![]() |
|
cslink aktivaceZdravim panove mam tokovy dotaz,vim ze nize se resily refreshy cslink,dnes jsem si chtel aktivovat promo co jsem dostal k rocni karte,karta je aktivovana ve vypisu karty programy co maj bezet jsou napsane ale na obrazovce tma(jen neplacene ok).pomuze mi taky onen zminovany refresh karty?po koupi karty jsem jen vlozil a za pul hodky hralo vse a ted uz je to skoro hodinu a nic,Nebo se tam maka az od deviti?dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: cslink aktivacebobe pomůže Ti1. vložit kartu tak jak byla 2.v Menu přijímače zatím utajovaného zjistit zda ji přijímač vidí a umí přečíst aspoň číslo ,připadně povolení 3. resetovat přijímač sw. i HW.= tvrdý reset vypnutím hlavního jističe! 4.upřesnit dotaz o typ a hlavně soft přijímače!!!! 5.občerstvit sebe i kartu |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: cslink aktivaceJá jsem to dělal kamarádovi přes internet. Už jsem to měl potvrzené co půjde, ale naběhlo to až skoro za hodinu. |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: cslink aktivacereset nic karty to bere protoze mi na tom bezelo dva tydny plna palba,necham to zaple na ct1 a prijedu odpoledne a kdyby treba pomoh ten refresh a nekdo to pro me udelat tak cislo karty je 04295643870118 .dikydvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
Aktivace karty cslinkVyměněná karta za korunu mi asi 14 dnů běžela dobře ale od pátku 30/9 mi přestal jit slibený balíček TOTAL a ať dělám co dělám jdou jen české a slovenské programy.čís.karty:4257 0707 903.Na tel.dotaz mi řekli že karta je dobrá,ale ona nejde ani v modulu skylinkREADY sekure plus !!Poradíte mi někdo na koho se mám obrátit??? tel.č.848200200 je buď obsazen nebo ta plechvá huba hlásí jenom na co si mám přepnout a nic neřeší. děkuji !! |
tereza
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: cslink aktivacen o ja som si uz zvykol ze ked si nieco od cslinku aktivujem zapisy mi chodia aj 14 hodin!!! takze zapni čt1 a cakaj...snad dojdu...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
zaslánposlal jsem Ti flash, co máš za přístroj ? |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
to tulenpokud není nějaká fronta tak zápisy chodí většinou do cca 15 minut |
Fire
![]() |
|
RE: cslink aktivaceStále nemohu přijít na to, proč se reflešisti tak stydí za svoje přijímače.Že by to nebylo refreší :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: cslink aktivaceÁááááá máme to tu znova. Takže to asi všetci sme (nevhodné slovo)i. čo už, však admine? Ale prečo CSlink nemá v administrácii možnosť poslať refresh ?ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
to mochllllNa tvůj dotaz si myslím, dokážeš zodpovědět i sám ne? Protože by se našli šikulové co by posílali refresh kvůli tomu že jim přijímač píše No Signál, když mají obráceně vloženou kartu atd. Tedy v případech kdy refresh nepomůže, což by zbytečně zatěžovalo mašinku co ty EMM posílá. Pokud by jsi kontroval tím že Skylink tohle má, tak je to kvůli tomu že u Skylinku ti to ty data pošle jednou, dvakrát. Když uděláš refresh na CSlinku tak ti to kompletní sadu pošle cca 30-40 |
Fire
![]() |
|
michllllBrečíš na nesprávném hrobě-prečo nemá CSlink refleš? To sa opítaj tam a ne zde.a mám dolňující otázku ke včerejší debatě-Napiš zde prosím ale pravdu kdy tvůj"kamarát" chtěl tu refleš?Či opravit ten ???-doplní si každý sám. Bylo to v po-pá-so-ne? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
michllllNa stránkách cs je možno si založit účet/stačí jen číst a hledat/a můžeš tam reflešovat jak se ti zachce.je to servisní web a tam reflešuj ostošest i když to není třeba. :) R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: cslink aktivaceA ty si niekedy bol uz v tej administracii, ze to tak presvedcivo vravis ? Nemyslim ako predajca, ale obycajny uzivatel. Expert...ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
michllllJá tam na rozdíl od tebe ten účet tam mám a teďka si dělám nový tak vidím co kdo má a jestli je akutní refleš.Škoda že není vidět jaký kdo má křáp, mily experte.raději se uč!A opět nechápu co se ti nelíbí když ti tady poskytnu radu-ty se akorát zde chceš dohadovat a rejpat-s takovými končím měj se :razz: :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: cslink aktivaceOk, priznam si, a aj sa ti ospravedlnujem.Urcite si nastudujem viac o satelitnej technike a hlavne o tomto kokretnom probleme, a dufajme, ze v buducnosti bude o zopar zbytocnych prispevkov menej. :sly: ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
![]() |