Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zápisy

Na které frekvenci chodí zápisy pro karty Skylink.

son
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zápisy

Frekvence 12525

Hypnos
Registrace: 3/2009

nechodi to nahodou vsude ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Dej tam ČT 1 a čekej. Platí to i pro Digi TV. To je to nejjistěší.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Díky moc všem.

son

chodí všude, ale nepsané pravidlo říká na ČT1 12525. U cslinku nechodí na retromusic.

Modřina
Registrace: 1/2006

zásadní chyba je

myslet si, že zápisy chodí pořád. Je potřeba dát refresh karty příkazem na internetu (pokud už měly dávno přijít), a mít v tom momentě zapnutý program ze Skylinku. To stejné při posílání SMS na ochutnávky . Naběhne to třeba i na HBO, takže pouze ČT je nesmysl. Ovšem pozor - kdo bude očekávat, že při platbě u prodejce je aktivace okamžitá je silně naivní....Okamžitě prostě znamená do pár hodin - to je osobní zkušenost z renomovaného sat obchodu při aktivaci v pátek cca 15:00. A to mi ještě říkali, že už tam (na Skylinku) nejsou lidi. A já jsem si myslel, že u prodejců to jede přes otevřený účet bez dalšího lidského faktoru....asi ne :lookaround:

gaston

gaston

Moja skusenost je taká že po príchode domov /od zaplatenia cca 1 hod./to vždy išlo...Takto som to aktivoval asi 5x.Je možné že to ide ešte cez ludský faktor ako píšeš ale potom by bolo nemožne si to zaplatit cez víkend, lebo vtedy ludia zo skylinku su podla mna doma /aspon podla prevadzkovej doby na ich webe/ :-/ Peknu stredu prajem všetkým

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

to gaston:
S provozní dobou Skylinku to nemá co dělat!
Pokud má prodejce přístup do aktivačního webu,tak záleží jen na vytíženosti systému a běžně vše funguje do 10 minut.
Pokud se dělá nějaká údržba systému,tak o něco déle!
Přístup a funkčnost je však po celých 24 hodin! ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

No, tak takhle nějak jsem si to i představoval, ovšem to co mi tvrdila slečna a její kolega co tam byl to nijak nerozporoval i když viděl mě dostalo. Prodejnu jmenovat, jen řeknu, že má několik kamenných poboček a e-shop. A je fakt, že opravdu kamsi volala a diktovala číslo karty ;P

gaston

Gaston

Nesmysl. Pokud je to skutečnej prodejce, tak má u Skylinku otevřený účet a pro CS link má na prodejně kupony. Po zaplacení to naběhne okamžitě. Vím to, protoře zákazník většinou přijde z kartou a odchází s otevřenými programy,které si zaplatil.

Rudolf
Registrace: 2/2006

Rudolf

Ano, i já věřím, že takto to má fungovat. Netvrdím, že je to postup, který praktikují pořád - jen popisuji to co se reálně stalo.

gaston

Ještě jedna poznámka.Ta karta byla načtena už týden,jednalo se o kartu mého známého,no ale nejela ani poněkolikanásobném vyjmutí z přijímače-vitamín hd 5000-rozjela se až po vypnutí přijímače ze sítě.

son

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra