![]() |
|
Ročná karta CS Link- koniec aktivačného obdobia.Na budúci týždeň mi končí na ročnej karte aktivačné obdobie neplatených programov na jeden rok. Ak si teraz na tej karte predplatím balíček TOTAL na mesiac, pôjdu mi ešte mesiac aj neplatené programy? Alebo mi pôjdu iba tie z balíku TOTAL a neplatené sa na budúci týždeň zrušia? Má s tým niekto skúsenosť? Díky za odpoveď. |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Ročná karta CS Link- koniec aktivačného ob...pokud platíš jde ti základ plus to co si platíšwww.cslink.cz |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Ročná karta CS Link- koniec aktivačného obdobiaU mna pri zaplateni balika total len ct1 ct2 dalsie neplatene kodovane programy nie, registracia karty je na SKDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
tonekNikde som to na ich webe nenašiel, že to tak je. Tak preto sa pýtam. |
lolofon11
![]() |
|
Roční kartaPřed časem jsem poslal dotaz na CSlink a odpověď byla taková, že na kartě můžu KDYKOLIV (i když karta bude ležet už "vypnutá" v šuplíku, tj. po jednom roce platnosti) abonovat jakýkoliv placený program (nebo balíček programů), ale základ mi BUDE VYPNUT. Pokud někomu jde nějaký program i po této době, je to (myslím) pouze nepořádek providera (nic nového :-). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
PeVyDíky moc. Pomohol si my. |
lolofon11
![]() |
|
RE: Ročná karta CS Link- koniec aktivačného ob...da sa aj axn predplatit zvlast ako samost.program? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
![]() |