![]() |
|
Slovaklink kartaZdravím všechny, při předvánočním úklidu jsem nalezl starou bílou kartu SlovakLink Cryptoworks. Chtěl jsem se zeptat zda je tato karta ještě na něco vhodná, nebo zda ji můžu rovnou vyhodit. Předem díky za informaci |
erkis
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Slovaklink kartajedine pouzit ako skrabku na auto |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
presneaj ja som to chcel napisatale skus zo srandy zadat jej cislo pri registracii karty napr. pre ziskane Irdeto Next co to urobi... ;-) K PS: ale stavim sa o sto korun ze si ju uz preregistroval na tu novsiu SkyLink kartu (modru) co mas doma... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
pre krikriBobo,on si ju neprerigestroval,ale oni mu ju sami od seba vymenili ako aj ostatným...(3 roky s5)AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: Slovaklink kartaJá mám modrou Slovenskou kartu a na ní zápisy pro Slovenské programy. |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Slovaklink kartaKarty Slovak link do čísla 0 0003 1877 8367 X už boli vymenené.Čiže dajú sa použiť iba,ako už spomínaná škrabka na sklo auta. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
pcwordTo je toho, ta modrá se dá i ještě koupit nová a normálně zaregistrovat :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |