Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Aký HDTV prijímač so zdielaním IRDETO SkyLink

Prosím o radu.
Mám okrem služby DIGI aj v PC kartu SkyStar2 s ovládaním motora paraboly. Chcem v dome s 5 TV prijímačmi pomocou jestvujúcej siete cez switch pripojenej na internet zdielať kartou IRDETO služby SkyLink SD a HD. Pre takúto konfiguráciu uvažujem s nákupom prijímačov s OS Linux. V prvom rade by to bol prijímač HD s uzavretým Linuxom (malé skúsenosti) s napojením cez sieť na PC pre nahrávanie TV programov, po osvojení hodlám prejsť aj na ENIGMA2. Pre prvý krok uvažujem s Optibox KOALA, ale mám aj typy na AB IP Box 91 HD, 910 HD a 99 HD; Furgason ARIVA@Link 200 HD; HD Box FS 9100 PVR Single tuner; OpenBox S5 HD PVR a S7 HD PVR; AZ Box ELITE HD; VU+solo.
K rozbehnutie by som nechcel veľké investície. Pre KOALU hovorí cena, LINUX, možnosť nahrať pluginy, nahrať na USB ENIGMA2 s voľbou OS, pripojením na sieť, nahrávky .ts, .... .
Očakávam pomoc od ľudí tohoto fóra s bohatými skúsenosťami v tejto oblasti. V prípade potreby uvediem môj mail.

maro40
Registrace: 4/2008
informaceToto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat.

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra