![]() |
|
Jáký dáváte koaxiál v zímním období?Dnes jsem poprvé viděl při montáži pukat připravené 10m koaxiální kabely u satelitních kompletů Mascom a Kaon. Byl problém i s H125cu. Jaký používáte vy? |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Jáký dáváte koaxiál v zímním období?v zimě dávám "double coating" |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Jáký dáváte koaxiál v zímním období?Loni jsem 22.12.montoval sat.komplet za okolní teploty -20st pod sv.Kopečkem u Olomouce.Koaxiál jsme musely nechat do poslední chvíle před montáží u krbu aby změknul a aby se nezlomil na mrazu.Po montáži jsem proležel týden s teplotou v posteli.A to se vyplatí. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
koaxkoax Belden H125 ... No doufám že zmetek vydrží. Snad tu nebude letos -40 Brrr. :))) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
violistatady je řeč o instalaci a manipulaci v této teplotě, ne o tom jestli koax, který už visí z léta, přežije zimu... když to není RG6 tvého kamaráda Dejfa, který pověsí na hřebíky, tak zimu instalovaný kvalitní koax vydrží bez problémů. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
koaxČoveče to ani nevím že věší Dejf koax na hřebíky ... :))) si vymýšlíš že jo. Jinak já používám ty plastové kabelové příchyty na hřebíčku, to snad můžu ne. Docela šikovná věcička. Naštěstí všude je dřevo. :8) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: Jáký dáváte koaxiál v zímním období?Co by si vymyslel, vzdyt to ma i v galerii :) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
violista"...já používám..."...znamená, že to co den dva někomu instaluješ, nebo to jednou naťukals sobě a teď to tady dáváš do průběhového času? :D Anebo to pořád předěláváš, jako všechno? :laughing: Ale jo, poraď je i Dejfovi, ale bacha, jedna stojí nějakou závratnou částku v řádu desetníků, tak aby se mu to vlezlo do té "montáže za 500" :8) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |