Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

plugin do ProgDVB

Máte někdo prosím plugin do ProgDVB 4.72 na EPG pro Bulsat
programy? Mě to v epg ukazuje pouze svislé čárky.Hledal jsem
ale zatím marně. Díky za případnou radu.

Začátečník v linuxu---HDBox 9105+,orig.fw-2.11.90,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam - ofset 80/90, LNB Twin, Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, - vPlug, WinCSC/NewCamd525,

kamon
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

ProgDVB

Proč nepoužívat novější verzi 6? Verze 4 je teda hodně stará a jistě i dost problematická. Navíc možností v nastavení kodeků atd. má málo.

Violista
Registrace: 7/2007

RE: plugin do ProgDVB

To bych neřešil radši používám starší odzkoušené verze než nové mi většinou nechodí dobře.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

RE: plugin do ProgDVB

Testuji od 22.11. (než skončí trial) verzi ProgDVB 6.45.04 (už dlouho jsem ho neměl instalovaný) a musím říct že kdyby to byla bezproblémová tak je ProgDVB je asi nejlepší DVBPlayer. Jenže na kdyby se nehraje ...
Takže jen AltDVB nebo DVBDream ale ty EPG v azbuce neumí.

Standa2
Registrace: 5/2005

@Standa2

Proč trial? Vždyť je to volný.

Orion
Registrace: 1/2006

plugin do ProgDV

Díky za odpovědi,jen jsem chtěl říct,že mě PrgDVB chodí dobře,
jen jsem chtěl vědět jestli někdo z Vás používá plugin/jestli vůbec existuje/pro EPG na ty bulharské programy? Díky

Začátečník v linuxu---HDBox 9105+,orig.fw-2.11.90,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam - ofset 80/90, LNB Twin, Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, - vPlug, WinCSC/NewCamd525,

kamon
Registrace: 4/2006

ProgDVB

Jo, já ProgaDVB také občas používám a spokojenost. Ta standard verze je sice ořezanější ale používat také jde. ta druhá verze je vybavenější, leč Shareware. Ale i tak se dá přeci sehnat :) Používám na pozemák. Mám i tu v.4 ale ta se občas seká hláška - "program bude ukončen" nic tak vzácného, bohužel. :(( Novější kodek Elecard také nějak nemá ráda tato verze ... taky záhada. O této verzi mluvím - ProgDVB v4.85.3

Violista
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra