![]() |
|
Reklama na SKYLINK IRDETOKoupil jsem si novy CI modul IRDETO (fialový) a k němu novou kartu SKYLINK pouze IRDETovou a bláhově jsem si myslel, že jsem nemohl udělat chybu. Celý nedočkavý jsem to rozbalil a vložil do přijímače. Karta se chytla okamžitě snad do 15 sekund. A potom přišla ta kudla do zad přepnu na další program vyskočila hláška kódovaný program cca za 10 sekund zmizela. Říkám si asi se karta pořád aktivuje a bláhově jsem si myslel, že to přejde. Výsledek přepínání programu v SD trvá cca 7 sekund a v HD trvá skoro 10 sekund a to je na nervy dvakrát se stalo, že jsem se odkódování nedočkal.Tímto by jsem chtěl poděkovat svému prodejci firmě SAPRO, modul mi přede mnou vyzkoušeli v různých přijímačích a potom mi nabídli výměnu za modul CRYPTOWORKS, ale kartu jsem si musel koupit novou SKYLINK ICE HD. Takže kartu SKYLINK IRDETO HD si můžu strčit do pr.... celkem 2000kč Závěr si udělejte sami ja už nemám co bych dodal, když slyším SKYLINK tak potom mluvím sprostě. |
056152
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 126 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
@ alfasexno,skoro máš pravdu,jenže jak může být někdo spokojený s něčím,co si pořídí (za nemalý peníz) a tím spíše tedˇ před svátky a bohužel to nešlape jak má?To není zrovna moc fajn.Také by si nebyl zrovna radostí bez sebe... Měj sa fajně!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
BadatelTo, co jsi napsal je opravdová realita. Global free osobně neřeším, karty registruju okamžitě a mám pokoj (karty po registraci frčí bez problémů), to je jasná muška nových karet.Právě Skylink se certifikací snaží udělat pořádek v přijímačích, osobně To vítám. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETO@cb21, spletl sis to, řeč je opravdu o modulu Irdeto. Už jsem si ho pořídil taky, protože jiný prostě není a bohužel výrobci modulů se nehrnou splnit požadavky Skylinku.(Pokud to dobře chápu - napadá mě i jiná možnost...)Teď mohu jen doufat, že v přijímači třeba za 10.000 u kterého předpokládám, že přežije záruku pojede co nejdéle. Vyzkoušen s ICE v několika novějších přijímačích zatím bez problému. Teď vidím, že budu muset zkusit i čistou Irdeto. Mám ale ten s CI+, tedy jiný než autor vlákna poukazoval. Lidi co nechtějí mít po vypnutí CW problém teď zkrátka nemají jinou možnost. Buď si koupit nějaký doporučený Skylink Ready přijímač, nebo risknout svůj lepší přijímač třeba s modulem CW nebo tímto a pak si koupit nový. A ještě ke všemu doufat, že nějaký doporučený se zajištěnou podporou OTA pro případné změny do té doby vůbec bude. Vím, že to není chyba Skylinku. Jen suše konstatuji skutečnost. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
jamess96samozrejme ze by ma to nastvalo, ale urcite by som nesiel zaziva ugrilovat predstavitela Skylinku, ale toho predajcu, ktory ti to predal a podla vsetkeho bude mat prijemne vianoce, aj vdaka tvojej kupejednoducho, predajca ma vediet ci karta Irdeto v tom module pracuje korektne alebo nie, a na druhu stranu, momentalne na Skylinku zaraba kde kdo, pretoze Skylink ako sa hovori je "IN" a ludia o to maju zaujem (mozno si kupoval u predajcu,ktory ma v sat technike neake to meno, hold, tym horsie pre neho...) ja mam sam na Skylink tiez v urcitom ohlade "tazke" srdce, kvoli jednemu vyjadreniu ohladom "piratskych" primacov, ale tiez nie som neaky trotl, ktory si kupi primac s Conax citackou bez toho aby nevedel, ze cez sw si to vie upravit na UNI, atd atd ... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
jamess96Můžeš mi napsat, co ti nefunguje s kartou od Skylinku? Pokud se držíš doporučených přijímačů, nejsou problémy žádné, pokud mluvíš o EMU, UNI strojích, tak se nemáme o čem bavit.Osobně mám nainstalováno zhruba 100 ICE karet a nemám žádný problém, tak o čem je řeč? Global free není povinnost, stačí rychlá registrace a je po hláškách. |
Zip
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETOTomiku ,ten link,co jsem zde dal,je přesně ten stav,kdy lidé kupují moduly IRDETo ale nevědí,že to nemusí být dekodér irdeto.Už se nám to stalo několikrát.Dokonce karta IRD i běžela,protože jak psal Fogáč,tak je to né úplně čisté Irdeto ta nová karta,ale zápisy nic..atd.Ale proč si sakra kupujete něco,k čemu se jasně skylink nevyjádřil,že to je vše ok.Možnost je koupit ICE,protože ta běží ok...a to jak v crw tak ve čtečkách přijímačů skylink! R^ JJ, koukal jsem, je to nedorozumění, měl jsem na mysli jiný fialový, než ten tvůj fialový..který vidím poprvé Diablo je stále oukejíček!:-)
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 06.12.2010, 00:29.34
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
@Zip100 ICE a bez problémů? Hmmm,tak to si mistr R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Já neříkám, že jsem mistr, já se jen držím pravidel, že neznalým dávám doporučené přijímače a tím se vyhýbám problémům. Také žádné s funkcí karet ICE nemám.Znalé zájemce o přijímač mimo test upozorním na možné budoucí problémy a prodám mu jen to o čem vím, že je min dnes bez problému a do zálohy má CI slot, např Vantage. Ale Ty by jsi nám mohl vysvětlit, proč tu tak hlasitě vykřikuješ? jaký máš důvod, problém ..., nebo žeby další, kdo si rád kopne? |
Zip
![]() |
|
Tomik535A koho to je chyba ? Samozrejme že to je chyba Skylinku.Jedného dňa Tí montéri Skylink jednoducho prestanú od trucu robiť a situácia do ktorej sa dostali sami ich položí, alebo sa stane druhoradým providerom. UPC sa či chceme alebo nechceme pretlačí na prvé miesto a ich drobné vady vo vysielaní budú úsmevná záležitosť oproti tomu čo robí Skylink posledných 5 mesiacov. Po zmene kódovania v Digi si mohli polepšiť ale naopak - príchodom ICE si zlikvidovali výbornú povesť a teraz je už len otázkou času kedy ich dobehne Cslink. Tak prosím Ťa nepíš že vieš že za to Skylink nemôže ... |
dempsey
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 916 |
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETONo, přijde mi, že někteří odborníci si nechtěji připustit, že mají mezery ve vzdělání. Co takhle zainvestovat do živnosti a vyzkoušet si to, co prodáváte ne podle katalogových údajů a zaručených zpráv alá jedna paní povídala, ale podle vlastních zkušeností? |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
Už mně to nebaví.Politika Skylinku se mně čím dál, tím víc nelíbí. Neustálé změny, jak z hlediska kódování, karet atp., tak v neustálých změnách TP. Pro normální uživatele je to nadmíru obtěžující. Glisník je zločinec, který vymýšlí, jak z lidí vytáhnout peníze. Já jsem za první kartu zaplatil 3500,-CZK, tak proč mám platit nyní 600,-CZK za kartu výměna, abych se dostal k plnohodnotným službám? Plná nabídka Skylinku stojí 12000,-CZK za rok. UPC Direct je mnohem levnější a nabízí srovnatelnou, ne-li vyšší nabídku a kvalitu. Jen tak dál Glisníku. Zisk UPC direct z placených služeb je mnohonásobně vyšší, než Skylinku. Pokud půjde Skylink cestou házení klacků prodejcům a uživatelům, přeji brzký krach. Ono je pěkné vysílat HD a dělat machra na trhu, ale někdo to musí platit, že? Proto ty výmysly s kódováním, výměnou karet, modulů a podobně. 95% lidí zakoupí jednorázově kartu a čumí na bednu, jenže Astra chce háky každý měsíc. Vzpomeňme na T&T podvodníci každým coulem, to samé jejich nástupce Skylink. Howgh.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
Zip...nič v zlom ale nie každý má na cca 250 €čkovú zostavu a tak ide do sietí a kupujú uni za 100 €čok tak potom o čom to je má Skylink už dosť ????Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETOZtráta dobré pověsti Skylinku??? No, já bych to viděl na ztrátu dobré pověsti Edy montéra. Pokud si zaplatím montáž na klíč, tak garantem má být montážník, který snad ví, co prodává??? A výmluvy, že Skylink něco mění mě jako zákazníka nezajímají. Pokud to nezvládáte, tak běžte dělat...třeba pro DIGI..."komplety na klíč"...ovšem jaké kvality. Bohužel se událo za posledních několik měséců hodně technických změn...daň za pokrok. Hlavně se neustále NEVYMLOUVEJTE...milí montážníci. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
petr121tak nějak to taky vidim :dead:když vidim některé paraboly přichycené na hromosvod,pak zkušenost s moduly a kartičkama a přijímačema jsou kde?:-))))))))))))))))) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
@Zipurčitě "nekopu".Nemám důvod.Jen prostě nevěřím tomu co si písnul-ale to je pouze můj subjektivní názor na věc.A není to zcela ůplně tak jansé,jak píšeš.I jejich "certifikované" příjimače s integr.dekodérem se nedovedli "domluvit" se slavnou ICE.Sám víš,že to přiznali a dávali dohromady...ale to je věc Skylinku... Nebudu se dál o tomto věnovat-ještě mne tu ukamenujete a o to vskutku před Vánocemi nestojím :laughing: :laughing: Hezký večír a fajn zábavu!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETO@petr121, testovat můžeš co chceš. Když neznáš budoucí kroky Skylinku, stejně ti to může být naprd. Pokud není modul, který doporučují, reklamovat můžeš u nich víš co.@dempsey Skylink je z tohoto problému elegantně vyvlečen. Je to certifikovaný modul? Není. Takže se není o čem bavit. Kupte si námi doporučovaný přijímač nebo změňte providera, výrobci modulů nesplňují naše požadavky. Nebudu spekulovat o těch možných netechnických.. @056152 Tak jsem zrovna rozbalil čistou irdeto, vložil do tohoto modulu, aktivace proběhla na Nově HD do 5sekund. První zásek + hláška modulu cca po dvou minutách, ale to mohlo mít souvislost ještě s její aktivací, jinak teď po už delší době jede bez problému a věřím, že po registraci i bez výpadků. Přijímač Ferguson 8900HD. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETOPan Glisnik na inernetovej stranke skylink mate aj riadok ,,,napíšte nam,,,,,pre koho to mate?Ved ked vam tam niekto napíše tak odpoved nemate,takže je to len pestrosť stranky alebo o,jeb pre zaregistrovanych alebo nestihate pretože tam mate vela stažností? |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETO"UPC sa či chceme alebo nechceme pretlačí na prvé miesto"tak toto mily dempsey je hlupost, a mozno niekoho z UPC krasny sen (uff som nikdy nemyslel ze na svojho milacika UPC niekedy pojdem takto z ostra :))) tak ale treba byt objektivny) pokial Skylink bude mat politiku Markiza,Joj,Nova,Prima a dalsich snad 19?!? stanic dozivotne gratis, ZIADNA, opakujem ZIADNA z platforiem postavenych na obchodnej strategii UPC, DiGI im nemoze konkurovat... teda vobec ako mozem porovnavat UPC a Skylink? vsak to sa zrovnavat pokial ide o obchodnu politiku ani neda... teda iba v jedno maju spolocne ... a to je zisk, inak su to spolocnosti vystavane na uplne niecom inom ... ibaze by Skylink dal do obehu primace & karta (inak povedane parovanie) co v konecnom dosledku s PPV sluzbami sa moze objavit nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETOpetr121 to velmi pěkně vystihl. R^Tady je krásně vidět, kdo dnes všechno motuje sat techniku, co to jakože jsou za technici, když si dělají co chtějí, nedrží se doporučených standardů, jak se tady potom vztekají, když jim nefunguje EMU stroj, ma kterém mají svůj jistý vývar ...... Takoví doufám brzy skončí, ještě chvíli se budou chlácholit zbytky CW karet od konkurence a pak doufám vymizí. @George máš to nějak pomotané a také by jsi mohl volit slušný slovník. Změny TP - 12109 se dotklo malého počtu uživatelů, dejme tomu 1/10 a mělo to jasně avizovaný důvod a hlavně bylo to děláno v době, kdy to technici byli schopni časově řešit (ladění, aktualizace FW ....). Ne všichni mají HD. Pokud měl někdo FW problém, byl díky Skylinku vyřešen (Panasonic, Humax 5500 ....), kdyby neoslovil Panasonic Skylink, těžko by s nima někdo hnul, např. kvůli HD od UPC to nikdo neřešil a je to vyřešeno i pro UPC. Nastavení paraboly a kvalita paraboly je kapitola, podle toho, kdo to montoval a s čím to nastavoval. Změnu TP 12070 prováděl CS Link na žádost Novy ........ Karta Výměna je určena specifické skupině uživatelů, kteří mají vlastní rozum a ví proč si ji pořizují, není to žádná plošná výměna, proč ta histerie. @Patko nechápu, vždyť dnes se dá funkční, certifikovaný HD komplet pořídit za nějakých 5500 - 6000Kč a v SD provedení ještě výrazně níže (kolem 4000Kč). Pokud chce mít někdo jistotu, nesmí hledět na to, že na trhu je šrot za pár babek u kterého mu není nikdo schopný nic zaručit. Prostě to chce pár měsíců přišetřit, počkat a hlavně nakupovat u odborníků, nikoli u podavačů, nebo v marketech. |
Zip
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETOuž si připadám jak agent Skylinku.@jamess96 no vidíš, teď jsi přiznal, že jen komentuješ něco, co jsi někde vyčetl, ale neznalým, občas zde přichozím jsi přiložil další zbytečný mínus pro Skylink. Já ovšem vždy komentuju a píšu jen to, co mám vlastnoručně ověřeno, že mi nevěříš, tak to já neovlivním. Pokud Ti připadají věrohodná vyjádření stěžovatelů, kteří vykřikují, že jim nejde ICE karta a přitom neuvedou typ přijímače, nebo napíšou typ, který nemá certifikaci, tak je to dejme tomu smutné, ale je to Tvá věc. Pokud jde o minulé problémy některých přijímačů, tak to je stav minulý, vyřešený buď aktualizací posledního FW, nebo ukončeným chaosem po pádu EMU di.gi. A určitě tu nemusíš mít strach, tady je spíše prostředí, které hanitele Skylinku chrání a naopak..... @Tomik535 S tím modulem je to trochu složitější, výrobcům se do toho asi moc nechce, protože prostě náš trh je malý a samotných modulů se v porovnání s Irdeto přijímači prodá 00nic. |
Zip
![]() |
|
@alfasexo tom UPC kecas.. ono nie je to zly provider, len ma zlu marketingovu politiku. kludne keby teraz vysli s ponukou sk-cz programy zadara a s cenou karty v okoli 60-70 € a kto chce si moze predplatit basic za 9 € tak sa urcite presadia@petr121 och ty strata povesti .. ten tvoj edy monter sa moze aj posrat ked skylink ma dodr*kany stream, vid nedavna nedela kedy im nesli ecm dozazy cele poobedie na ICE karty. Proste glisnik by mal otvorene priznat : 1, ze prechod na irdeto nezvladaju, 2, ze ice je polotovar a ani panboh nevie ci kedy pojdu prepnut na irdeto 3, ze najnovsia generacia irdeto kariet neni vlaste irdeto ale hybrid ice karty s irdeto ATR 4, ze maju (nevhodné slovo)a technika ktory sms ochutnavku miesto 10 dni zapisuje na 3 mesiace dopredu atd atd |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
@ZipNarážka byla velmi laciná, zvlášť ta na emu stroj přímo trapná. Nechápu co má např. HF8900 s továrním firmware společného s emu.Ale k tobě asi nechodí lidé z vlastním přijímačem pro doporučení modulu k nové Irdeto kartě. Nejjednodušší je říct, že to zatím nejde, můžete si koupit jiný přijímač. Jsou fakt sqělé, většina má dokonce i jeden usb vstup a čtyřmístný display. Co doporučíš svému zákazníkovi třeba k Mascomu 5300? ICE kartu a CWmodul? Dobře, ale to mi vzhledem k neznámému datu vypnutí CW nepřipadá úplně nejlepší. Ale co, je prosinec, tak i kdyby systém skončil 1.1.2013, tak bude 14dní po záruce.. Jasně jsem napsal, že chápu, že to není chyba Skylinku. Jde mi přece jen o to jim pomoct. Samozřejmě jinak souhlasím se vším, co jsi napsal. V doporučených přijímačích není žádný problém. Samozřejmě taky neřeším global free, či nějakou výjimku emtech apod. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@ZipAha, mezitím jsi mi odepsal, nečetl jsem ten příspěvek. Takže to asi nebylo na mě. AhojZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETOZrovna tento týden si chci kupovat kartu Skylink Irdeto, čekám jen na officiální představení modulu skylinku který bude doporučovat, podle skylink eshopu má dorazit na konci tohoto týdne (doufám, že tak bude at stihnu do vánoc :-D).Ted je otázka jestli bude fungovat, mám přijímač Topfield 7700HSCI který by měl irdeto podporovat. Ted váhám jestli nevyužiju karty výměna a dostanu ICE HD za 600, ušetřím 1500 a modul Irdeto koupím až bude prověřenej více, poradí někdo co b si vybral? :-) Díky za odpověd |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Reklama na SKYLINK IRDETO@JardysekPokud ještě žádný modul nemáš, jsi přesně mnou popisovaný příklad :) Řešení už jsme probrali.. Jinak pokud už CW modul máš, tak můžeš samozřejmě do té doby využít VýměnyICE. Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 06.12.2010, 00:16.46
|
Tomik535
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
![]() |