![]() |
|
DVB-T jak zesílit a rozbočit na více TVDobrý den, po dlouhých zkouškách jsem naladil DVB-T z Černé Hory na kanálech 40, 61 a na jednu TV mě kvalita signálu postačuje (40 - 80 až 100% a 61 - 60 - 70% nekostičkuje vše OK - Sílu signálu to ukazuje kolem 40%). Anténa síto bez zesilovače (zesilovač byl asi pouze do 60 kanálu, protože mě nedokázal naladit kanál 61). Tak jsem ho vymontoval a jede 40 kanál s menší kvalitou, ale jede také 61 kanál, na 1 tv OK. Potřeoval bych radu jak zesílit a jak rozbočit na 3 TV. Popřípadě jaké komponenty koupit. Nějaký předzesilovač, popřípadě vyměnit anténu? Ještě jsem zkoušel anténu P - 2845 bez zesilovače a tou byly výsledky horčí než sítem, také v návodu uvádějí, že je pouze do 60 kanálu. Předem děkuji za jakoukoliv radu. :bigeyes: Jinak mám doma rozbočovače TEROZ a když jsem to zkoušel, tak 40 šela a 60 nestačila.Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: DVB-T jak zesílit a rozbočit na více TVPři řešení příjmu signálu pro STA se má z těchto důvodů dávat selektivní propust i v případě příjmu z jedné antény. Lidi ví prd o tom co se všechno dá chytit a odkud to vysílá.Když si chce montér vytvořit záložní přijem pro případ výluky, tak se musí udělat selektivní sloučení antén pro každý vysílač zvlášť. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
LaděníUrčitě ladit pouze MANUAL ... je to rychlejší, přehlednější a máte naladěno opravdu to, co hraje nejlépe. Kopy duplikátů jen matou a jsou stejně mnohdy nepoužitelné či jenom v nouzi. Snad si každej těch pár kanálů z okolí zapamatuje kde co je, ne? ;) Já si taky pamatuju 8 hlavních kanálů kde co mám. Automatické ladění je jenom pro blbečky ... navíc to udělá potom tenhle nepoužitelnej mišmaš. Nejlépe jak říká Saxon ... vše vyfiltrovat a pustit k přijímači jen to chtěné. Potom se dá použít to automat ladění. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
PacandaTak jsem to vyzkoušel a dal na držák ven to sejto co jsem měl. Zatím mě to na notebooku frčí. Kvalita na 100% mux 1 a mux 2 z Černé Hory. Až to pak budu roztahovat na další TV pak využiji vašich rad a budu zkoušet. Všem děkuji za jakoukoliv radu a přeji pokojný a nekostičkovaný příjem. Jinak možná až sleze sníh, tak mě to nepůjde ani na té jedné, ale musím postupovat po malých krůčcích. ;)Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |