![]() |
|
Travel chanel HDtak máme 1.12 tak jsem zjedav kdy to bude konečně česky. Zdá se ,že to nějak oddalují |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDNj slibovali a zas nic. Každopádně mě angličtina vyhovuje a musím říct, že se mi ten kanál oproti SD verzi svou náplní docela líbí. Čas od času se tam je na to dívat a to mě stačí. |
carnacv
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDano, ale s kvalitou obrazu by mohli nieco urobit, kedze to ma byt vsetko v native HD. Moc som tam toho v native nevidel,vyssi datovy tok tomu nepomoze. Ide to uz 2 tyzdne a kvalita je stale rovnaka...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDNa 5°E čo ide Travel v EMU, tak je zhodný obsah so Skylinkom ? |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDnie, HD verzia je odlisna od SDDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDjá si myslím, že s češtinou to bude stejné jako s Discavery HD, tedy slíbili a v dohledném čase nebude |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDpřesně tak,při spuštění se psalo že čeština bude zprovozněna v nejbližších dnech a kde nic tu nic Rv |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDDobrý den,Omlouváme se, čeština bude přidána v nejbližších dnech, přesný termín v tuto chvíli neznáme, záleží na poskytovali programu.---To je odpověď SKYLINKU kam sem včera psal, přestává mě bavit se dívat na program ktrý není opět lokalizován do češtiny. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDsliby,chyby, ať se jdou vys...,koko.. |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Travel chanel HDNa češtinu se vykašlali, a ještě si to dovolili zakodovat, no to už je fakt vrchol... :fuming: |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
spustenie vysielaniaMna stale zaujima to ze travel channel HD zahajil vysielanie 15.11.2010 comu nechapem pretoze aj pred tymto datumom som mal Travel Channel HD ktory sa dekodoval pomocou Skylink karty tak co zeda 15.11 zahajilo vysielanie ? Furt mam rovnaky travel channel ako som aj mal, a furt iba v anglictine a furt to ma od HD pomerne daleko ... takze jedina zmena 15.11 bolo FTA vysielanie inak absolutne nic, dovtedy mi to dekodoval skylink tak jako tak |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
Travel chanel HDzaujimave je ze uputavky boli cca jeden den v cestine. |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
![]() |