Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kvalita obrazu, resp. bitrate?

Zdravím vás všetkých borci, neviem či som si to všimol iba ja, ale keď tak čítam dnes toto fórum, tak ani nie...som pravidelných predplatiteľom HBO HD a Multi HD, konkretne HBO HD od svojho uvedenia poriadne kleslo na kvalite a co je zaujimave, vsimol som si nieco podobne aj u TV JOJ, hrozny obraz (kostickuje - ja by rekl cesky hovorici človek) Nikdy som s touto platformou nemal problem, teda co sa obrazovej kvality tyka, vzdy to bolo to NAJ co sa dalo zohnat, ale v poslednej dobe akosi idu dole s kvalitou, neviete co sa deje, NAJVIAC som si to vsimol u tych dvoch uvedenych stanic, ale takisto su na tom aj ine, napr. NovaSport HD, Eurosport HD, TravelChannel HD... :bomb:

street
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Kvalita obrazu, resp. bitrate?

Zavolaj si firmu ktora ti doladi parabolu, co najviac najlepsi signal, predsa profesionalny merak je nieco ine ako podla prijmaca doladovat signal.

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Mám

pocit,že není myšleno rozpadání obrazu málo kvalitním signálem,ale takové ty bych řekl artefakty,kde to muže být malým dat.tokem nebo i jinou příčinou.A s tím nic nenadělá ani parabola seřízená velmi drahým profiměřákem.

hobo
Registrace: 1/2007

Kvalita obrazu, resp. bitrate? - zdenoq

Ahoj ,tak moc bych stebou nesouhlasil. Kolega street,jinak te take zdravím. Má pravdu,že kvalita programu se zhoršila.
S pozdravem kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

Re:kvalita

Osobně bych přivítal 15 progr. kvalitních než 52 mazanic pro trotly, co jim to ještě nestačí. To je někdy hrůza, co je na těch obrazovkách vidět. Kur-va,jakou cestou se to Skylink odebírá? Copak jsme v Rumunsku nebo na Kubě?

Pepa 3
Registrace: 4/2007

RE: Kvalita obrazu, resp. bitrate?

souhlasím kavalita jde dolů
dnes jsme se jen tak poflakoval a přepínal a nějak mi to praštilo do oka i jsem v jednu chvíli nevěděl zda koukám na HD nebo lepší SD.
Tak jsem to projel všechno a opravdu tragedie ..viditelný zhoršení.Na všem.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Presne to som mal namysli, mensi bitrate ma za nasledok akoby "rozmazavanie" evidentne je to nizsia kvalita, napr. kriminalky CSI pozeram pravidelne a tam to vidno hrozne, boli v perfektnej kvalite vzdy a teraz sa idem pogrcat, s prepacenim za vyraz, ale inak to neviem vyjadrit...
Som velmi sklamany...tam som to zbadal najskor a potom som postupne prechadzal vsetky programy a je to proste hroza, neviem co sa deje...
A podotykam, ze mal som to s cim porovnat, mam nahravky na externom HDD aj vyse pol roka stare, takze tak... :fuming:

street
Registrace: 9/2008

bitrate

U SD se také začínalo na 7 - 12Mbit a dnes je 1,5 - 5.
Také mám např.záznamy začátku DVB-T v Brně se dvěma programy.Staré záznamy možná půjdou na dračku.Jaká je to pohoda se dívat na staré,více zašuměné záznamy bez log,upozornění na další pořady,změny pořadů,vyskakujícími Bubílkovými,s celými lidmi a ne jen polovinou tváří....

divákk
Registrace: 7/2008

Ahoj všem. Je to tady docela zajímavé téma. A můj názor je, že by se měli všichni provozovatelé dostat pokutu od RRTV v ČR. Myslím si, že hlavně Ti co provozuji programy přes satelit. Lidé si zaplatí nějakou službu a co mají zato? (mazanici a časté výpadky) a zřizovatel nikde nic neoznámí proč a jak.... Přesně, jako tomu je v tomto státě: chaos a samá lumpárna. A proto si myslím, že by se měli zamyslet provozovatelé: skylink i gital,DigiTV , aby si vážili lidí - zákazníků: Vždyť z toho jste placení z naších peněz a nezapomínejte , že jste dostali povolení provozovat služby. To by bylo ode mne vše. Přeji krásny večer kutil.
Poznámka: a proto všem provozovatelům dávam palec Rv

kutil

Chceme kvalitu a ne kvantitu. Dobrou noc kutil.

kutil

@kutil

Co by s tim jako RRTV mela delat? Nelibi se ti kvalita vysialnych programu? Neplat a klidne si zaloz svoji platformu. RRTV ti branit nebude

zzz
Registrace: 1/2006

zzz

Čekal jsem to tady .Že se tady někdo ozve a začne psát od věci. Chlape to si nemusíš ani kupovat ten nějaký placený balík. Stačí se podívat na základní nabídku a uvidíš tu kvalitu. Pokud máš dobré oči. Tady jde o princip . Tak aby to i chodilo na slušnou úroveň. Třeba DVB-T ,jak by se ti to líbilo ,aby byla kvalita taková jaká jé na satelite? Příklad: veřejnoprávní televize. A také si ji platíš a každý měsíc. Kdyby to vysílali třeba v UK - Anglii ,tak by se jim lidé vysmáli a rychle by ta společnost šla do kopru. Asi tolik a ,už se nechci k tomu vyjadřovat. S pozdravem kutil.

kutil

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra