![]() |
|
ako je to s HelloHD?Zdravim, neviete prosim ako je to s HelloHD (OlcsoTV).Kupil som kartu spod ruky, mesiac - od danej registracie- mi slo vsetko - vela HD, vratane HBO HD a pod., a teraz po mesiaci len take tie zakladne ako M1 HD, RTL Klub, TV2 sice aj Film+, Disney ci Animax... ale nic SD ani HD, myslim take tie History, NGC -/-HD, Filmbox -/- HD, ... Podla zaznamov na karte bol prvy mesiac zaznam, a druhy mesiac taky isty zaznam zasa na mesiac... Z ich webu to neni jasne ze ako to ma byt. Pise len ze po roku je garantovany prijem len tych zakladnych dokonca menej nez pisem - bez Film+ a pod. Ja som myslel ze rok pojde aspon gro tych stanic, dajme tomu bez HBO HD... Ci som nekupil nejaku "mesacnu kartu" namiesto rocnej... Dik za skusenosti. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: ako je to s HelloHD?Treba zistiť kde bolo Karta Hello HD kupovanéAktivujeme Len Karty Dovezené Našou Firmou http://www.aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3274&category_id=197&option=com_virtuemart&Itemid=1 |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
@Vladi diky som z juho-zapadu SVKBratislava az madare takze zial som ju nekupoval v Kesicooch... ;-)Ale ked pozeram tu vasu detailnu ponuku vsetko mam tak ako je tam napisane, dokonca tie baliky mi sli viac ako 10 dni - mesiac... Napisem Vam ale na ten e-mail o moznej doaktivacii nejakych balikov, ok?! K |
krikri
![]() |
|
RE: ako je to s HelloHD?po roku mi uz z nej nejde nic , ked skoncilo predplatne HD balika dalsie zapisy na tie FTV programy uz nechodiaTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
@EnoSat a rok Ti islo co?a ako Ti isla pocas toho 1 roka - co Ti islo.Na ziaciatku - 10dni/viac, potom... atp? Dik! K |
krikri
![]() |
|
![]() |