![]() |
|
Sat tuner TV PanasonicDobrý den. Jelikož jsem řešil zprovoznění satelitního tuneru v tv Panasonic TX P42GT20E a narážel jsem v diskuzích na poměrně hodně problémů, rozhodl jsem se přispět s mojí zkušeností. Po konzultaci s výrobcem TV jsem zakoupil CAM modul Mascom sw verze 3.20. A musím poděkovat všem, kteří danou věc se mnou konzultovali. Po vložení modulu s kartou Skylink(starší Cryptoworks verze), televizor okamžitě načetl všechny programy. Odezva při přepínání programů naprosto minimální a kvalita naprosto ůžasná hlavně v rozlišení HD. Používám parabolu 60 cm, nastavena běžným způsobem bez měřící techniky. Tak snad jsem někomu alespoň trochu usnadnil volbu. Já se u ní trochu zapotil. :))Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 10.12.2010, 12:29.35
|
snake
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Sat tuner TV Panasonicvřele se doporučuje:v diskusním fóru zakládat vlákna s vhodnými a výstižnými názvy (např. "Příjem satelitu Badr 6 v Česku", "Jak aktivovat přístupovou kartu?" je správně, vlákna s názvem typu "Help!", "Digi" či "Příjem" jsou nic neříkající a takové názvy nejsou vítané) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Sat tuner TV PanasonicTéž mám pandu se satem (TX42GT14)r.v.2009.S obyč. modulem Irdeto CRW makal výborně, obraz super. Teď jsem tam dal kartu ICE výměna a Modul IRDETO Pi-sys CI+ SMIT. Po registraci karty to zatím šlape dobře.Pouze při zapnutí TV se napřed nahlásí karta, pak už to jede ok. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Sat tuner TV Panasoniczdravim ja mam taky panasonika ci modul a ptam se kdyz tam dam kartu s modulem jak mam zapojit kabel od paraboli jestli to de pres primac protoze mam primac sd a chtel bych a by to slo hd pres modul takze si myslim ze to pude koaxial do primacu sd a sprimacu skart kabel do hd televize a v televizi bube modul s kartu tak by to melo jit v hd ale chci poradit jestli to de |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Sat tuner TV PanasonicParabolu zapoj rovnou do Tv a receiver ulož do skříně.Pokud má Tv tuner S2, půjdou Ti programy v SD i HD |
snake
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
![]() |