Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Openbox-X810

Zdravím.Prepáčte,že zakladám nové téma,ale neviem vyriešiť môj problém.Do daného prijímača som pred 20 dňami vložil kartu Skylink ICE standart,v opene mám soft 5.49 z 26.júna 2009.Karta sa bez problémov rozbehla,po 20 dňovom zablokovaní som kartu prihlásil,a stále tma.Reautorizácia karty samozrejmosťou,už asi dve hodiny márne čakám na zápisy.Čítačka prepnutá na cryptoworks prijímač zapnutý a prepnutý na kódovanom programe,čítačka mi signalizuje,že je karta vložena,tak ja už fakt neviem.Asi by im tam bolo najrozumnejšie zavolať,ale sú tam len do 19:00.Skúste mi prosím poradiť.Kartu som aj skúšal aspoň na 10 min.vložiť aj do BigSatu,ale márne,karta je mŕtva.Na Skylink webovej stránke mi ale svieti,že registrácia prebehla v poriadku,a mám tam aktívne programy...

polfini
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox-X810

...si dal refreš alebo reautorizáciu ?? ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

noc na ct1

skus to nechat v noci zaple na ct1 ,vrchnu citacku a pozri ci je ozaj prepnuta na crypto ,pro jistotu propni obe na crypto , skuz vliezt do informacii o smardcard openy ukazuju zapisy aj rok dozadu 5.49 posledny soft ktory vysiel ak by nepomohlo prepal 5.47 R^ nech sa ti dari :8)

WADER
Registrace: 12/2009

kamarat mal tiez problem ale dali sme tam soft5.47 a odvtedy mu to slape bez problemov

Radko3003

Hoši já vám dekuji moc,už šlape.Na noc som mu zabil ešte jednu reautorizáciu,nechal som ho zapnutý,a ráno už žil.Ozaj a aký je rozdiel medzi reautorizáciou a refrešom?Ešte raz,ďakujem za rady!

polfini
Registrace: 12/2007

noc ma svou moc

jak sem psal uz nekolikrat noc na ct-1 z vlozenou kartou vyresi vše ! pokud ti na uctu sviti programy aktivni je zbytecne refreshovat ! sem potesen ze ti to šlape , mam pod patronem asi 20karet znamych a kolegu ktery nemaj internet a občas im neco aktivuji a žadne problemy vše dobre :8) R^

WADER

Bulsat

Je moznost prijimat v prijimacoch Openbox x810 Bulsat mám Firmware 5.49 Poraďte prosím

gogi26
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra