![]() |
|
Konec global free u Skylinku??Poslední dny a týdny se mi u nových sat.zákazníků stává už nepřijatelně často, že na TV obrazovku skáče hláška o zakodovaném programu. Už druhý den po vložení nové karty do sat.receiveru se tato hláška zobrazuje co pár minut. Vyřeší to až okamžitá registrace karty. Je to k naštvání, až do teď vše krásně 20 dní běhalo, než se karta zaregitrovala. Proč to dělají? Vědí o tom vůbec? :-/ RvFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
..ne....já mám teď Topfield 2050 a kartu ICE skylink,koupeno tak před 8 dny..- odešel mne Showbox asi po úderu bleskem(i když novostavba s hromosvodem),mám instalovaný motor..v druhém domě(kde bydlí mama)je Showbox 300 a karta CSlink.. |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
@oliŠkoda, že ses jich tedy nezeptal jaký modul tedy doporučují, který má tedy tu certifikaci, že by sis ho ihned koupil...Na současný stav mám jen jednu odpověď. Ubohost Rv Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
problém je i u certifikovaných modulůMěl jsem 20 dnů podobný problém u kombinace Technisat Digicorder HD S2X + modul TechniCrypt CW + karta ICE. Většinou to ale skončilo pouze tím, že přestal jít zvuk. Po provedení registrace je vše o.k. |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |