![]() |
|
scifimam parabolu s motorom a 1konvertor od digi dualboxu..jeden kabel ide donho a druhy do ilusiona,ktorym ovladam motor..otocim motor na astru signal v pohode a zaroven na dualboxe idu niektore stanice z digi..to mam ako chapat? :bigeyes: |
misol13
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: scifiSú dve možnostiA/že máš kompletne blbo nastavené pozície na motore. B/Digi je taká prefíkaná firma. Myslím, že A je správne |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: scifiŽiadne scifi sa nekoná. Skontroluj stanice a frekvencie podľa www.lyngsat.com a zistíš, že si na Astre. Máš len chaos v staniciach a ich nastavení. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
hmmmnapisem to teda takto..na dualboxe mi isiel digi sport a zaroven na illusione sport1 nemecky(byvala dsf) alebo pro7..neni som sat. expert ale ani blb co newie co ide na astre a co na intelsate |
misol13
![]() |
|
RE: scifiJá to chápu tak že: máš Digi TV s pevnou parabolou a LNB s dvěma výstupy - to ti jde do dvou přijímačů DigiTV.Pak máš další parabolu s motorem kde máš 1LNB s jedním výstupem a ten jde do Ilusionu. Zapoměl si prostě že máš dvě paraboly. :) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
opravaAle pokud je to jak píšeš - tak to je přesně jak psalemo53 |
Standa2
![]() |
|
RE: scifijednu parabolu s motorom mam.a isli len niektore stanice z digi..ine signal nulovy |
misol13
![]() |
|
dodatekUPC stále vysílá z 19.2E (to co tam měli) kromě tr. 12382,H,27500 který využivá Sky (Německo) v DVB-S2.https://www.parabola.cz/zpravicky/13038/upc-direct-stale-neopustilo-satelity-astra/ |
Standa2
![]() |
|
chybaTo co jsem psal se týkalo UPC - jsem nějak mimo :laughing: Nevím proč mě to napadlo ale asi proto že spíš to sedí na UPC než Digi TV |
Standa2
![]() |
|
![]() |