![]() |
|
Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!mladým treba od útleho veku tlačiť násilie do hlavy. Cez vianočné sviatky pokoja je to ideálne !!! Rv Treba ich nainfikovať že násilie je niečo normálne a je úplne jedno či si od babky vypýtate 5 kačiek alebo ju ovalíte po hlave. BRAVO PRIMA !!! (toto isté som napísal aj do Prima TV) |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Co je na tom krutého když tam dávájí toma jerryho,kačera daffyho a po 21h akční film. Mě třeba chodí spát děcka do cca 20,30.Se prober. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Preber sa ty a najprv si prečítaj článok. Na začiatku je: ... rekordní hodnoty sledovanosti. V cílové skupině D15-40... Potom tex pokračuje : ... Během Velmi krutých Vánoc navštíví televizní obrazovku nejen bojovníci ovládající východní bojová umění, zesnulá nevěsta a maminka se zálibou ve vraždách, ale i několik nemilosrdných animovaných postaviček...1:o tvojich deckách sa tam nepíše a 14+ ročný už pred polnocou ani nejdu spať 2:maminka so zálubou vo vraždách je čo? nedelná chvílka poézie? |
lubomir63
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!a čo by si chcel vidieť , ako sa kalila oceľ ? A čo takto dobre sa obliecť a do hôr počítať medvede.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeee100bodov |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Cool veľmi dobrá televízia, len dúfam že nám ju na SK nestopnú, to by mi chýbalo. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Nahodou nieco na tom je.Cely rok sa striela a vrazdi(bez nabijania) decka su doslova degenerovane uz z toho.Cez vianoce s velkym V by mohla byt pauza.O(nevhodné slovo)me sa 40 rokov dedo mraz,teraz 20 rokov santa klaus(v cechach satan klaus ;) ) pritom mame svoje pomenovanie.mozu si poje....t aj kamion s coca-colou. Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!A on jako je jen jeden program vy jich ze satelitu nepřijímáta víc ?? Tak ho nepouštějte a jeto ne RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!No to zase bude omladina vybzikaná. :O |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Když nebude 14-18 letý mladík moci koukat na "násilnou" Prima Cool,tak si klikne o vánocích na webu na co chce,nebo vyrazí do ulic.Není to vše náhodou o výchově a rodině? Tedy pokud rodina funguje,samozdřejmě. Starosti některých "moralistů" jaksi nechápu. |
hammett
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!oneeeee předpokládám že jsi dospělí tak se dívej a dívej se ale také na krimi noviny a nediv se až ti desetiletí frajeři někdy z nudy dají na budku.Potom se tady pochlub.Přeji pěkné vánoce |
jarik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
to oneeeeeAle netreba chodiť do lesa za medveďom-teraz už oni chodia k domom. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Pavka Korcagin je klasik,myslim,ze v dnesnim multimedialnim svete jiz jakekoliv omezeni je velmi problematicke,ci nemozne (veliky Kim,by musel sundat komunikacni satelity a preseknout opticka vlakna,k tomu by ovsem potreboval pomoc cinskych soudruhu,kteri si nebudou palit prsty).Vzdycky jsem si myslel,ze my Cesi a Slovaci,polozime svet na lopatky.Nyni vidim,ze zasluhy o dane maji predevsim americti soudruzi a doprovazeni soudruhy Reckymi,Portugalskymi,Spanelskymi,Irskymi a je otazkou,kdy padne Brusel:).Pretopena ekonomika,nepotrestani lumpu, zlodeju a nedostatek casu v rodinach,to je mozna primarni pricina agrese spolecnosti,samozrejme,ze sekundarnim zdrojem jsou media. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Lubomír 63Nevím jestli máš malé děcka ale já třeba ,když se chtějí děcka koukat na televizi tak jim pustím bud´ čt1, kde je něco zajimavého(hlavně bez násilí) a když tam nic není tak minimax ale určitě né prima cool a už vůbec né tv novu.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Já se už neudržím, ale musím to říct. Nejsem Rasista, ale už toho mám dost! Nesouhlasím s tím aby na českém serveru diskutovali Čoboláci. Proč si nezaloží svoji stránku, proč se pletou k nám k Čechům, to je všude! To opravdu nikoho nenapadlo? Někdy jim ani nejde rozumnět co vůbec chtějí, tak kde jsme? Pokuď vím, byl převrat někdy v 90s letech, tak se dejte dohromady!!! Kdo má pořád na ty Vaše blbé otázky odpovídat, radši si píjte Borovičku a neotravuj TE!!! Děkuji za Ban, ale aspoň má někdo pravdu. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!@rocco: skôr ako sa na vás paštekárov vybodnem tak:1. ja som sa na nič nepýtal , len som konštatoval 2. čobolák, to je čo ? :bigeyes: |
lubomir63
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!čobolák je obyčajná komunistická nadávka z čiac povinnej základnej vojenskej služby. češi nám nadávali do čobolákov a slováci zase do švédov.rocco je zjavne sedem mesačný - nedonosený mamľas a a tieto komunistické výroky si môže akurát natrieť na cicky. Je dosť úbohé ,že nerozumie ani slovenskému jazyku. Za čias komančov sme sa povinne učili český jazyk. Má pocit utláčaného hocha a tak má jedinnú možnosť sa na parabole odventilovať. doma to má určite zakázané. Niekto z rodiny je slovák.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!@Rocco, tvůj výraz čoboláci mi ještě nepřišel urážlivý, ale na případný příští tě musím upozornit.Na webu parabola.cz v Komentářích a diskusním Fóru je dovoleno a vřele se doporučuje: psát v českém nebo slovenském jazyce Takže pokud nemáš nic proti, může sem v těchto jazycích přispívat třeba i Maďar nebo tatar. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@RoccoNo to jsi se vyznamenal! RvTento server pro publikování je tak stějně čechů jak slováků. Bratry budeme pořád a nikdo to nezmění. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!hm... od doby co pravidelně navštěvuji náš web asi 10 let (aktivně 5), tak opravdu se přistihnu, zda je slovo se "Z" nebo "S" a "I" či "Y" a to jsem se smíšeného vstahu :-)(vždy si řeknu, že to mají slováci obráceně nebo všechno měkké a hotovo) Je pravdou pokud zde někdo píše slangem (nářečím) tak mám také problém co tím chtěl básník říct, nebo si musím slovo vygooglovat nebo raději nečíst :laughing: Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RoccoCo má převrat společného s rozdělením republik?Ten někdo ("s tou") pravdou máš být Ty? Běž se chlapečku vypleskat za roh. Moc dlouho s tím mozkožroutem nepožiješ. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Zdar Bobe konečně ses zase ozval, zítra budu provádět hokus-pokus na starém ferdovi DF9400 a Irdeto modulem..to jsem zvědav, jestli ho sežere, s CW kartami jede v pohodě. Našel jsem ho v jednom zapadlém obchodě nový za 1290 i s 80GB HDD ;)Jak už psal Vanspeed, to, že jsou na trhu přes půl roku ICéčka a teď už Irdeto karty a dosud není Skylinkem doporučený modul, se z toho chce brečet Rv Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Prima COOL - Velmi krutý Vánoce!Nazdárek Tomíku :-) no někdy mě to nedá....Také Tě rád vidím, mám fofry kolem domu, jinak Ti rozumím a skylink neřeším, protože mě svou nabubřelostí naštvali, nic nachystaného a jen problémy jeden za druhým, jak píši tyto věci sleduji, ale neřeším-doporučuji Gital-je mi líto... nikdo mě nebude určovat co mám používat za stroj.. U Fergusonů vše OK a doma valím na 3+1 linux a celkem spokojenost, přesedlal jsem na Fortis a jeho klony... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |