![]() |
|
CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Na základě přečtených spousty diskusí níže zastávám názor, že vše by bylo bez problémů, kdyby na náš trh současně se sat.přijímači Skylink HD Ready vstoupily i CI moduly Skylink Irdeto Ready. Kdy už proboha prosím budou??Za 3 týdny je konec roku, karty Skylink Irdeto se už pár týdnů prodávají, ale moduly k nim stále ne. Je to tristní situace a Skylink by už konečně měl ukončit testování a CI moduly Irdeto s certifikací pustit na trh! Nebo tu podobné diskuse budou jen přibývat!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Dejfe zdravim.Dle mne,kdyby to šlo dříve,tak už by to bylo.Těch možných kombinací je nyní více,to je fakt.Faktem ale je,co zde píši už od začátku,že sice asi výrobce toho modulu,co by měl šlapat s IRD kartama píše,že je to na irdeto karty,ale Skylink vyjádření je kde??Nikde.Čili proč si zde někdo stěžuje na skylink???????????? :bigeyes: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
DejfNapr.tuná máš za prijatelnú cenu certifikované moduly kompatibilné z rôznymi prijímačmi,treba len hľadat R^http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-irdeto-smit-skylink-ready-dekodovaci-modul http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-modul-irdeto-karta-skylink-hd-irdeto-2 VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
kostik123to je strašně krásné,ale když ti někdo doporučí ke mě tlustou babu,která bude certifikovaná :))) tzn.bude splnovat mé požadavky a hodila by se ke mě,tak já jí namusim přijmout :))) :))) proto ,kde máš vyjádření od Skylink,že ten modul v určitých typech přijímačích pujde a doporučení od Skylinku???Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
@kostik123No jo, ale Dejf se ptá na moduly s certifikací od SkyLinku "Skylink Irdeto Ready". To že nějaký shop napíše, že modul (byť certifikovaný Irdetem) pracuje s kartami SkyLink Irdeto ještě neznamená, že je certifikovaný od SkyLinku. Notabene, když v doplňujících informacích k výrobku napíší, že pro sledování českých programů ze satelitu je potřebná mimo jiné i karta CSLink. Kdo to nezná a koupí tento modul a kartu CS Link asi se bude divit, opravdu důvěryhodný shop.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?aha, tak cb21 byl rychlejšíJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Jackalto je přesně to,co zde píši celou dobuDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
Jackal:-)))))))))))))))) v pohodě a náhodě:-))))))))))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
cb21,JackalChlapci,keďže ja mám Arivu 200 a Argus Mini IP tak vám môžem povedať,že v týchto dvoch ten modul z ICE kartou Skylink ready ide úplne bezproblémov,otestované R^ R^ R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Před týdnem sem se ptal emailem na eshop skylinku, kdy budou CAM Irdeto, hned druhý den mi odepsal, že by měli být v eshopu koncem tohoto týdne.@kostik123 Stačí jen hledat? Nemohu si pomoci, ale kvůli takovýmhle hledání právě vznikají ty rozepře v oně zmíněném vláknu níže. Skylink officiálně neposvětil, pak když to nepůjde tak to místo na prodejce zase půjde na triko skylinku. :-X |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?A videotech je seriózny eshop.Mám odtial Arivu 200,modul Irdeto,kartu Skylink Irdeto ready,Showbox 500,motor Bigsat SG2100.Vynikajúca skúsenosť z týmto eshopom,vrele všetrkým doporučujem,bleskové jednanie,ochotný ľudia atd,atd.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Jardysek: další kdo to přesně pochopil(včetně Zipa,Jaromíra a podobně) ještě někdo kdo to chápe? :8) :)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
cb21Ja som chcel len poradiť a pomocť Dejfovi,lebo v Arive 200 tento modul šlape jedna radosť z novou Skylink kartou tak sa ho nebojte.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Dneska je taková doba, že si už nikdo "nelajzne" prodávat a nabízet zákazníkovi něco, co nemá třeba tuto certifikaci, jak píšeme o tom CI modulu. Je to podobná situace, jako v případě prodeje sat.receiverů s UNI čtečkou - prostě jistota není. Mnoho slušných prodejců jistotu ale chce a potřebuje. Chci prodávat jistotu. A jelikož nabízím HD sat.boxy s CI slotem, musím stále prodávat karty Skylink ICE a k nim moduly CryptoWorks. Už jsem ale chtěl nabízet karty Skylink Irdeto - ale nemohu.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
kostíci na ledničku!:-)))kostíku..přesně tak argus mini ip absolutně dokonalá uničtečka...do 1S. conax,do 1s.crw,do 1s.ice!!! R^kdyby to mini mělo ještě o chlup lepčí obrázek v HD(již ted není špatný) a uměl by barvy v poměru 4:2:2,tak R^ R^ R^ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
@kostik123je mi fuk, co jsi od nich koupil, důvěryhodný shop nepodává matoucí informace Rv RvJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
cb21Ja som z Argusom Mini IP maximálne spokojný a na moje požiadavky úplne stačí R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
JackalSorry,ale ty nechápeš či čo??Veď to mám predsa otestované R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123P.S. co je to "karta Skylink Irdeto ready"?? Takovou neznám, a pokud myslíš modul a takto to ten shop prezentuje (dalo by se to tak dle jejich popisu prezentovat) tak právě kvůli tomu není důvěryhodný!!! Rv Rv RvJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?A ešte si prečítajte toto -http://www.s-a-t-c-e-n-t-r-u-m.com/clanky/4268/seznamte-se-modul-irdeto-smit-pro-karty-skylink-irdeto-pi-sys/ VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Já to chápu, ale Ty jsi nějak nechápavý. To že to máš otestované Ty (ještě s kdovíjakou kartou) znamená úplné kulové. Ono to Tobě může makat a jinému s tím samým dělat problémy.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
JackalAle chápem ťa R^ Len v tom článku je jasne napísané,že si rozumie z rôznymi značkami sat.prijímačov,jedine z 2 nie.Ja som to riskol kúpil ho a ide mi.Mám kartu Skylink ICE Irdeto,teda najnovšiu.Síce to zatiaľ nieje certifikované Skylinkom,ale dolu pod článkom na s-a-t-c-e-n-t-r-e to máš,že to ide z tými prijímačmi.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Tak přesně kvůli podobným článkům a Tobě podobným vznikají problémy. Já si to přečetl a hned v začátku je: "Situace se už ale změnila, a od minulého týdne jsou dostupné přístupové moduly Irdeto výrobce SMIT pro dekódovací karty v sytému Irdeto PI-sys 3.0, které ale zatím nemají certifikaci pro Skylink" a o tom celou dobu mluvíme. Bud jsi úplně b l b e j, nebo Tě baví v tom dělat ještě větši bordel.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@kostik123To určitě, nejnovější karta je čisté Irdeto, raději tu z lidí nedělej b l b c eJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
JackalNechám to tak,za dobrotu na žebrotu,ja sa tu z tebou nebudem hádať.Kritiku znesiem,ale urážky nie.Jackal nech sa ti darí.Majte sa OK.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Kdyby jsi snesl kritiku, tak přiznáš chybu, ale Ty ne, raději budeš do nekonečna omílat tu "svou" pravdu a skutečnost Tě nezajímá. Jestli jsem Tě urazil, omlouvám se, ale už jsem to nemohl vydržet.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |