![]() |
|
Technisat Technisat DIGIT HD-8 SX a SKYLINK ICETak chlapi vyzkoušeno Skylink ICE a modul Cryptoworks SMIT CAM v3.9.12 a vše funguje jak má. |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Technisat Technisat DIGIT HD-8 SX a SKYLIN...To jsme věděli dávno, ostatně modul pro použití v TechniSatu je lepší používat od stejné značky.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
DejfKdyž jsem při objednávání HD8-SX v Eltasatu (asi před 6 týdny) chtěl doporučit modul pro ICE kartu, tak mi doporučili SMIT, o modulu od Technisatu ani slovo. I já jsem spíše očekával stejnojmenný modul.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerR^ Jsem Ti kolego jasně radil vrať SIRA a přihoď a kup HD8-SX. To je rozdíl - a jak jsi spokojem ? Já mám modul SCM IRDETO CRW a signalizuje hlášky od Sky-linku, OK pracuje - jak Vám ? Jinak na TVdigitálně a (nevhodné slovo) jsou OK recenze. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CEStak beží bez problémov ten tvoj SCM alebo tam vyhadzuje nejaké hlášky? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2Hlášky dává, když Sky-Link něco "testuje", nebo mají výpadky na trase "SES Astra". Možná ji sám vyšle HD8-SX ? Tak je vypnu. Děje se to i na jiných SAT-recevierech, např. super modul na vypínání hlášek je TWIN EASY CW MASCOM. Klidně ať nás ještě někdo poučí - v recenzích p. ing. M. Švehlík o tom nepíše. Třída v tom je Jirka vanspeed. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |