, sekce: DVB-S přijímače |
|
Linuxový přijímačDobrý den,potřeboval bych trošku poradit s výběrem sat. přijímače. Chtěl bych SD a nemusí umět nahrávat (přehrávat by umět mohl). Chci zkusit přijímač s linuxem. Zatím mám vybraný DREAMBOX DM 500S, coz je podle me jednoduchy a cenove dostupny prijimac (v jednom pražskem e-shopu dokonce uvádí, že se nejedná o jeho kopii). Myslíte, že postačí nebo mám raději zvolit jinou variantu ? Díky za Vaše názory. |
Jarda1196
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
|
|
RE: Linuxový přijímačoni ti budou jistě psát,že je to klon,ale to je jedno,klon je to samé,vyrobeno tam ,kde jsou malé mzdy,jeho cena je o dost nižší,pokud jde o SD,moc do toho neinvestuj,za dva roky po záruce si v klidu koupíš HD a ta cena bude zase úplně jinde, než je dneszde tvůj favorit za 1996kč http://www.ismarty.cz/catalog/index.php/manufacturers_id/24 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Linuxový přijímačvyprdni se na to. za ty prachy si kup HD arivu bez linuxu s nahravanim a je vymalovano.za ty prachy to original nebude i kdyz ta cena je na klon podle me vysoka Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Linuxový přijímačDM500 se jiz min 4 roky nevyrabi, ale zaplava schenzhenskych zmetku nas neustale pronasleduje |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
RE: Linuxový přijímačLinux a SD mno srdce ma zabolelo :laughing:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: Linuxový přijímačTak tak, bud investuj a pridaj prachy na poriadny linuxovy HD stroj, alebo si radsej kup Arivu HD, za tie prachy to dokaze kupovidu dost vela veci a ak kupis 200-ku, tak mas HD stroj s nahravanim, timeshiftom, sharingom, prehravanim medii, CI modulom a prakticky ti nema co chybat, pokial vyslovene nepotrebujes linuxove pluginy a na ine veci. Ak setrit tak Arivu HD 200 (105€) alebo linuxovy stroj min. od 250€ hore. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: Linuxový přijímačZdrvim, kup si radeji nejky HD primac, SD mi v dnesni dobe, kdy se da sehnat Arvia 100E za nejakych 2300Kc mi prijde zbytecne, nehlede na to ze "umi" prehravat filmy v avi z usb a to v brzke dobe i v "hd". Pokud nemas moc zkusenosti s linuxem obecne tak stejne budes s linuxovym prijmace jen bojovat.Osobni zkusenost se zakazniky.... Pak tam jen litam a resim co a jak. Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
|
|
Když něco jako DM500-S, tak Inetbox 300DM500-S dnes, to bude určitě klon. Když klon, tak určitě je na tom z hlediska spolehlivosti Inetbox 300 mnohem lépe.To je lepší klon DM500 a nehraje si na "originál". Jen je trochu lepší a spolehlivější než ty jiné klony. Cena je teď směšná. Jestli máš TV s HDMI, kup raději nějaký levný HD, jak Ti radili už přede mnou. Nebude to na dlouho, ale dokud to bude chodit... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
díkyděkuji za Vaše reakce,přesvědčili jste mě, raději zvolím tu Arrivu, nejspis tu 100E, ta postačí ;) |
Jarda1196
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
|
|
RE: Linuxový přijímačano,sám sis zvolil,lepší HD Trabant,než SD Mercedes?,tvůj boj :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|