![]() |
|
Skylink a co bude dál?Nevím,ale nemohu se zbavit dojmu,že filmové programy na Skylinku jsou více jak béčkové,ať se na mě nikdo nezlobí,ale napište mi jaký filmový program v základní nabídce Multi sledujete?Filmboxi jsou jak obsahově,tak kvalitou děsný,MGM to je plejáda černobílých filmů z roku 60 a CS Film,to je oživování slovenské kinematografie,takže absolutně o ničem,chybí tu jednoznačně filmový kanál AXN a bezpochyby Film+ |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?Jediná výhoda Multi, HBO a Cinemax je, že filmy nejsou přerušované reklamou - na "oplátku" každý film na těchto kanálech vidíme za měsíc 100x. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
To CESTy jsi pěkný j.e.l.i.m.a.n. Ano, řeč je o Skylinku a když nicku bojda schází jeho uvedené programy, tak je budu abonovat u providera, který je má v nabídce.SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?Mam obe karty, pravdupovediac, AXN je jeden nepozeratelny humus, kvalita obrazu i obsahu je nulova. Ked niekomu chyba ten hnoj, nech si kupi (ako bojdovi uz tu bolo vysvetlene rozumnymi ludmi) CSLink a nezasiera zbytocne tunajsiu diskusiu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
Re:No Axn je čistě serialový, mnohdy blok několika dílů posobě a Film+ je taky dost velký kolotoč. Zdá se mi že tam poslední dobou není moc kvalitních filmůMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?Co bude dal?My prijdem,my prijdem,my prijdem... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?ci panu- tak se jak tonoucí stébla chytá-topiaci sa aj slamky chytá, aspon jedno rovnaké slovo |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?Chlapi, netarajte chujoviny ;)Čím více programů, tím hůře si vybíráme a jsme rozmlsaní. Sledování televize je jen jedna z našich aktivit, ikdyž síše pasívní. Bojda, kolik bys chtěl výborných filmů denně ? Tři, nebo čtyři ? Vrať se z výšin na zem. Mně stačej dva dobré filmy týdně a jsem spokojen, a ty si tam někde vždy najdu. Spíše je mi vždy líto vícečlenných rodin, co mají jen jeden televizor, jak oni si vybíraj na co koukat. Mně stačí, když k nám přijede šestiletá vnučka na spaní a musíme ustoupit její volbě. A to máme dva televizory, ona si samozřejmě zabere ten lepší, proto se mi ježej chlupy na rukách, kdykoliv si vzpomenu, jak pan Glisník usiluje o znemožnění domácího sdílení. A platit si dva balíčky do rodiny je ptákovina na entou. Chlapi, hezký den. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?https://www.parabola.cz/clanky/4113/karta-skylink-next/ |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?panove, vzdy kdyz tu ci kdekoliv ctu vylevy typu "tam davaji, to ci ono anebo velke H" musim se pousmat, evidentne tyhle vyroky vychazi z nepochopeni principu fungovani kabelove televize a jejich programmingu, ale to s e casem snad spravi i v nasich koncinach a mimochodem, myslite si treba ze na SKY UK na jejich cca deseti filmovych kanalech nedavaji i stare filmy a nekolikrat do mesice? verim, ze vetsina z vas by byla prekvapena za co vlastne ti anglani plati ty filmove balicky :-) je to vsude stejny, tak proste funguje kabelovka ...na okraj, totalne souhlasim s prspevateli rocniky 7x, kdyz si vzpomenu, co jsme meli ... tak ted si muzem jen lebedit T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
mathokartu next nech si nechaju. preco by som mal nieco platit naviac ked chcem sledovat nieco v ramci jednej domacnosti. ani koncesie neplatis na pocet tv ale na rodinu. tak by si to mohli uvedomit aj pani a damy zo skylinku !!! a na slovensku koncesie budu zachvilku minulost.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?Ruku na srdce, kolik se ročně natočí opravdu kvalitních filmů? Proto mám TV jako doplněk zábavy, hlavně sleduji dokumenty (příroda, věda,technika) a trochu hudby. A na okraj, sebelepší film proložený reklamou mne přínutí sáhnout po DVD a pustím si jej bez blbostí. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?Ja si tiez radsej pozriem dokumenty a hudobne programy.Film iba obcas.Nebudem predsa cumiet na kazdu americku (nevhodné slovo)itu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 659 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?@rodra souhlas, v dnesni dobe nechapu jak muze nekdo provozovat kanal napr. s nazvem Nova Cinema a prezentovat ho jako filmovy ???!!! takovej marketingovej chytak a bohuzel kdo nema pristup k jinemu obsahu at uz jsou duvody jakekoliv, nema ani sanci zjistit, ze je to cely jeden velky smejd, jehoz dramaturgie az na vzacne vyjimky (Lynchuv Twin Peaks - a to jeste diky pradavnemu dabingu CT)nestoji ani za par tehle radku :-( sry za OT@drto docela zabavne cteni, vysvetlujte treba tohle provozovateli BSkyB a jeho nabidce Multiroom :D T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Skylink a co bude dál?MGM R^ R^ R^Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |