Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Vu+Duo nebo AZ Box

Co je lepsi pro zakaznika?S linuxem umi,nemuze se rozhodnout.Prosim o nazory.

tonda1
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu+Duo nebo AZ Box

Ja mam azbox premium HD ,ale pravdu povediac ,uz by som si ho nekupil.Este jedna zachrana moze byt ,ked bude na to enigma 100 % funkcna

peter94
Registrace: 4/2006

linux box

kup si to duo, jestli oželíš dva tunery tak
dm 800HDse nebo 7020HD až bude.
Nic jinýho nekupuj nemá to smysl.
Můj názor.

kalanagg
Registrace: 1/2006

Mňa by zaujímalo, že v čom je lepší DM 8000 od VU+ DUO. Tiež uvažujem o kúpe VU+ DUO, lebo cena je značne prijateľnejšia.

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

peter94

co sa ti s nim konkretne deje?

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Každý asi bude hájit svoje :-). Já mám cca měsíc VU+ DUO a spokojenost. Bezproblémová funkčnost Skylink ICE v interní čtečce (používám VTI Image + Scam 3.59, jenom jsem to stáhnul, nebyla nutná vůbec žádná konfigurace)). DM 8000 asi bude lepší, ale za ty prachy mi to nestojí.
Co se týká AZbozů, tak takdy bude určitě spousta spokojených majitelů, ale když jsem vybíral, tak jsem hodně slyšel (tedy četl ve fórech) nářeky na SW, ale nechci vyvolávat flame :-).
U mě ještě rozhodla podpora ovládání přes web, takže když jsem přes týden pryč, tak si ho mohu vzdáleně naprogramovat, což docela využívám.
Co ale neumím a nevím, jak na to, je zjištění zápisů na kartu. Nenašel jsem žádný plugin nebo postup, jak vypsat, co je na kartě nahráno :-(.

KamilZ
Registrace: 11/2010

Takze AzBox HW dobre vybveny primac prakticky bez Sw podpory :( .
VU+ DUO HW a SW OK.
DM 800HD, 8000HD, 500HD HW normal, SW excelentni, cena astronomicka :)
Z toho plyne VU+ DUO pripadne SOLO !!!

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

KamilZ/

a proč tam nenakopneš newcs nebo oscam?Přes web rozhraní
v entitlements vidíš co potřebuješ.

kalanagg

odpoved linuxika je do bodky presná

noha

@KamilZ

Pripadne staci CCcam + plugin CCcam info a vsetky zapisy z kariet vycitas bez problemov.

vado
Registrace: 6/2006

Bohužel cokoli jiného než Scam jsem nedokázal nakonfigurovat a rozběhat (oscam, cccam) :-(. Plugin stáhnu, spustím, ale nejede to. Nemáte někdo popis konfigurace pro ICE pro trubky jako já? Pouze u Scam to bylo bezproblémově na první klik.

KamilZ

no pre ice sa ti ani nemohlo nic ine ani podarit rozbehat okrem scam,oscam na cccam s ice zabudni

noha

@noha

A nemáš prosím funkční konfiguráku Oscamu pro VU+ a ICE? Nejsem schopen :-(. Nechci žádné sdílení, pouze práci s kartou (včetně povolení zápisů), prostě jen nechci zbytečně kupovat modul do CI.
Něco jsem našel na inetu, ale nerozhodil to.

KamilZ

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra