Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

Nové VKV rádio v CB??

http://www.netrolife.websnadno.cz/Hlavni-strana.html

Tak se nám v éteru objevilo nové taneční rádio.
Jen vám kluci připomínám, že na Babě jede nonstop scaner CTU a už si pro Vás jedou! :)))
Je to dost mastná sranda, v CTU už maji všechno v vyřešené, takže si na vás jistě rádi smlsnou.

A taky si příště vyberte lepší frekvenci, na 95,7MHz vysílá

Ö2 - Radio Niederösterreich 95,7 MHz 2 kW z Weitry.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nové VKV rádio v CB??

Pokiaľ nikoho nerušia, tak to bude v pohode. Ináč včera som letel z Ríma do Prahy. Vo výške 11 km som v pohode počúval rádia. Z českých staníc aj s RDS nad Alapmi som počúval Rádio Vysočina (94.3 MHz), ČRo Sever (88.8 Mhz) a Frekvence 1 (97.4 MHz). Netušil som, že niektoré rádia vysielajú Pánu Bohu do okien. Nemecky vysielajúce rádia boli, ale bez RDS a z Talianska hralo rádio zašumene ale s RDS rádio 102.5.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Ak to správne chápem, tak je to pirátske rádio, pirátske rádiá tu v BB som chytal tiež už, ale len krátky čas.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Saxon

A já jim i fandím, ikdyž je v éteru nechytnu. Faktor taky začínal nějak podobně ale po revoluci byla trochu jiná doba. Nebo že by konkurence? Necháme to na CTU jak píšeš.

Vu+ Duo, motor

sumar
Registrace: 10/2006

Zrovna jsem projížděl jejich stránky a musím říct, že jsem byl uplně stejnej jako oni. Stejně zblblej do techniky, muziky/uplně jiné než oni/ i katastrofální pravopis. :)))

Taky si doma občas zavysílám, ale jen na směrovku a opravdu občas.

On Air!

Saxon

@Saxon

A ty to chytáš s RDS ?

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Jo, s RDS ve městě to v autě naskočí. Jinak doma mě to netrápí vůbec, tam mám směrovky HB9CV na cizinu.

On Air!

Saxon

Saxon

Taky jsem dříve navštěvoval Radioamatéra a Teslu v ČB a pamatuju jakou jsem měr radost, že jsem zprovoznil malý vysílač na FM rádio s dosahem asi 200m a s tranzistorákem na uchu mohl poslouchat písničky z magneťáku okolo baráku.
Dnes je to něčem jiném, vše se nechá pořídit a s vyšším výkonem. Jen ta legalizace a frekvence ja asi velký problém.

Vu+ Duo, motor

sumar
Registrace: 10/2006

Saxon

No, a tys je samozřejmě tomu ČTÚ prásknul ... že jo.

Violista
Registrace: 7/2007

Proč by to, Štěpáne, dělal? Zaujala mě ta informace o naskenování rádií v letadle - myslel jsem - že vám nedovolí mít rádio - nebo je to z mobilu či MP3?

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Violista

To bych musel být idiot jako Violista a to je nemožné.

Takže zalez zpět pod hadr.

On Air!

Saxon

Saxon

No já né .... já jen že to tady tak přednášíš a všechno kolem tak do detailu záhadně víš. To smrdí nějak podezřele. V ČTÚ mají bordel sami a starostí snad jiných myslím dost které by MĚLI řešit nežli nějakého nadšence s dipolem. Něco by mohl někdo rozjet tady u nás ... v FM je tu akorát velkej prd. Budu rád za cokoliv slušného nového. ;)

Violista
Registrace: 7/2007

Jediný kdo tu smrdí seš ty. Hodně dlouho a hodně moc, takže s tím začni něco konečně dělat!

Budou rádi všichni okolo.

On Air!

Saxon

@ Dejf

Sedel som pri okienku a tváril sa, že počúvam mp3. Samotného ma to prekvapilo, že v takejto výške chytám rádia.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra