![]() |
|
Plonkovní přijímač Brno a okolíUmřela mi Ariva a než ji vyreklamuji, potřeboval bych nějaký jiný přijímač. Jako na potvoru se to stalo nyní před vánocemi a obávám se, že děti by vánoce bez pohádek nepřežily. Nemáte někdo z Brna a okolí nějaký starší plonkovní přijímač za velmi rozmnou cenu? Může to být takřka cokoliv, jen aby to bralo CSlink karty. |
vertol
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Plonkovní přijímač Brno a okolíkolik jich máš , včera ti umřela jedna a dnes druhá?jakési nabidky tam byly tak nechápu o co jde, navíc v bazaru koupíš něco za pětikilo.! a jak někdo psal včera co to máš za dodavatele??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Opětovný SPAMTo samé již včera !! RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Co takhle zkusit sekci =BAZAR=...Tato sekce je i zde na parabole.cz R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Plonkovní přijímač Brno a okolíomlouvám se, včera když jsem zakládal toto vlákno tak mi po odeslání naskočila chyba - časový zámek, ale jak se zdá, tak se tam to vlákno nakonec nějak propašovalo. Dnes jsem to zkoušel znovu a výsledek jsou dvě stejná vlákna. Ještě jseno se omlouvám.P.S Arivu mám samozřejmě jen jednu :) |
vertol
![]() |
|
vyřešenoproblém vyřešen, zavolal jsem prodejci (Fonetip Vír), reklamační technik mi nabídl výměnu na místě za jinou Arivu. Je pravda, že samotného by mě požádat o jiný přijímač po dobu opravy nenapadlo, takže děkuji za rady, omlouvám za druhé vlákno a přeji hezký den. |
vertol
![]() |
|
![]() |