![]() |
|
Markíza a STV Trojka....Zdravím, jen bych z jistotou chtěl vědět od Vás kdo vlastníte kartu Skylink Ice HD. Po registraci na této kartě mi teda nepojede Markíza a STV Trojka ? :(Už jí mám ale zatím ve lhůtě před registrací takže mi Markíza a STV Trojka jede. Pokud je to tak , tak se dívám , že na CS link kartě je nábídka i po registraci i s Markíza a STV Trojka, asi jsem měl pořídit kartu CS link :( navíc má téměř stejnou nabídku free programů jako Skylink. Jsem to asi podělal s tím výběrem karet. Netušil jsem , že se CS link už polepšil s nabídkou programů. Je to tedy tak nebo jak to řešíte s Markízou, druhou kartou a registrace na SR? To je dalších 1700,- Díky |
Duhen
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Markíza a STV Trojka....A prečo by to nešlo,všetko ti pojde |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Markíza a STV Trojka....pojde ti aj Markíza aj STV3...Skylink ma s CS linkom uplne zhodnu ponuku free CZ a SK programy jak pre kartu registrovanu na CZ ci SK region |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
Duhenten text u SkyLinku, ktorý si asi našiel a asi ťa patrične zastrašil hovorí, že STV3 a Markíza sú pre slovenský region. Tým ťa informuje, že ich sledovaním v česku práve páchaš trestný čin. :)))Ale vraj tresty sú menšie ako za vraždu, tak zatiahni rolety a kľudne pozeraj ďalej. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Markíza a STV Trojka....Aha, tak to je v pohodě . Lekl jsem se přesně tohoto textu** "Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR" Tak díky |
Duhen
![]() |
|
RE: Markíza a STV Trojka....A za STV3 nesmúť. Monoskop môžeš sledovať aj na iných programoch. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Markíza a STV Trojka....Dagy2: jasný :))) |
Duhen
![]() |
|
RE: Markíza a STV Trojka....Trojka by mala ale ukončiť definitívne vysielanie k 1.1.2011 o 00:40. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
![]() |