Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a co bude dál?

Nevím,ale nemohu se zbavit dojmu,že filmové programy na Skylinku jsou více jak béčkové,ať se na mě nikdo nezlobí,ale napište mi jaký filmový program v základní nabídce Multi sledujete?Filmboxi jsou jak obsahově,tak kvalitou děsný,MGM to je plejáda černobílých filmů z roku 60 a CS Film,to je oživování slovenské kinematografie,takže absolutně o ničem,chybí tu jednoznačně filmový kanál AXN a bezpochyby Film+

bojda
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a co bude dál?

Jediná výhoda Multi, HBO a Cinemax je, že filmy nejsou přerušované reklamou - na "oplátku" každý film na těchto kanálech vidíme za měsíc 100x.

mispi
Registrace: 1/2009

To CES

Ty jsi pěkný j.e.l.i.m.a.n. Ano, řeč je o Skylinku a když nicku bojda schází jeho uvedené programy, tak je budu abonovat u providera, který je má v nabídce.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

Mam obe karty, pravdupovediac, AXN je jeden nepozeratelny humus, kvalita obrazu i obsahu je nulova. Ked niekomu chyba ten hnoj, nech si kupi (ako bojdovi uz tu bolo vysvetlene rozumnymi ludmi) CSLink a nezasiera zbytocne tunajsiu diskusiu.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Re:

No Axn je čistě serialový, mnohdy blok několika dílů posobě a Film+ je taky dost velký kolotoč. Zdá se mi že tam poslední dobou není moc kvalitních filmů

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

Co bude dal?My prijdem,my prijdem,my prijdem...

hdpe
Registrace: 11/2007

ci panu- tak se jak tonoucí stébla chytá-topiaci sa aj slamky chytá, aspon jedno rovnaké slovo

Duzu
Registrace: 7/2005

Chlapi, netarajte chujoviny ;)
Čím více programů, tím hůře si vybíráme a jsme rozmlsaní. Sledování televize je jen jedna z našich aktivit, ikdyž síše pasívní. Bojda, kolik bys chtěl výborných filmů denně ? Tři, nebo čtyři ? Vrať se z výšin na zem. Mně stačej dva dobré filmy týdně a jsem spokojen, a ty si tam někde vždy najdu.
Spíše je mi vždy líto vícečlenných rodin, co mají jen jeden televizor, jak oni si vybíraj na co koukat. Mně stačí, když k nám přijede šestiletá vnučka na spaní a musíme ustoupit její volbě. A to máme dva televizory, ona si samozřejmě zabere ten lepší, proto se mi ježej chlupy na rukách, kdykoliv si vzpomenu, jak pan Glisník usiluje o znemožnění domácího sdílení. A platit si dva balíčky do rodiny je ptákovina na entou.
Chlapi, hezký den.

Nervoš
Registrace: 1/2006

https://www.parabola.cz/clanky/4113/karta-skylink-next/

matho
Registrace: 2/2006

panove, vzdy kdyz tu ci kdekoliv ctu vylevy typu "tam davaji, to ci ono anebo velke H" musim se pousmat, evidentne tyhle vyroky vychazi z nepochopeni principu fungovani kabelove televize a jejich programmingu, ale to s e casem snad spravi i v nasich koncinach a mimochodem, myslite si treba ze na SKY UK na jejich cca deseti filmovych kanalech nedavaji i stare filmy a nekolikrat do mesice? verim, ze vetsina z vas by byla prekvapena za co vlastne ti anglani plati ty filmove balicky :-) je to vsude stejny, tak proste funguje kabelovka ...
na okraj, totalne souhlasim s prspevateli rocniky 7x, kdyz si vzpomenu, co jsme meli ... tak ted si muzem jen lebedit

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

matho

kartu next nech si nechaju. preco by som mal nieco platit naviac ked chcem sledovat nieco v ramci jednej domacnosti. ani koncesie neplatis na pocet tv ale na rodinu. tak by si to mohli uvedomit aj pani a damy zo skylinku !!! a na slovensku koncesie budu zachvilku minulost.

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Ruku na srdce, kolik se ročně natočí opravdu kvalitních filmů? Proto mám TV jako doplněk zábavy, hlavně sleduji dokumenty (příroda, věda,technika) a trochu hudby. A na okraj, sebelepší film proložený reklamou mne přínutí sáhnout po DVD a pustím si jej bez blbostí.

rodra
Registrace: 10/2010

Ja si tiez radsej pozriem dokumenty a hudobne programy.Film iba obcas.Nebudem predsa cumiet na kazdu americku (nevhodné slovo)itu.

Kasr
Registrace: 8/2008

@rodra souhlas, v dnesni dobe nechapu jak muze nekdo provozovat kanal napr. s nazvem Nova Cinema a prezentovat ho jako filmovy ???!!! takovej marketingovej chytak a bohuzel kdo nema pristup k jinemu obsahu at uz jsou duvody jakekoliv, nema ani sanci zjistit, ze je to cely jeden velky smejd, jehoz dramaturgie az na vzacne vyjimky (Lynchuv Twin Peaks - a to jeste diky pradavnemu dabingu CT)nestoji ani za par tehle radku :-( sry za OT
@drto docela zabavne cteni, vysvetlujte treba tohle provozovateli BSkyB a jeho nabidce Multiroom :D

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

MGM R^ R^ R^

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra