Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cinemax

Ide vam Cinemax mne nie, mam skylink ICE

sonja
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

..ano, jde

taky na kartu ice

amrox
Registrace: 4/2009

Cinemax

Jde dokonce dvakrát jednou v UPC a to Cinemax 1 a 2,a POLSAT to samé 1 a 2,Na ASTRA3 jsou lepší Holanďani,než skylink,pořád máte s ním problémy./když neškube,tak nejde/

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Cinemax

mě taky nejde Cinemax,všechny ostatní jdou i HDečka,ale Cinemax je "kodováno":-(

milda1967
Registrace: 12/2009

cinemax ok

vse ok skylink i cs link cinemax ok i kdyz od rana koukam na C+france na astre v seca - dnes rano uvolneno kyngteamom :))) myslim ze zima bude zajmava -skontroluj zapisy !!

WADER

Hery proč odpovídáš že ti jede Polsat a že jsou lepší Holandani když se tazatel ptá jasně na sky link a má problém tam..
vidím že je pátek a dostáváš se do varu..
bud jsi uplně b*bej nebo opravdu jen lacinej provokater

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

mam Skylink a takisto nefunguje a mal by ...

astrix
Registrace: 11/2010

Cinemax

Když mu to nejde ve Skylink a pořád zde někdo s tím problémy má ,tak ať si dá třeba UPC co píši,a nebude se muset tady ptát na blbosti a Ty nebudeš muset reagovat ještě hloupěji.Tak jsem to myslel,když s něčím nejsem spokojen,vyměním platformu a je to,né???
Normální člověk takhle věci řeší,že Vy máte jiné názory tak Vás lituji. :8) a končím!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

sky link jede bez problému ted jsem zkusil

pat

hery

Jasně lidi budou měnit platformy každý týden sem a tam..
Uvědom si že sem píší i obyčejní uživatelé a ne sat nadšenci jak my tady..
a ti obyčejní určitě nemají všechny platformy na share jako ty to se to pak zkouší jinak samozřejmě.
Takže se nediv pořád tak připitomě*le

pat

sky+cs

to chce klidek a kaficko :8) :8) karty 04295.... a 03436...zadne problemy stary dobry cryptoworks vse dobre ... R^

WADER

Pat nechci

se zbytečně s Tebou dohadovat,můj názor dobře znáš,Když zapálíš doma svíčku,voláš taky hned hasiče nebo záchranku???
Každý musí sám něco vyzkoušet a udělat,nebo jsi tady někdy četl,že mě nějaký program škube,nebo jsou s tím nějaké trable???Vždy se na to zaměřím a vyřeším si to nějak.Vždyť to jsou poměrně jednoduché věci i pro běžného člověka,jenom na tom musí chvilku ztratit,ale to oni nechtějí,že???Jinak nic ve zlém,přeji pěkný víkend,jdu vyhazovat sníh k rodičům,ať se daří!! :8)

hery

hery neviem z čoho si prešiel na upc ale je to največšia hlúposť sa s tym chvaliť pretože je na najsprostejšej pozícii a ko aj digi a tysi z toho hrdina

polki
Registrace: 2/2010

polki

Dej si balíček s HD programy,AXN a CINEMAX a uvidíš jestli chodí,chlapečku jako víno přezrálé!!!!!A pbraz kam se hrabe Skylink!!!Ale musíš zaplatit! :)))

hery

tema je "Ide vam Cinemax mne nie, mam skylink ICE"

mozem vediet preco zase riesite Skylink vs UPC?

kazdy si vyberie to co chce, viete ludia nie su blbci, aby ste im museli radit, co je pre nich najlespie ...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: mam moznost sledovat v miestnej krcmicke Digi na Samsung 127cm plazme (sedavam vacsinou cca 1,5m od tohto TV) a zeby bol neako menej kvalitny obraz ako je u konkurencie v ramci SD by som vobec netvrdil ... samozrejme HD je trosku ine kaficko, ale SD? tak to je porovnatelne

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

karty 03436....,ale i ICE 4200....... v pohodě jedou obě! :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

hery:

Jak se ti líbí titulky na obou Cinemaxech od UPC.A že to tam jede v originálu dost často a na obou současně.... ;) Tam už je potřeba ovládat více než dva základní jazyky že ano?

hobo
Registrace: 1/2007

alfasex:

souhlas s tím SD od DIGI.Já konkrétně viděl v hospodě několikrát PL na DIGI Sportu a je to více než porovnatelné s SD Skylink atd.

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra