Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Kde moze byt chyba?

Zdar borci prosim vas poradte mi kde moze byt chyba.
Z PC-svideo- ide kabel do VHS-scartE2-a ztade z-E1scart- do LCD-scart-..........ide oto ze ked pozeram PC na LCD obraz aj zvuk ide,ale ako nahle zapnem VHS,a tam PC pod E2 ide tak tam nejde zvuk,obraz ide,na ostatnych ulozenych kanaloch aj E1 ide obraz aj zvuk,ale ked xcem na E2 to PC aby slo vo VHS aby som pripadne mohol nahrat na kazetu tak nejde zvuk,ale predtym Isiel,neviem sa dopatrat kde moze byt chyba.Ked vypnem VHS tak ide PC aj zvuk aj obraz ale jked zapnem a chcem sledovat cez video tak nejde zvuk kua...

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kde moze byt chyba?

Měl jsem to taky tak kdysi zapojené zvuk jsem tahal přes siče do videa. Video muselo být vždy zapnutý a přepnutý to přímého vstupu AU. Se zvukem jsem ale problém neměl jenom to rušil takovej divnej brum z PC.

slapet
Registrace: 11/2007

ina TEMA-SKYLINK POMOOOOC

Karta je už zaregistrovaná a nie je možné ju znova registrovať.

Ak poznáte správne registračné údaje, použijte odkaz "Prihlásenie užívateľa", inak použite odkaz "Získať užívateľský účet".
ahojte borci potrebujem poslat refresh na kartu ale kamarat sa regol w predajni a dnes smu prestal ist skylink,a nepozna heslo ma iba LOGIN,akosa dostane na svoj ucet na nete?

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe

Oprava: Přes sinče :)

slapet

ina TEMA-SKYLINK POMOOOOC

Když zná login tak ať zkusí možnost zapomenutí hesla a oni mu pošlou na mail nový

slapet

slapet

skusal som ale napise mi tam email bol zaslany ale on v predajni nedaval mail...kua ako spravit refresh

wwwe

Pak jedině přes číslo karty

slapet

slapet

skusam vsetko ale nejde on je regnuty ale v predajnimu dali len login bo.ha tam co su to za predavacky kua potrbujem mu vytvorit ucet na stranke ale neznam heslo kua ako si na novo vytvorit ucet ?????????????

wwwe

Zkoušel jsem to přes to číslo karty, ale nepustilo mě to dál. S tím novým účtem nevím jestli to systém sežere novou registraci na stejnou kartu zkus a uvidíš

slapet

ako spravit refresh

každý, kto má prístup do partnerskej sekcie skylink-u alebo do aktivačného webu vie na základe čísla karty urobiť refresh, mali by tam mať teda aj prístup jeho predavačky.

vador
Registrace: 6/2010

neumím dost po slovensky,všude píšeš kua?,co to je,ani překladač to nezná?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

;) kua kua -to je niečo ako vole vole :)))

vador
Registrace: 6/2010

aha,díky,člověk se pořád učí R^ R^ R^

pierrepetr

2:pierepetr

petře ahoj
nedávno jsem napsal výňatek česko-slovenského slovníku ale nějak to neprošlo!
Také tvoje vlákno na moje jméno zaplavila vlna uražené ješitnosti zakomlexovaných jedinců tak že máme spolu řeč ale opravdu nic ve zlým, možná ve svátky protože asi taky i ty nemáš moc času na filosofování.
tak že ahoj a většinou s Tebou souhlasím, zde se chodím odreagovat ale někdy se sám sobě divím.!? :)))

tonek
Registrace: 1/2009

tonek

Podívej,mám na to recept a většinou mě pomáhá,jsem v pohodě i když se ten druhý kouše do p.r.d.e.l.e.,a to ho vytočí ještě více,ale to je jeho problém,že se neumí ovládat,měl by se léčit.
"Rozčilovati-se znamená,mstíti-se na svém zdraví,pro blbost druhých"

pierrepetr

to: two pedros (in one)

R^ R^ :))) :)) :) ;) :((( :(( :( :O :8) :-/ :lookaround:

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra