![]() |
|
Plonkovní přijímač Brno a okolíUmřela mi Ariva a než ji vyreklamuji, potřeboval bych nějaký jiný přijímač. Jako na potvoru se to stalo nyní před vánocemi a obávám se, že děti by vánoce bez pohádek nepřežily. Nemáte někdo z Brna a okolí nějaký starší plonkovní přijímač za velmi rozmnou cenu? Může to být takřka cokoliv, jen aby to bralo CSlink karty. |
vertol
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Plonkovní přijímač Brno a okolíTo máš tedy hodně špatnýho prodejce. Kdyby se to stalo mýmu zákazníkovi, tak je půjčení náhradního přístroje samozřejmostí. Sice by to byla jenom AF 6318 nebo 7318 ale na dobu vyřízení reklamace to stačí. :(( |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: Plonkovní přijímač Brno a okolíMohl bych ti asi darovat Humaxa 5400 ... ale jestli v tom pojede co potřebuješ netuším :))) |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Plonkovní přijímač Brno a okolí... a u mne Arivu :-), zatlac na sveho "podejce" :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Klokan 008Dobrrý den,nejsem sice původní tazatel, ale o Vámi nabízený příjmač bych měl zájem pokud jste z Brna. Kolik by jste za něj chtěl?? |
AvlM
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Plonkovní přijímač Brno a okolíděkuji za radu, zavolal jsem prodejci (Fonetip Vír), reklamační technik mi nabídl výměnu na místě za jinou Arivu. Je pravda, že samotného by mě požádat o jiný přijímač po dobu opravy nenapadlo, takže ještě jednou děkuji za radu a přeji hezký den. |
vertol
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
![]() |