![]() |
|
obrazová kvalita programů SkylinkTak jsem si objednal 10 denní ochutnávku a kromě HD, kde je ale půlka programů anglicky mě teda Skylink ničím nezaujal, abych si to objednal. 90% programů je v 4:3 s pruhama nahoře a dole, to fakt nechápu tuhle logiku, a když to zazoomuju, tak z toho mám rozmazanej flek, asi to není přímo chyba Skylinku, ale těch programů, ale v době, kdy všechny volně šířitelný programy mají 16:9 je to hodně ostuda českého satelitu. No nic, tak zase na jaře u další ochutnávky to snad bude lepší, do té doby maximálně HBO HD |
cancro
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 124 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů Skylinkno mna az tak nezaujima obraz ako taky, to je v poho ale je podla mna dolezitejsi obsah televizii. |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů Skylinknj ale je to blbý, pruhy po stranách, nahoře i dole, u dokumentů bych to ještě zkousnul, ale koukat takhle na film ;P to si ho radši stáhnu |
cancro
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
mberMoment, nevim co mate na mysli, ale nevsiml jsem si, ze by bylo 90 programu 4:3. Naopak, dneska uz (pochopitelne zalezi na vysilateli) je vetsina programu, nebo aspon filmu a sportu 16:9. Nemam s tim problem. Datovy tok by nekdy mohl byt lepsi, ale zase tak strasne to neni. |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů SkylinkU mna tiez 90% programov urcite nejde v 4:3. To je nezmysel.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů SkylinkDnes poobede sa trhal obraz a zvuk na National Geographic, všimol si niekto ? |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
Aleje jich dost.Jak film,tak sport a hlavně dokumenty. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů Skylinktreba na HDHistory cumim pravidelne a nic ve 4:3 sem tam nikdy nevidel:-) to same DiscoveryHD Eurosport tam uz neco ve 4:3 je + NovaSportHD |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
Asibylo myšleno spíš SD.A tam není o 4:3 zrovna nouze. |
hobo
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů Skylinkmozna jo staci prece nastavit format obrazu na AUTO:-) nebo +- podobne u jinych stroju |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
To anoale jsou ty postavy nějaký placatější bych řekl. |
hobo
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů Skylinkmne sa tie programi trhaju tiež a pritom mam vyborný signal.mam dva rôzne príjmače a robí to na oboch aj rôzne karty ice a druha je kriptow.Na starej karte to nerobilo. |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
Skylink kvalitaAsi je tezko vinit Skylink. Stejne ty programy budou kdekoli jinde. Co jim dodavatel doda, to vysilaji, nicmene ja jsem docela spokojenej. Nebo, jinak receno, nejsem nespokojenej. Ale je fakt, ze bud koukam na bezne CZ kanaly, filmy (HBO HD) a nebo sport. Dokumenty moc nesleduju. |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
polki"mam dva rozny prijimače" a kto vie čo za šrotovniky maš...popiš ake....ja som spokojny...a inak tie pruhy hore, tak si nastavte aj televizor!Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů SkylinkNo neuvádíte, jaké máte přístroje a je důležité jak to dokážou dopočítat. Plazma Panas + Technisat HD8-SX a super, Markyza v SD je někdy lepší, než některá HD. Se starým filmem a záznamem,... atd, nebo ARIVOU taky nic nenaděláte. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Tadyjde spíš o formát obrazu než o kvalitu-aspon jsem to tak z uvodního příspěvku pochopil. |
hobo
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů SkylinkJen tak na okraj, pořídil jsem si modul Irdeto a kartu ICE a každou chvilku se to sekne. Stará karta s crw makala bezchybně. Když jsem volal na Skylink, tak prej jsem koupil modul bez jejich požehnání a ať si to vyřídím s prodejcem. Akorát ten modul prodávají ve všech e-schopech s doporučením pro Skylink. Někde i s kartou. Zdá se , že Skylink chce na trhu diktovat co se bude prodávat |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
Obávám seže v tomto případě mají pravdu.Na OMKO.cz na toto dokonce výslovně upozornují.Ten stěžovatelný se teprve tuším chystá do prodeje v brzké době. |
hobo
![]() |
|
CEShele, měl jsem nějakej čas ten technisat co ty a měl jsem i tu arivu a žádnej podstatnej rozdíl v kvalitě tam není. Nebo to bude tím, že nemůžu machrovat Panasonicem, protože ten opravdu nemám :laughing: :laughing: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů Skylinkjinak co se týče toho irdeta, tak CSLink asi ví, proč do toto irdeta zbytečně brzo nejít, že to nadělá víc škody než užitku a dokud je to možní se drží cryptoworksu :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů Skylinkpřesně tak.jediná dobrá volba je cslink. |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
hoboNo mám malou poznámku. Auta jezdí na naftu a když dám naftu, tak jede. Jezdí na benzín 95 oct,dám ho a jede. Jezdí taky na 98 oct. dám ho a jede. Když dám do CI crw a kartu crw, tak maká. Když dám do CI crw a kartu ICE, tak maká.Když dám do CI irdeto a kartu ICE tak nejede (tedy jede, ale koktá). A to jak Pandě se zabudováným S2 , tak v samostatném satu se Samsungem. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů SkylinkA co si myslite, ze CSLink bude mat moznost CW navzdy ? Caka ich to iste, akurat budu mat vyhodu, ze sa zvezu na vysledkoch prace Skylink.Aby neboli vsetci prekvapeni, ked Cryptoworks padne o dobrych par mesiacov skor, nez sa predpoklada. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
LucaBrazzanepanikař, stát se může všechno, ale není důvod k panice. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů SkylinkI kdyby to padlo 1. ledna 2013, tak není v dnešní době problém ty karty vyměnit během dvou měsíců. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: obrazová kvalita programů SkylinkInak, nech ten CW vydrzi co najdlhsie, mam aj CSLink kartu. :scared:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |