![]() |
|
HotBird-TVN HDMá někdo zkušenosti s příjmem TVN HD na HotBirdu-system Conax?Funguje tento příjem někomu v ČR? |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: HotBird-TVN HDdej to to sekce VTIPYano funguje máš snad důvod se obávat že né ? možná jo, nemáš kartu? ,tak napiš herymu |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
HotBird-TVN HDNo,mě zajímá v jaké kvalitě jsou programy HD,nějak mi to nejdenaladit,ostatní programy běží dobře. |
baksik
![]() |
|
RE: HotBird-TVN HDvšechny TP jak SD tak HD jdou se stejným výkonem ve stejném svazku a po celé střední Evropě bez problémů!!!(52-53 dBW) chyba jednoznačně u Tebe, možná nastavení antény, možná LNB (máš LNB full HD?), nebo že by tuner , dej vědět??? ;) |
tonek
![]() |
|
RE: HotBird-TVN HDLNB full HDhttps://www.parabola.cz/forum/topic-52747/ :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: HotBird-TVN HDFunguje a velmi dobre.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
HotBird-TVN HDJe možné,že ten příjimač:Topfield TF7700HSCI?LNB a parabola zřejmě dostačující-jinak bych nechytal HD-Skylink? TVNHD-nemám signal!SD kanaly běží.Tak nevím,jak dál. |
baksik
![]() |
|
RE: HotBird-TVN HDnečti tolik stereo a video(blbá rada a ještě pozdě), spousta lidí zakoupila jimi vychvalovaný TF7700 a maj problémy!zkus jiný software, možná si pohrát s instalací, já to vidím jednoznačně na TF. Pokud si neporadíš zjistím ti přesnej soft co používaj v PL. |
tonek
![]() |
|
TNK HDDíky všem za jakoukoliv radu,jinak hledám způsob jak správně naladit TVNHD-11449H,27500,DVB-S2,3/4? |
baksik
![]() |
|
![]() |