Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CI-modul Mascom easy.TV Twin - upgrade na IRDETO..

...pomaly, ale isto sa nám "zIRDETOieva". Na stránkach Mascomu som sa dočítal o možnosti upgrade tohoto modulu aj na systém Irdeto a Conax... ...skúšal to už niekto - Mascom to ponúka za poplatok 50,-€. Ako sa postupuje?

https://www.mascom.de/index.php?id=94&no_cache=1&tx_commerce_pi1[showUid]=14761&tx_commerce_pi1[catUid]=795&cHash=0c052c1ebe8286dd29b82273597a9a04

brga
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

to by aj mna zaujimalo

mam tiez Twinku...
Kde sa tam prepina anglictina?! :)))
Ja Keine bewegung Deutsch!
Podla mna - z obrazcoka - vymena kus za kus,
ved za tych 50 juro to by mohlo byt,
aj ked si matne spominam ze tato Twinka stala dost...
Ja som raz skusal z netu potahat tie ich vselijake firmware subory ako pre Twin tak aj ten TC ale za nic som nevedel tu kvazi PCMCIA kartu instalovat v systeme - priamo v NB.
Ono to logicky chce "programator" externy modul pripojeny cez USB mozno starsie RS-232, volakedy som sa s takym niecim hral, tusim este Conax 3...
Twin ale ide urcite cez ORF2 updatetovat, to som robil,
ale podla vsetkeho nic nove nieje.
Dufam ked pride na lamanie chleba bude aj upgrade - nie zmena v ramci CW ale zamena na Irdeto (ci snivaj, snivaj?)
K

krikri
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CI-modul Mascom easy.TV Twin - upgrade na...

...ja som si pár zahraničných stránok "pregoogletranslatoroval" a chápem to tak, že ty im zaplatíš a oni uvolnia upgrade (normálne cez satelit) pre tvoje sériové číslo modulu, ktorý si normálne "upgradneš" v prijímači, ale najlepšie by bolo, keby sa ozval niekto, kto o tom vie viac... ...ak taký žije... :8)

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra