Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Skylink cz programy

jak kukam tak to uz coskoro dospejeme do stadia ked nas sudruhovia uplne odstrihnu od sledovania cz programov a prinutia kukat uz len nekonecne reklamy na Markize a jojke necudujem sa ved ide stale len o kolaciky a na to aby boli nadalej oblubene treba zamadzit moznosti ochutnat druhe :-) uz sa budu musiet registrovat len na cz uzivatela alebo to vsetko odmontovat a s kartou oskrabat lad na aute toho bude asi v najblizsiom obdobi dost :-)

forak
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink cz programy

pokud sis ulevil,tak Ámen R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak si jednoducho kupis kartu napr. CSLink a zaregistrujes ju na priatela z CR. Stoji to tolko casu, ako si tu stihol vyplakat.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

presne tak,ale skylinku uz nedam potom ani vyndru..:)

freee
Registrace: 2/2010

Pokud jde o to, že nejdou programy ČT, nejdou ani mi a to mám kartu registrovanou na českou adresu. Navíc nejde ani TV Noe, která je nekódovaná - vypadá to na výpadek transpondéru 12525 (nebo zeslabení už tak myslím slabého signálu na tomto transpondéru) - momentálně mám částečně olepenou parabolu sněhem, ale ostatní programy mi jdou.

Yaki
Registrace: 2/2010

ten transponder 12525 nejde ani mne,skúšal som aj mierne doštelovať parabolu a nič Rv ,asi mu ubrali z tej slabej sily ;P

marek69
Registrace: 6/2010

najviac reklam maju mobilny operatory, ci v tom nemaju aj oni prsty a chcu aby slovaci pozerali iba na Dedeho a cesi na Chucka Norrisa :lookaround:

filmarik
Registrace: 12/2008

Program je podobný

V poslednej dobe som si všimol, že ide nejaký film na markíze a na druhý deň ten istý na Nove. Podobná analógia je Joj s Primou. Prišlo mi to vhod lebo som daný film nestihol a mohol som si ho pozrieť nasledujúci deň v českej TV.

Richard21
Registrace: 9/2009

kua ale ten "Snežik sa nam chumeli" mi už ozaj lezie na mozok

jklajban
Registrace: 2/2006

a maly cernosko nie? :)

matho
Registrace: 2/2006