Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

USB

Zdravim. Chcem si kupit USB kluc na nahravanie zo SAT a z DVB-T chcel by som kupit 16 GB kolko vojde filmov nan,SD a v HD .Dakujem

pavliku
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: USB

nelze odpovědět,nahrává tak ,jak to jde ze satelitu,záleží na bitrate daného programu,zhruba u SD se připrav na 3Gb na hodinu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

kup si to, dej nahrávat a uvidíš kolik ti tam vlezlo ,potom vymaž,dej HD a je ti jasno,není to přesně,bitrate se mění s různými scénami,orientačně

pierrepetr
Registrace: 5/2006

dakujem skusim,dufam ze my bude postacovat ten 16 GB.

pavliku

dakujem skusim,dufam ze my bude postacovat ten 16 GB.

pavliku

Jen tak orientačně nahrávky z HBO HD na Technisatu HD8-SX: Baader Meinhof Komplex, délka 2:24, zabírá 8.22 GB. Appaloosa, délka 1:54, zabírá 5.83 GB. Valkýra, délka 1:55, zabírá 5.02 GB. Star Trek VII:Genereace, délka 1:53, zabírá 4.51 GB.
Takže pokud ti jde o nahrání jednoho nebo dvou filmů v HD a pak je smázneš mělo by to stačit.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

dakujem toto som potreboval vedet.

pavliku

este otazocka kamarat mi nahral film v MP4 na usb chcel by som ho prehrat v DVD prehravaci nedal by sa previest do ineho formatu,ak ano akym programom free.dakujem

pavliku

16 GB USB i když možná na dočasné nahrávání je blbo*st a vyhozené peníze.Na tento ůčel je to prostě málo.
nahrát a honem zase někam rychle kopírovat...prostě nesmysl

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pat

ja si zase myslim, ze nahrat a hned zkopirovat do PC nie je problem, samozrejme ak denne nebude nahravat cca 10 hod zaznamu ale obcas si nahra nejaky film

mjamriska
Registrace: 4/2003

pavliku

ešte ti mohli povedať, že nie každý lacný USB kľúč sa dá použiť na nahrávanie.
A pokiaľ máš SAT prijímač a na karte viac než len základ je 16GB fakt o ničom ak nechceš každý deň v kuse kopírovať hore dole. Krstný otec, Markíza SD!!! 10GB každý diel. Ale to bola fakt výnimka.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Různé stanice mají na satelitu různý datový tok. Podle mých zkušeností zabere nahrávání ČT4 někdy až 3,5 GB/hod, STV1 někdy přes 3 GB/hod, ČT2 kolem 2,5 GB/hod, Barrandov kolem 1,8 GB/hod, Prima COOL někdy jen 1,5 GB/hod. u HD kanálů ČT HD či Nova HD cca 4,7 GB/hod, arte HD nebo ARD/ZDF kolem 5,7 GB/hod.

parademan
Registrace: 2/2010

Ja som si myslel, že to USB kľúčom vyriešim, ale nakoniec pri nahrávaní z HD programov som prešiel na USB externý disk. Pri USB kľúči (16 GB SanDisk Cruzer) sa mi pravidelne stávalo, že sa nahrávka bez upozornenia ukončila po 10 GB. Takisto sa mi stávalo , že na USB kľúč sa nedalo nahrávať z dôvodu "pomalosti média". S prechodom na USB externý disk tieto problémy zanikli.

atras2
Registrace: 4/2009

pat

ja mam 8GB kluc a bohate mi postacuje. ked nieco chcem nahrat tak si to nahram, pozriem a vymazem. naco by som si to niekde ukladal :) to namam za potreby. ruku na srdce kolkokrat si este potom pozries nejaky ten film? myslim ze moc krat uz nie. len to zabera miesto :)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Na 8gb 3.56hod v normální kvalitě a v HD 51min.Pořídil jsem si externí HDD.

selzu
Registrace: 11/2006

16G

Stačit by to ve většině případů bohatě mělo ... taky mám a vejde se tam toho celkem dost. Nahrávám z pozemáku. na větší nahrávání to chce spíš už 30G nebo HDD. S HDD ale bývají všemožné problémy. Mám slim Kingston16G - rychlej je dost. :8)

Violista
Registrace: 7/2007

selzu

blbost co pises.1 na 8GB som nahral z HBO HD cca 2,5 hod.

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra