Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktivace CS LINK

Prosil bych o radu. Mám kartu CS LINK č O4295643029673. Kartu jsem vložil do přístroje koncem měsíce listopadu a všechny programy mi fungovaly. Po povinném zaregistrování mi jdou jen některé. Několikrát jsem volal na CS Link, pak jsem si před net. objednal zovolání technika a samozřejmě, že nikdo nezavolal. Mohl by mi nikdo poslat zápisy na uvedenou kartu, neboť CS LINK nekomunikuje. Je to nelogické když mi jde např. HBO2, ale HBO ne. Taktéž jeden program AXN ano a ostatní dva ne. Jsou to programy ze stejného transporteru a půlka jde a zbytek ne. Total mám aktivovaný do 2.1.2011. Moc děkuji za pomoc. Před registrací mi všechny programy šlapaly absolutně v pohodě.

charli
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktivace CS LINK

Ted jsem aktivoval a mam stejny problem... nejdou mi i stejne kanaly jako tobe.. Nema to navic zadnou logiku, na stejnem kmitoctu jeden jde a druhy ne. Volam na info a budu se zlobit! :fuming:

minestra
Registrace: 4/2009

aktivacia

pred hodinkou som registroval kartu 0429564380... a nabehlo vse a vzdy ked registrujem nekomu kdo nema internet nabiha vse !!,jednoznacne je chyba u teba !!! je pracovny den a vse nabiha do 30 minut max !! proskenuj si znova satelit potazmo povytahni a zasun kartu a nehaj ct1 zapisy chodia v 15min.tuneloch .a netrep sprostosti ze nekomunikujov ,na kazdy mail mi odpovidaji max do 24 hod , jste jenom lenivy a s kazdou sprostostou sa obraciate sem .inac vse dobre a snaz sa prist na to sam !!! :8) :8)

WADER
Registrace: 12/2009

nech ct-1

hlavne neprepinajte pocas aktivacie aspon 30 min a dejte si medzitim pivecko .doporucuji budwarek !!! :8) :8)

WADER

jooo uz to je ok, fakt se musi nechat aspon hodku ... nebo dokud neprojdou zapisy.. na ct1 ;)

minestra
Registrace: 4/2009

Nemáš pravdu, že komunikují. Včera jsem psal e-mail, aby mi zavolali dnes dopoledne, ale ani se neozvali. Na e-maily odpovídají do dvou dnů, ale tel. ne.

charli

no kdybys mi napsal email abych ti zavolal tak se ti taky vypr.... :)) :)) vetsinou s nimi riesim zapomnenute loginy a hesla na uzivat.ucet znamych a priatelov a odpovidaji ten jisty den nebo max do 24 hodin emailom .. aktivaci sem nikdy neresil vse nabehlo po riadnej registracii !!!!! vse dobre asi to bude tim ze som stale chechoslovak zijuci v EU cast slovakia :laughing: :laughing: hezky vecer

WADER

Na internetu mají službu, aby jsi si s nimi sjednal tel. kontakt, že ti zavolají. Tak jsem jen využil to co nabízí.A řádnou registraci mám teď jsem si ji opět ověřil při přihlášení do CS linku. Takže kolego pravdu nemáš.

charli

Tak toto na svém webu nabízí:
Tímto kontaktním formulářem můžete zažádat o zpětné zavolání ve vámi stanoveném termínu. Naši operátoři jsou připraveni zodpovědět jakýkoli dotaz týkající se dekódovacích karet CS Link nebo naší programové nabídky. Před odesláním žádosti se prosím podívejte i do sekce Otázky a odpovědi a Novinky, kde se možná dozvíte požadovanou informaci. Můžete také využít on-line pomocníka při řešení problémů s nefunkčními programy. Spojíme se s vámi v požadovaném termínu.

charli

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra