Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Jaké LNB

Dobrý den, mám parabolu MAXIMUM E-85 na kterou přijímám družice od 28,5E po 1W. Abonuji Skylink a Digi TV (partner box). Asi od května jsem měl problém s příjmem Digi tv na Humaxích II a III kde teploměry hlavně na vrekvencích 12643/V a 12687/V ukazovaly velice slabý signál. Jejich LNB Sharp, můj diavolo či gold edition premium na těchto frekvencích nefungovaly až jsem použil LNB inverto, tak vše zase začelo fungovat. Nyní chci mít ještě UPC a tak musím vyměnit LNB za quad. Proto se chci zeptat jesli LNB inverto jsou tak vhodné pro Digi tv a nebo to je jen nějaká náhoda a popř. jaký corventor quad koupit. Předem dík za odpovědi.

Jackass
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaké LNB

Kup Inverto Black Ultra Quad. Ten Diavolo vyhoď.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Nic takové jako "LNB Digi TV Ready" neexistuje, buď odešly LNB nebo nastavení paraboly.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

...ja na ten MEGASAT DIAVOLO 0,1dB nedám dopustiť! Skúšal som ho proti Golden Interstar 0,2dB a ešte nejakým (už si presne nespomínam) a ten Diavolo bol z nich najlacnejší a za daných okolností (na tej istej parabole) bol lepší! Pravda je, že by som ho rád porovnal s tým Invertom.

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra