![]() |
|
Digi ukončení smlouvyAhoj všichni,potřebuju radu,jde nějakým zpusobem ukončit Digi dříve,ale abych nic nezaplatil( jako pokutu) nebo to nejde? |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Digi ukončení smlouvytusim je tam iba 30 dnova vypovedna lehota a to nie je podla mna vela |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Digi ukončení smlouvyno ak maš zmluvu na určitu dobu tak do tejto doby nemožeš ukončit inak zmluvna pokuta...ale ak ti zmluva vypršala tak možeš podat Pisomne vypoved a po uplinuti jedneho mesiaca Ti ukončia...inak to nejde.Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Digi ukončení smlouvyKonkrétne.Ak dáš výpoveď dnes jednomesačná výpovedná lehota začína plynúť 1.1.2011 |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
jansSmlouva s DIGI se pokud vím podepisovala na dva roky. Pokud bys takovou smlouvu chtěl vypovědět dřív budeš jistě platit nějakou pokutu.Pokud ti už smlouva vypršela,tak pošli normálně výpověď a čekej na další pokyny.Taky jsem si tím prošel a jsem ze srdce rád,že už to martýrium mám za sebou. Rv Jo a doporučuju Ti si všechny doklady o zrušení smlouvy a o vrácení příjmacího zařízení schovat. Mají v tom pěkný bordel. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Digi ukončení smlouvyeste si daj vsetky SIPA dokopy aby ta nemuseli oklamat ja som ich rusil pred rokom na sviatky tiez 30dni lehota,a este som im aj musel faxovat sipa lebo ma xceli okradnut o 2 mesiace co som im zaplatil takze tie sipa si treba odkladat :lookaround:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Digi ukončení smlouvyA copak, něco na tom šrotu nevyhovuje? :OŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
wladysmylis sa !!! zmluva sa podpisovala na dobu neurcitu, len viazanost tam bola, pocas ktorej ked si vypovedal zmluvu tak si platil pokutu, je to to iste ako u moblnych operatorov |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
@PetrTNevyhovuje,udělal jsem chybu,HD je HD a ted budu muset ještě 9měsíců platit Digi :fuming: .No jo no,chybama se člověk učí,ale dřív se toho asi nezbavím.Stejně na tu PL moc nekoukám,hlavně,že jsem musel mít DIGI honem já hlava dubová |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Digi ukončení smlouvynajhoršie je na tom že tie veci musíš zdemontovať pokial to nechceš platit a zaniest na zberne miesto digi tv,ktorych bolo vela zrušenych ja som musel spravit 120km.inač ti daju zaplatit prijmač ten šrot kartu a ostatne to ti pošlu s vypovedou kolko to stojí |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
jurko"Konkrétne.Ak dáš výpoveď dnes jednomesačná výpovedná lehota začína plynúť 1.1.2011"a na tuto zalezitost ste ako prisli? ... normalne zacinam mat pocit, ze v tej skole pokial ide o plynutie lehot nas museli zavadzat nech sa dari, ahoj ;) ... neurcuje sa nahodou plynutie lehot podla fakturacneho obdobia? Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexNie ,výpovedná lehota sa určuje od 1.ďalšieho mesiaca.Ak dáš výpoveď 31,tak ti začína plynúť 1 mesiac od 1.Al ak dáš napr 2.tak tiež začína plynúť od 1.ďalšieho mesiaca.Žiaľbohu je to tak |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
Digi ukončení smlouvyTaky jsem to řešil-poslal jsem písemně a doporučeně výpověď(musíš přesně uvést veškeré data apod... a podepsat!)a pak to nejhorší a to doručit všechny jejích věci,vč.zkorodované paraboly!?já už měl dokonce novou. Jde to ,ale je to ponížující.... |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
![]() |