača: Menu-2.Instalacia-Reset databáze-OK zadáme kód prijímače -0000 kurzorem dáme až na -Továrenské nastavena-OK potvrdíme volbu Ano -OK. Vypnutie vypínača asi na 10 sec zo siete.Nový soft.Vrátenie zálohy.Vypnutie+vypnutie vypínačom,zasa na asi 10 sec. Zapnutie. :8) |
Nibiru
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru Showboxaha díky moc a ten postup je take na stránce |
DjTommy
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru Showboxdáky moc za postup |
DjTommy
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru ShowboxTak nastala jedna chyba když tam chci dat ten soft tak semi ukaže nedostupny nevím co dělat. |
DjTommy
![]() |
|
RE: Problem s nahrávaním na recívru ShowboxSubor ktorý si stiahol z tej stranky je zapakovaný, treba ho rozbaliť nejakým programom /WinRAR alebo pod./ a potom ten súbor nahraj podla navodu. |
Nibiru
![]() |
|
Problem s nahrávaním na recívru Showboxa Soubory uložíš na ten HDD či flash. Taky nejlépe nedávat do žádné složky. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
Nibiru100% úspěšnost v nahrávání má prej Saxon. Já když dám nahrávání přes časovač, tak pravděpodobnost, že se to nahraje je 75%. Když dám přes EPG nahrávat jeden program, tak je to 50%. Když přes EPG zadám 2 programy, tak pravděpodobnost, že se druhý (pro šťouraly - nepřekrývající se) nenahraje je 90%. To, že se při přehrávání (zejména skákání v nahrávce) přístroj sekne je také celkem běžné. Ke ztrátě, nebo poškození souboru zatím nedošlo ;) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
načasování nahrávkyČasování nahrávek je lépe provádět nezávisle na EPG. Časy bohužel nesedí u soukromých stanic vůbec. (cca kolem 10 minut běžně) nevím, takto nahrávám na všech aparátech co mám a neřeším. v EPG se jenom mrknu kdy to má teoreticky začínat a kdy končit. Dám tomu rezervu a je to. Pokud je zpoždění nečekaně delší nežli 10 minut tak bohužel se nahraje něco jiného. Jinak ShowBox může mít v některých firmwarech problém umět správně to nahrát do MPG, do TS by ale mělo jít bez problémů. Nevím mám S-700 tak to bylo jakési taky nefunkční a zlobivé. V novém firmwaru je to tuším už OK. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
ViolistaNahrávání na Showboxech SD je s diskem WD Portable naprosto spolehlivé. V menu EPG pouze provádí rezervaci, v menu časovače si můžeš jakoukoliv událost, jakkoliv upravit. Nevim, co je na to problematické?Do MPEGu nahrávám stabilně a WinAmp to přehrává bez problému. Nedostupnost se občas u některého záznamu objeví, ale když vstoupíš do jakéhokoliv jiného záznamu a zmáčkneš OK, tak se ti objeví na obrazovce tabulka s obsahem adresáře PVR a zde je už přístupný každý záznam. Proč se občas objeví ona "nedostupnost" jsem zatim nezjistil. Ale popsaným způsem se dá tomuto vyhnout. SD přijímače Showbox jsou podle mého ve své cenové relaci bezkonkurenčeně nejlepší. Je ovšem nutné tento poměrně složitý na ovládání přijímač pořádně nastudovat a poznat. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |