![]() |
|
Ferguson HF-8800HD - samovolné restartováníVlastním tento přístroj a začal se v poslední době dost často samovolně restartovat. Několikrát jsem kompletně vymazal firmware a nainstaloval znovu (1.29.00A), ale nepomohlo to. Je vůbec možné tuto závadu odstranit a pokud ano, tak v jakém servisu nebo i jinak. Nechci se ho zbavovat, protože jsem s ním jinak velmi spokojen.Děkuji předem za všechny odpovědi |
Dark
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Ferguson HF-8800HD - samovolné restartován...Můj 8900 to dělá taky, pokud je po záruce otevři jej a narovnej všechny ohnuté kondenzátory. Momenálně jsem ty restarty odstranil používáním karty v modulu, když je ve čtečce tak se vypíná pořád.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Ferguson HF-8800HD - samovolné restartován...pravděpodobně bude vyhřátej nějakej kontakt pod čtečkou co napájí paměti a procesor, známému to taky dělal a opravili mu to v nějakém servisu v Č. Budějovicích celkem asi za 700kaček. Prej je to jejich slabost. Už to má opravený zhruba rok a bez jediného testartu, dokonce prý i startuje o hodně rychleji než předtím. Jinak to rovnání kondenzátorů je šarlatánství a může nadělat víc škody než užitku. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Ferguson HF-8800HD - samovolné restartován...Mohl by jsi mi prosím zjistit jméno servisu ? Ať to zkusím ....Díky |
Dark
![]() |
|
RE: Ferguson HF-8800HD - samovolné restartován...jestli to zjistím, tak to sem napíšu :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ferguson HF-8800HD - samovolné restartován...tak jediný co jsem se dozvěděl, tak to má být "tam co se jede na Rožnov" takže pravděpodobně něco na Lidické. Což může být podle vyhledávání firem třeba http://www.fk-satelity.cz, nebo klidně i něco jinýho :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
TrefaTak jsi měl pravdu, je to ta firma. Už jsem se s nimi kontaktoval a posílám box do opravy.Díky moc za radu |
Dark
![]() |
|
![]() |